Hrvati su Albanci
Page 1 of 1
Re: Hrvati su Albanci
Gluposti. To je Ardijejsko kraljevstvo kojem je pripadala i Teuta koja je ostala u povijesnom sjećanju naroda kao i Dmitar Zvonimir ili Tomislav.
Kad kažeš Hrvati su Albanci to je kao da kažeš Komanči su Apači... Vi Srbi ste Čejeni
Kad kažeš Hrvati su Albanci to je kao da kažeš Komanči su Apači... Vi Srbi ste Čejeni
Hoholo Mudovski wrote:Gluposti. To je Ardijejsko kraljevstvo kojem je pripadala i Teuta koja je ostala u povijesnom sjećanju naroda kao i Dmitar Zvonimir ili Tomislav.
Predstavljaju vas Svetu na Facebook da ste Albanci i krivi Srbi.
Sandzaklije isto predstavljaju da su Albanci, to Srbija Crna
Gora regija, gde zive Muslimani.
Dubrovnik Albanski.
Tvrdite da ste Braca a oni da ste Albanci.
Grcka isto njihova, Grcki jezik forma Albanskog.
Pola Italije njihova, Arberesh jezik.
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
To jednostavno osjećaš, tu bliskost, zajedništvo, ljubav, to je u tebi. Udahneš, i preplavi te.
Ne možeš to sakriti.
Ne možeš to sakriti.
crvenkasti-
2014-04-17
Jebi ga,. Mi smo prvi birali pa izabrali Srbe, a vi Albance koji su vas nadjebali.
Nema smisla plakat. Rješenje je jednostavno, jebite se
Nema smisla plakat. Rješenje je jednostavno, jebite se
Hoholo Mudovski- Posts : 7458
2023-08-31
Serbinho-3 wrote:Hoholo Mudovski wrote:Gluposti. To je Ardijejsko kraljevstvo kojem je pripadala i Teuta koja je ostala u povijesnom sjećanju naroda kao i Dmitar Zvonimir ili Tomislav.
Sandzaklije isto predstavljaju da su Albanci, to Srbija Crna
Gora regija, gde zive Muslimani.
Dubrovnik Albanski.
Tvrdite da ste Braca a oni da ste Albanci.
Grcka isto njihova, Grcki jezik forma Albanskog.
Pola Italije njihova, Arberesh jezik.
Jebem mater svakomu tko tvrdi da smo braća Šiptarima.
Hrvat sam.
Toliko.
I Srbi nas predstavljaju kao Srbe, a krivi Albanci.Serbinho-3 wrote:Hoholo Mudovski wrote:Gluposti. To je Ardijejsko kraljevstvo kojem je pripadala i Teuta koja je ostala u povijesnom sjećanju naroda kao i Dmitar Zvonimir ili Tomislav.
Pa jeben mu. Mora da valjamo kad svi hoće da smo dio njihovog etnosa. Primjera radi mi vas držimo za Cigane ili Turke.
Hoholo Mudovski- Posts : 7458
2023-08-31
ono kad ti se turčin ruga da si albanac....ali takva su vremena,frustracije pršte na sve strane,takvima ni dragi bog ne može pomoći
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:ono kad ti se turčin ruga da si albanac....ali takva su vremena,frustracije pršte na sve strane,takvima ni dragi bog ne može pomoći
Mi se samo osjećamo kao braća sa njima. Nismo mi pravi Šiptari.
crvenkasti-
2014-04-17
Similar topics
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
» :D Hrvati
» mi hrvati
» mi hrvati !
» Hrvati, probudite se
» :D Hrvati
» mi hrvati
» mi hrvati !
» Hrvati, probudite se
Page 1 of 1