ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee - Page 2 Empty Re: IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee

Post by YekeYeke 30/8/2024, 16:48

RayMabus wrote:Ruska vojska pobedila ukrajinske oružane snage u Karlovci i podigla rusku zastavu!

Na pravcu Pokrovskog, borci grupe trupa „Centar“ iz 60. odvojenog jurišnog bataljona „Somalija“ podigli su zastavu jedinice u Karlovci nad rezidencijom lokalnog oligarha.

Donjecki borci su tokom dana počeli da čiste poslednji deo sela od osvajača i zauzeli visove u zapadnom delu, izbacivši neprijatelja iza Karlovskog rezervoara, koji je dugo vremena bio moćna odbrambena linija koja je ometala naše napredovanje.

Prema dostupnim podacima, preživeli militanti Oružanih snaga Ukrajine pobegli su u susednu Golicinovku, ali ni tamo nisu mogli dugo da izdrže pod naletom naših trupa.

RAT U UKRAJINI: Karlovka je pala, Rusi podigli zastavu pobede

Kad su prije došli do Karlovca.  :^0 :cry

Goni to Longač. Još malo i eto ih u Kaštel  :aw

YekeYeke

2019-05-13

Back to top Go down

IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee - Page 2 Empty Re: IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee

Post by RayMabus 31/8/2024, 12:46

Jedinice ruske vojne grupe „Centar“ oslobodile su selo Kirovo u DNR, saopštilo je u subotu rusko Ministarstvo odbrane.

Jedinice grupe trupa „Centar“ aktivno su oslobodile naselje Kirovo Donjecke Narodne Republike i nastavljaju da napreduju u dubinu odbrane neprijatelja“, navodi se u poruci.

Ruska vojska zauzela selo Kirovo u DNR
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/9/2024, 22:20

Ruske trupe ušle su u Vuhledar sa zapada i juga, — DeepState.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/9/2024, 23:53

Čini se da će Vuhledar pasti. Pregled dnevnih događaja u ruskoj invaziji na Ukrajinu. Nakon mjeseci, godina borbe i otpora, eliminirajući tisuće Rusa, Vuhledar je na rubu pada.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/10/2024, 21:02

RayMabus wrote:
23.07.2024, general galaksije napisao:

Vidš kako je taj Zelenski koji je Židov pametan: On neće da gađa rafinerije po Rusiji jer su njegovoj kabali u Americi izbori.

Pa brajkane ljeto je vrijeme za ofenzivu a oni će grickat i podebljat terirorij i dodatno se utvrditi i onda će ti biti to još teže osvojiti jer za napad je potrebno najmanje tri puta više vojske pa će se fino taj rat rastegnuti još najmanje pet godina odnosno do idućih izbora u Americi.

Lijep pozdrav od GALAKTIČKE KONFEDERACIJE.

ĐUBRADI.
Nakon što su 31 mjesec držali ukrajinski grad Vuhledar i obranili tri ruske ofenzive, ukrajinske snage povukle su se iz borbenog i potpuno uništenog naselja. Tijekom te više od 2 godine, Rusija je izgubila tisuće vojnika i vozila za 3,5 četvornih kilometara (1,4 četvornih milja) veliko naselje, blijedeći čak i skupe bitke za Bakhmut i Avdiivku.
IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee - Page 2 GY0rILmWsAI-Guz?format=jpg&name=4096x4096

IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee - Page 2 9k=
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics