Vozi Miško
Page 1 of 1
Vozi Miško
Prvo ide uvod pa vam đeneral vasione pokaže svoj upis napisan mjesec dana prije njegovog napada na Ukrajinu.
Smislija san i novi bojni poklič za ovu situaciju : Za Ukrajinu spremni.
Enlarge this imageClick to see fullsize
Premijer Bavarske: Rusija nije neprijatelj Europi
by RayMabus Sun 23 Jan - 2022 godineSmislija san i novi bojni poklič za ovu situaciju : Za Ukrajinu spremni.
Enlarge this imageClick to see fullsize
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Vozi Miško
Prije sat vremena
Stigla reakcija Pentagona na ukrajinski upad u Rusiju: "Ne brine nas eskalacija"
Pentagon nije zabrinut zbog napredovanja ukrajinskih snaga u ruskoj Kurskoj oblasti, rekla je danas glasnogovornica Pentagona Sabrina Singh.
"Ne, jer na kraju krajeva Ukrajina se bori za svoj suvereni teritorij, koji je pod napadom susjedne zemlje. Dakle, ako želimo deeskalirati napetosti, kao što govorimo od početka, najbolji način za to je da Putin već danas donese odluku o povlačenju svojih snaga iz Ukrajine", rekla je Singh na pitanje o potencijalnoj eskalaciji napetosti zbog ulaska ukrajinskih snaga u Kursku oblast.
Glasnogovornica Pentagona naglasila je da Ukrajina čini sve što je moguće kako bi nastavila oslobađati svoj suvereni teritorij, a događaji u Kurskoj oblasti uklapaju se u taj scenarij.
"Nastavit ćemo podržavati Ukrajinu sustavima koji su joj potrebni. Ne osjećamo da je ovo eskalacija na bilo koji način. Ukrajina radi ono što treba da bude uspješna na bojnom polju", rekla je glasnogovornica Pentagona.
Naglasila je da je napredovanje Ukrajine u Kurskoj oblasti u skladu s američkom politikom iako je napomenula da se SAD i dalje protivi dalekometnim udarima na ruski teritorij.
Stigla reakcija Pentagona na ukrajinski upad u Rusiju: "Ne brine nas eskalacija"
Pentagon nije zabrinut zbog napredovanja ukrajinskih snaga u ruskoj Kurskoj oblasti, rekla je danas glasnogovornica Pentagona Sabrina Singh.
"Ne, jer na kraju krajeva Ukrajina se bori za svoj suvereni teritorij, koji je pod napadom susjedne zemlje. Dakle, ako želimo deeskalirati napetosti, kao što govorimo od početka, najbolji način za to je da Putin već danas donese odluku o povlačenju svojih snaga iz Ukrajine", rekla je Singh na pitanje o potencijalnoj eskalaciji napetosti zbog ulaska ukrajinskih snaga u Kursku oblast.
Glasnogovornica Pentagona naglasila je da Ukrajina čini sve što je moguće kako bi nastavila oslobađati svoj suvereni teritorij, a događaji u Kurskoj oblasti uklapaju se u taj scenarij.
"Nastavit ćemo podržavati Ukrajinu sustavima koji su joj potrebni. Ne osjećamo da je ovo eskalacija na bilo koji način. Ukrajina radi ono što treba da bude uspješna na bojnom polju", rekla je glasnogovornica Pentagona.
Naglasila je da je napredovanje Ukrajine u Kurskoj oblasti u skladu s američkom politikom iako je napomenula da se SAD i dalje protivi dalekometnim udarima na ruski teritorij.
2014-04-11
Pokojni Prigožin jednom je rekao:
“Kada sam rekao da ću obučavati vojnike u Belgorodskoj i Kurskoj oblasti,... Nazvao me ministar obrane Šojgu Sergej Kužugetovič, a on je ogorčen rekao: 'Jevgenij Viktorovič, ne petljajte se gdje ne treba. Sama ruska vojska sposobna je braniti granice.' "
“Kada sam rekao da ću obučavati vojnike u Belgorodskoj i Kurskoj oblasti,... Nazvao me ministar obrane Šojgu Sergej Kužugetovič, a on je ogorčen rekao: 'Jevgenij Viktorovič, ne petljajte se gdje ne treba. Sama ruska vojska sposobna je braniti granice.' "
2014-04-11
Treba bombardirati naciste svim mogućim sredstvima tako da ne uđu u Rusiju i ne mogu napredovati dalje prema Moskvi.
Najbolje tamo di je ulaz za taj plin malom Švabi kojeg san i kometira početkom 2022 godine i kako je njemu Putin veliki prijatelj i napravite prekid opskrbe plinom.
Rokaj sad po njima. Osvojit će ti nacisti Rusiju ako ih ne izbombardiraš temeljito.
