Ide Tito preko Romanije jer nećeš da mi gađaš rafinerijeee
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ide Tito preko Romanije jer nećeš da mi gađaš rafinerijeee
Ovo je grafikon ( slika dolje ) a đeneral vasione kojemu je puna titula general galaktičke konfederacije najvišeg ranga, pripadnik Aštar komande i anđeoske hijerarhije reda Znanja ... dakle to je instituacija vam je označeno brojevima 4,5 i 6 na tom grafikonu ( slika ispod ).
Tako, sad vidiš kolika je kazna kad ne radiš šta ja hoću ( ne udaraš mu rafinerije ).
Tako, sad vidiš kolika je kazna kad ne radiš šta ja hoću ( ne udaraš mu rafinerije ).
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Ovo je grafikon ( slika dolje ) a đeneral vasione kojemu je puna titula general galaktičke konfederacije najvišeg ranga, pripadnik Aštar komande i anđeoske hijerarhije reda Znanja ... dakle to je instituacija vam je označeno brojevima 4,5 i 6 na tom grafikonu ( slika ispod ).
YekeYeke-
2019-05-13
Nije mu Bog kriv šta mu ne gađa rafinerije i tako mu oduzme gorivo za napredovanje na bojištu u Ukrajini i drugdje te izvor financiranja te plačeničke vojske koju šalje u napad na Ukrajinu.
Bog ne voli debile a ja još manje ( vidi dio pod: pripadnik anđeoske hijerarhije reda Znanja ).
Tko nema u glavi ima u nogama pa će mu se sad rat odužiti još više.
Bog mu nije ništa kriv a niti ima ikakve veze s njegovim debilizmom koje on sam izvodi. ( ne gađa rafinerije ).
Sam pao sam se ubio.
Idemo dalje.
Bog ne voli debile a ja još manje ( vidi dio pod: pripadnik anđeoske hijerarhije reda Znanja ).
Tko nema u glavi ima u nogama pa će mu se sad rat odužiti još više.
Bog mu nije ništa kriv a niti ima ikakve veze s njegovim debilizmom koje on sam izvodi. ( ne gađa rafinerije ).
Sam pao sam se ubio.
Idemo dalje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
» Povampireni srpski mediji o Jasenovcu:Nije 700 000 žrtava nego preko milijun..Tito ustaša koji je skrivao ustaše..
» Tramp: Nećeš Baba, nećeš...
» Tko će navesti da je doktorirao na Tito i ribari, Tito i njegov pas i slične budalaštine...
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
» Povampireni srpski mediji o Jasenovcu:Nije 700 000 žrtava nego preko milijun..Tito ustaša koji je skrivao ustaše..
» Tramp: Nećeš Baba, nećeš...
» Tko će navesti da je doktorirao na Tito i ribari, Tito i njegov pas i slične budalaštine...
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
Page 2 of 2