Ja sam Srbin, Hrvati su pi..e!
Page 1 of 1
Ja sam Srbin, Hrvati su pi..e!
https://www.kurir.rs/stars/4065616/sinisa-vuco-ja-sam-hrvat-bioloski-srbin-po-ponasanju
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Ja sam Srbin, Hrvati su pi..e!
a sa druge strane pak srbi desnicari kazu da su srbi picke a hrvati imaju muda...djava ce ga vise znat tko sta misli..sve se izokrenulo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
....sad ovo ivanisevic npr.kreten...i nije daleko...lik je jedini tenisac uz beckera koji je bankrotirao...a zaradio je 30 milijona dolara u teniskoj karijeri...izlevatili su ga ko mladog majmuna u svezi poslova i zene...onda da se djokovic nije smilovao da mu.nosi rekete..a kao fol trener...jer prije djokovica trenirao je tri tenisaca koji su nakon njega nazadovali pa mu dali nogu...drugo..miso izigrava klauna jer bolestan i pod stare dane mora pjevati na koncertima jer ga tjera danasnja zena kojoj love nikad dosta...to je poznato..a ciro je dobio nadimak peder zbog glasa...ali to je vise zajebancija danas..dok vuco to skuzi zasto je tako..treba vremena
2015-09-08
Serbinho-3 wrote:https://www.kurir.rs/stars/4065616/sinisa-vuco-ja-sam-hrvat-bioloski-srbin-po-ponasanju
Ovaj Vuco ko da mene chita na forumu:::)))
Znaš šta je taj Vuco meni reka za Ivaniševica kad je doša nataknat gorivo na pumpu i stoje novine na pultu i Ivanišević taman jebava onu neku u Zagrebu pa ga snimili paparazi.vuksadinare wrote:....sad ovo ivanisevic npr.kreten...i nije daleko...lik je jedini tenisac uz beckera koji je bankrotirao...a zaradio je 30 milijona dolara u teniskoj karijeri...izlevatili su ga ko mladog majmuna u svezi poslova i zene...onda da se djokovic nije smilovao da mu.nosi rekete..a kao fol trener...jer prije djokovica trenirao je tri tenisaca koji su nakon njega nazadovali pa mu dali nogu...drugo..miso izigrava klauna jer bolestan i pod stare dane mora pjevati na koncertima jer ga tjera danasnja zena kojoj love nikad dosta...to je poznato..a ciro je dobio nadimak peder zbog glasa...ali to je vise zajebancija danas..dok vuco to skuzi zasto je tako..treba vremena
Znaš šta je reka za njega ? Meni je to reka jer san ja bija na kasi. Pazi sad :
REKA JE ZA NJEGA DA JE KRETEN, DA IDE JEBAVAT U SRI ZAGREBA U CENTAR NEKU KURVETINU DA GA SVI VIDE I DA TO MORAŠ BIT TEŠKI KRETEN DA TO IDEŠ RADIŠ U CENTRU DA TE SVI ŽIVI VIDE.
A u pravu je čovik. Šta je je.
Ja i kolega zavarili od smija kad je on ovo ispalija. Vuco je legenda. On je kralj. Znan ga ja dobro. Često je dolazija.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
vuco je zajebant...ali ivanisevic je kreten...procardasit 30 milijuna eura mogu on becker i tajson..a iq svih njih tri zajedno tesko da je 80RayMabus wrote:Znaš šta je taj Vuco meni reka za Ivaniševica kad je doša nataknat gorivo na pumpu i stoje novine na pultu i Ivanišević taman jebava onu neku u Zagrebu pa ga snimili paparazi.vuksadinare wrote:....sad ovo ivanisevic npr.kreten...i nije daleko...lik je jedini tenisac uz beckera koji je bankrotirao...a zaradio je 30 milijona dolara u teniskoj karijeri...izlevatili su ga ko mladog majmuna u svezi poslova i zene...onda da se djokovic nije smilovao da mu.nosi rekete..a kao fol trener...jer prije djokovica trenirao je tri tenisaca koji su nakon njega nazadovali pa mu dali nogu...drugo..miso izigrava klauna jer bolestan i pod stare dane mora pjevati na koncertima jer ga tjera danasnja zena kojoj love nikad dosta...to je poznato..a ciro je dobio nadimak peder zbog glasa...ali to je vise zajebancija danas..dok vuco to skuzi zasto je tako..treba vremena
REKA JE ZA NJEGA DA JE KRETEN, DA IDE JEBAVAT U SRI ZAGREBA U CENTAR NEKU KURVETINU DA GA SVI VIDE I DA TO MORAŠ BIT TEŠKI KRETEN DA TO IDEŠ RADIŠ U CENTRU DI TE SVI ŽIVI VIDE.