Najbolje tamo di je ulaz za taj plin malom Švabi kojeg san i kometira početkom 2022 godine i kako je njemu Putin veliki prijatelj i napravite prekid opskrbe plinom.
Rokaj sad po njima. Osvojit će ti nacisti Rusiju ako ih ne izbombardiraš temeljito.
2014-04-11
Ujedno šta ste ti i on prijatelji ko i oni iz Austrije također kojem također ide taj tvoj plin pa nakon toga i kod njega u Bavarsku i općenito Njemačku kao takvu ... njih dvojica podržavaju Komšića.
Znači jebi se.
Znači jebi se.
2014-04-11
Karta ažurirana u blizini Sudzhe, regija Kursk. Dmitriukov pod kontrolom AFU-a.
Čisto sumnjam da je u Sudži ostalo bilo kakve ruske prisutnosti.
Čisto sumnjam da je u Sudži ostalo bilo kakve ruske prisutnosti.
2014-04-11
Treba bombardirat Ukrajince iz zraka.
Evo im kordinate:
Ukrajinske oružane snage kontroliraju plinskomjernu stanicu Sudzha u Rusiji.
Skoro 50% cjelokupnog ruskog izvoza plina u Europsku uniju prolazi kroz ovu postaju. To je jedini operativni ruski plinovod koji opskrbljuje europsko tržište.
Evo im kordinate:
Ukrajinske oružane snage kontroliraju plinskomjernu stanicu Sudzha u Rusiji.
Skoro 50% cjelokupnog ruskog izvoza plina u Europsku uniju prolazi kroz ovu postaju. To je jedini operativni ruski plinovod koji opskrbljuje europsko tržište.
2014-04-11
Da, sada je potvrđeno. Ukrajina kontrolira Sudzhu. Kao što sam i očekivao, izgleda da su Rusi otišli.
2014-04-11
Neće se sami oni istjerat iz te Sudže.
Treba ih bombardirat.
Temeljito.
Jebo ti Bog mater i tebi i onom bavarskom premijeru i Austrijancima koji podržavaju Komšića pa mi dignu ruku na onom eu sastanku 20.02.2022 kad se Hrvatska žali da će oni podržat Komšića i meni islamski vilajet poviše glave a onda još naknadno kasnije u njemačkom parlamentu izglasaju rezoluciju protiv Hrvatske u BiH koju podrži i CDU/CSU dakle i taj Bavarac.
Sad ćete papat govna.
Treba ih bombardirat.
Temeljito.
Jebo ti Bog mater i tebi i onom bavarskom premijeru i Austrijancima koji podržavaju Komšića pa mi dignu ruku na onom eu sastanku 20.02.2022 kad se Hrvatska žali da će oni podržat Komšića i meni islamski vilajet poviše glave a onda još naknadno kasnije u njemačkom parlamentu izglasaju rezoluciju protiv Hrvatske u BiH koju podrži i CDU/CSU dakle i taj Bavarac.
Sad ćete papat govna.
2014-04-11
S ukrajinskim uspjehom u Sudzhi, regija Kursk, važna Gazpromova tranzitna točka također je prešla pod ukrajinsku kontrolu. Ukrajinski vojnici podižu zastavu nad objektom.
2014-04-11
Ruski "Z-blogger":
"Napadnuti smo, hoće li ODKB išta reći??"
CSTO - Organizacija ugovora o kolektivnoj sigurnosti, uključuje Bjelorusiju, Kazahstan, Kirgistan, Rusiju, Tadžikistan. Armenija je također članica, ali je de facto zamrznula svoje članstvo i namjerava povući ugovor.
Slično članku 5. Sjevernoatlantskog ugovora i Međuameričkom ugovoru o uzajamnoj pomoći, članak 4. Ugovora o kolektivnoj sigurnosti (CST) utvrđuje da bi se agresija na jednu potpisnicu smatrala agresijom na sve.
Od početka ruske invazije na Ukrajinu u veljači 2022. nije bilo uključenosti ODKB-a niti službenog sudjelovanja drugih članica ODKB-a u sukobu, osim Bjelorusije koja je pristala smjestiti ruske trupe koje su zatim napale Ukrajinu s druge strane njezine granice. Nakon ukrajinske protuofenzive 2023., granica između Ukrajine i Bjelorusije očišćena je od ruskih snaga.
Odnosi između Rusije i Kazahstana su se pogoršali od početka ruske invazije na Ukrajinu. Potonja je odbila priznati Narodne Republike Donjeck i Lugansk.
https://en.wikipedia.org/wiki/Collective_Security_Treaty_Organization
"Napadnuti smo, hoće li ODKB išta reći??"
