Goran Bogdan:Nisam ja majke mi..baš to tako rekao'
Page 1 of 1
Goran Bogdan:Nisam ja majke mi..baš to tako rekao'
http://www.vecernji.hr/showbiz/ekskluzivno-goran-bogdan-ne-boli-me-k-za-hrvatsku-reagirao-sam-na-pravljenje-fame-1357336
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Goran Bogdan:Nisam ja majke mi..baš to tako rekao'
lik moj to ti je tako..kad hoces sjediti na dvije stolice pa na kraju ostanes bez obje..
2015-09-08
inace...ko hoce gledati nek gleda ko nece nece..ja sam pogledao nekoliko serija...i kako rekoh...dosadnjikovo...najvise iz razloga sto me ne zanima krim,javni i politicki milje beograda u 20-tim godinama 20 stoljeca...kao sto vjerujem mnogim srbima ne bi bila zanimljiva serija i zivotu zagreba istog desetljeca istog stoljeca...da je serija ajmo rec kompicirana na politickom i javnom zivotu citave kraljevine juge tog doba e to b vec bilo povijesno zanimljivije
2015-09-08
recimo meni je uvijek odlicna serija sa povjesnog aspekta bila 'vjetrovi rata'...ono sve najvaznije povijesne osobe tog perioda su obrađene...događaji isto tako...
2015-09-08
Similar topics
» Senf:'Nisam kriv majke mi ociju mi tako mi Rade Boric'
» Goran Bogdan pokazao curu, 27-godišnju srpsku glumicu
» Goran Bogdan: Boli me ku*ac za Hrvatsku i za to što serija tamo nije emitirana
» Beljak se sada pere od govora o 'bratstvu i jedinstvu':'Kh..kh..hm...nisam ja baš tako mislio..znate ja sam branitelj...budućnost i tako to..'
» Suljo:'Nisam ja majke mi...oni su'
» Goran Bogdan pokazao curu, 27-godišnju srpsku glumicu
» Goran Bogdan: Boli me ku*ac za Hrvatsku i za to što serija tamo nije emitirana
» Beljak se sada pere od govora o 'bratstvu i jedinstvu':'Kh..kh..hm...nisam ja baš tako mislio..znate ja sam branitelj...budućnost i tako to..'
» Suljo:'Nisam ja majke mi...oni su'
Page 1 of 1