zabranilo
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: zabranilo
Njegov protukandidat Ivan Penava rekao je da je u to vrijeme Radić bio podoficir u vojsci JNA. "O tome sam već govorio, bio sam u zrakoplovnoj školi, kao i puno mojih kolega i prijatelja. Ako je to tako veliki krimen, neka osude sve koji su tada prešli u HV", odgovorio je.
Na tvrdnju Penave da je on poslan iz "duboke države" da sruši DP, kaže da izmišlja "sve luđe i luđe priče".
https://www.index.hr/vijesti/clanak/dpov-radic-na-pitanje-gdje-je-bio-91-i-je-li-bio-podoficir-u-jna-ako-je-to-krimen/2593108.aspx
ovi je bio u JNA a zanima ga samo kako dovuc patinane da rade za 800€
a oni je u afirmativnim godinama za rat uteka u zagreb a zanima ga samo 91
da ides izmislit imovinski pokret tesko zamislit takav scenario jos mi veci misterij od onog danikenovog sumraka bogova kako @vuk dinarski migolji ovu temu nakon dana naslade konacnog dolaska samaranja ljevicarskih drolja
Na tvrdnju Penave da je on poslan iz "duboke države" da sruši DP, kaže da izmišlja "sve luđe i luđe priče".
https://www.index.hr/vijesti/clanak/dpov-radic-na-pitanje-gdje-je-bio-91-i-je-li-bio-podoficir-u-jna-ako-je-to-krimen/2593108.aspx
ovi je bio u JNA a zanima ga samo kako dovuc patinane da rade za 800€
a oni je u afirmativnim godinama za rat uteka u zagreb a zanima ga samo 91
da ides izmislit imovinski pokret tesko zamislit takav scenario jos mi veci misterij od onog danikenovog sumraka bogova kako @vuk dinarski migolji ovu temu nakon dana naslade konacnog dolaska samaranja ljevicarskih drolja
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zabranilo termoelektranu Peruča
» Zabranilo Isusa u Bužimu
» Kosovo zabranilo ulazak Vučicu
» Vojno krilo HDZa zabranilo Noć kazališta
» “Čak 10 zemalja EU-a zabranilo je cijepljenje AstraZenecom, za naš Stožer oni su glupi”
» Zabranilo Isusa u Bužimu
» Kosovo zabranilo ulazak Vučicu
» Vojno krilo HDZa zabranilo Noć kazališta
» “Čak 10 zemalja EU-a zabranilo je cijepljenje AstraZenecom, za naš Stožer oni su glupi”
Page 2 of 2