CSTO - Organizacija ugovora o kolektivnoj sigurnosti, uključuje Bjelorusiju, Kazahstan, Kirgistan, Rusiju, Tadžikistan. Armenija je također članica, ali je de facto zamrznula svoje članstvo i namjerava povući ugovor.
Slično članku 5. Sjevernoatlantskog ugovora i Međuameričkom ugovoru o uzajamnoj pomoći, članak 4. Ugovora o kolektivnoj sigurnosti (CST) utvrđuje da bi se agresija na jednu potpisnicu smatrala agresijom na sve.
Od početka ruske invazije na Ukrajinu u veljači 2022. nije bilo uključenosti ODKB-a niti službenog sudjelovanja drugih članica ODKB-a u sukobu, osim Bjelorusije koja je pristala smjestiti ruske trupe koje su zatim napale Ukrajinu s druge strane njezine granice. Nakon ukrajinske protuofenzive 2023., granica između Ukrajine i Bjelorusije očišćena je od ruskih snaga.
Odnosi između Rusije i Kazahstana su se pogoršali od početka ruske invazije na Ukrajinu. Potonja je odbila priznati Narodne Republike Donjeck i Lugansk.
https://en.wikipedia.org/wiki/Collective_Security_Treaty_Organization
2014-04-11
Sad je vrijeme da sazoveš sjednicu zato šta taj Kazastan ako ne osudi upad Ukrajine u Rusiju znači da se on slaže s time i podržava to da njemu netko drugi upadne u Kazastana npr ti il Kina recimo.
Znači ne može reči da ne osuđuje potez Ukrajine jer bi mu se odbilo o glavu.
I onda ti Lukašenko kad su se svi složili pošalje trupe na ovaj zapadni dio od toga di Ukri upadaju kako ne bi isti išli prema njemu.
Za prvu ruku.
Dalje ćemo vidit.
Ponata je da im suzim prostor upada tako da mi lijepo izbombardiraš taj plinovod odnosno to gdje ti ulaze u Rusiju.
I onda ti Lukašenko kad su se svi složili pošalje trupe na ovaj zapadni dio od toga di Ukri upadaju kako ne bi isti išli prema njemu.
Za prvu ruku.
Dalje ćemo vidit.
Ponata je da im suzim prostor upada tako da mi lijepo izbombardiraš taj plinovod odnosno to gdje ti ulaze u Rusiju.
2014-04-11
SAD najavljuje novu vojnu pomoć Ukrajini, paket će uključivati Stinger i streljivo za topništvo - Bijela kuća.
novi paket uključuje:
Stinger projektili;
streljivo za HIMARS;
artiljerijsko streljivo kalibra 155 mm i 105 mm;
multifunkcionalni radari;
TOW protutenkovske rakete;
Protutenkovski sustavi Javelin i AT-4;
neodređeni broj oklopnih vozila HMMWV;
streljivo za malokalibarsko oružje;
eksplozivna oprema i streljivo;
oprema za zaštitu kritične infrastrukture;
rezervni dijelovi i pomoćna oprema.
novi paket uključuje:
Stinger projektili;
streljivo za HIMARS;
artiljerijsko streljivo kalibra 155 mm i 105 mm;
multifunkcionalni radari;
TOW protutenkovske rakete;
Protutenkovski sustavi Javelin i AT-4;
neodređeni broj oklopnih vozila HMMWV;
streljivo za malokalibarsko oružje;
eksplozivna oprema i streljivo;
oprema za zaštitu kritične infrastrukture;
rezervni dijelovi i pomoćna oprema.
2014-04-11
Ukrajina dobila zeleno svjetlo od saveznika za akciju u Kurskoj oblasti, - Politico
2014-04-11
Bjeloruski marionetski režim proglasio je granično područje prema Ukrajini zonom "protuterorističke operacije" (CTO). Ruske režimske vlasti sinoć su to učinile za regiju Brjansk.RayMabus wrote:Sad je vrijeme da sazoveš sjednicu zato šta taj Kazastan ako ne osudi upad Ukrajine u Rusiju znači da se on slaže s time i podržava to da njemu netko drugi upadne u Kazastana npr ti il Kina recimo.
Za prvu ruku.
Dalje ćemo vidit.
Boje se i za to imaju sve razloge.
2014-04-11
Similar topics
» VOZI MIŠKO:'U Srbiji otpao kotač busa u vožnji i ubio ženu'
» Vozi, vozi dalje, to sam ja Ratko
» Manolić slavi prvih 98 godina: Ljubi, vozi i još čuva sve tajne
» Cisterne u BiH nema ko da vozi
» Pijani Grdović ponovo vozi
» Vozi, vozi dalje, to sam ja Ratko
» Manolić slavi prvih 98 godina: Ljubi, vozi i još čuva sve tajne
» Cisterne u BiH nema ko da vozi