Ja i kolega zavarili od smija kad je on ovo ispalija. Vuco je legenda. On je kralj. Znan ga ja dobro. Često je dolazija.
2015-09-08
Izgubili 4 rata, svaka im čast.Serbinho-3 wrote:https://www.kurir.rs/stars/4065616/sinisa-vuco-ja-sam-hrvat-bioloski-srbin-po-ponasanju
Kosovo je srce Srbije, ali samo za šankom.
Je, zajebant teški. Al on ovo šta je reka za Ivaniševica ( ovo : u drugoj državi oni bi bili ono šta jesu: veličine - kazao je Vuco u razgovoru. ) i misli tako jer i kad je komentira tu njegovu aferu u Zagrebu to je bilo više ono : Pa di ti je pamet bila pa ideš jebavat u centru Zagreba da te svi vide.vuksadinare wrote:vuco je zajebant...ali ivanisevic je kreten...procardasit 30 milijuna eura mogu on becker i tajson..a iq svih njih tri zajedno tesko da je 80RayMabus wrote:Znaš šta je taj Vuco meni reka za Ivaniševica kad je doša nataknat gorivo na pumpu i stoje novine na pultu i Ivanišević taman jebava onu neku u Zagrebu pa ga snimili paparazi.vuksadinare wrote:....sad ovo ivanisevic npr.kreten...i nije daleko...lik je jedini tenisac uz beckera koji je bankrotirao...a zaradio je 30 milijona dolara u teniskoj karijeri...izlevatili su ga ko mladog majmuna u svezi poslova i zene...onda da se djokovic nije smilovao da mu.nosi rekete..a kao fol trener...jer prije djokovica trenirao je tri tenisaca koji su nakon njega nazadovali pa mu dali nogu...drugo..miso izigrava klauna jer bolestan i pod stare dane mora pjevati na koncertima jer ga tjera danasnja zena kojoj love nikad dosta...to je poznato..a ciro je dobio nadimak peder zbog glasa...ali to je vise zajebancija danas..dok vuco to skuzi zasto je tako..treba vremena
REKA JE ZA NJEGA DA JE KRETEN, DA IDE JEBAVAT U SRI ZAGREBA U CENTAR NEKU KURVETINU DA GA SVI VIDE I DA TO MORAŠ BIT TEŠKI KRETEN DA TO IDEŠ RADIŠ U CENTRU DI TE SVI ŽIVI VIDE.
Ispljuva ga je radi toga al vidiš da ga žali jer je glup. Daje mu savjete.
Njemu bilo žaj šta ovoga uvatili ti paparazi. Žalija Ivaniševica jer je kreten, jer ne misli svojom glavom.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Similar topics
» Srbin : Moja braća su Hrvati i Bošnjaci, a ne Rusi
» Kad Srbin komanduje, Hrvati konačno igraju sjajnu košarku
» Vucić sa advokatom Nemanjom Berićem: Hrvati ga uhapsili samo zato što je Srbin
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Kad Srbin komanduje, Hrvati konačno igraju sjajnu košarku
» Vucić sa advokatom Nemanjom Berićem: Hrvati ga uhapsili samo zato što je Srbin
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
Page 1 of 1