Duda: „Proždrljivo rusko čudovište“ htjet će pobjedu
Page 1 of 1
Duda: „Proždrljivo rusko čudovište“ htjet će pobjedu
To je tvoj problem.
https://www.geopolitika.news/vijesti/duda-prozdrljivo-rusko-cudoviste-htjet-ce-pobjedu/
Ne vidim ja da si ti na onom sastanku EU 20.02.2022 godine podržao Hrvatsku jer tebi je bitniji NATO pa ćeš ti kako NATO gospodar hoće a on hoće Komšića pa onda FUCK YOU.
https://www.geopolitika.news/vijesti/duda-prozdrljivo-rusko-cudoviste-htjet-ce-pobjedu/
Ne vidim ja da si ti na onom sastanku EU 20.02.2022 godine podržao Hrvatsku jer tebi je bitniji NATO pa ćeš ti kako NATO gospodar hoće a on hoće Komšića pa onda FUCK YOU.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Duda: „Proždrljivo rusko čudovište“ htjet će pobjedu
Treba jače bombardirati tu Gazu.
Hamas mora biti pobijeđen.
A kako je isti ogranak muslimanskog brastva kojem je Erdogan šef možda vam se istočno krilo NATO-a tj Turska i odvoji i pridruži Putinu.
Bal vampira tek počima.
Hamas mora biti pobijeđen.
A kako je isti ogranak muslimanskog brastva kojem je Erdogan šef možda vam se istočno krilo NATO-a tj Turska i odvoji i pridruži Putinu.
Bal vampira tek počima.
2014-04-11
Koje sranje za vas gore šta ste prvi red do Rusije: Finska, Estonija, Litva, Latvija, Danska, Švedska ( ovi su čak na tom sastanku EU 20.02.2022 godine digli ruku za Komšića pa im je odma nakon toga ta ljevičarska vlada odletila i došli desničari ), Ukrajinu koja mi šalje svog veleposlanika na inauguraciju Komšiću, Norvešku koja nije u EU al joj je bivši premijer Stotenberg glasnogovrnik NATO-a ....
Šta čemo vas odjebat.
Šta čemo vas odjebat.
2014-04-11
Imamo mi pametnijeg posla šta nismo prvi red do Rusije tako da
odjebite
U SKOKOVIMA.
odjebite
U SKOKOVIMA.
2014-04-11
Ne živi se od Ukrajine.
Njemačka bilanca a to je jedino ono s čime se njemački političari stvarno bave živi od Rusije i njenih energenata i resursa a kako oni nisu prvi red do Rusije ko i vi onda može malo jahat na kurcu i hopa cupaca i lagano DOVIĐEMA.
Kako navodi agencija, budžet će biti dogovoren u sredu.
Trenutno stranke vladajuće koalicije („semafor“) u Nemačkoj – Šolcov SPD, Zeleni i slobodni liberali ministra finansija Kristijana Lindnera – pokušavaju da se dogovore oko nacrta budžeta za sledeću godinu.
Istovremeno, jedno od ključnih neslaganja bilo je pitanje povećanja potrošnje.
Tako se Lindner protivi rastu dugova i zalaže se za održavanje pravila „kočnice duga” kojim se ograničavaju nova zaduživanja, dok SPD i Zeleni ne žele da smanjuju potrošnju.
STRAŠNE VESTI ZA UKRAJINU IZ BERLINA: Nemačke vlasti će prepoloviti vojnu pomoć Kijevu
Njemačka bilanca a to je jedino ono s čime se njemački političari stvarno bave živi od Rusije i njenih energenata i resursa a kako oni nisu prvi red do Rusije ko i vi onda može malo jahat na kurcu i hopa cupaca i lagano DOVIĐEMA.
OČEKUJE se da će nemačke vlasti u sredu odobriti budžet za 2025. u kome će 4 milijarde evra biti izdvojeno za vojnu podršku Ukrajini, umesto 8 milijardi u 2024, prenosi Rojters, pozivajući se na nacrt dokumenta.
- Budžet za narednu godinu biće manje izdašan za Ukrajinu, s tim što će vlada smanjiti vojnu podršku zemlji na 4 milijarde evra, umesto oko 8 milijardi 2024. godine - navodi se u saopštenju agencije.Kako navodi agencija, budžet će biti dogovoren u sredu.
Trenutno stranke vladajuće koalicije („semafor“) u Nemačkoj – Šolcov SPD, Zeleni i slobodni liberali ministra finansija Kristijana Lindnera – pokušavaju da se dogovore oko nacrta budžeta za sledeću godinu.
Istovremeno, jedno od ključnih neslaganja bilo je pitanje povećanja potrošnje.
Tako se Lindner protivi rastu dugova i zalaže se za održavanje pravila „kočnice duga” kojim se ograničavaju nova zaduživanja, dok SPD i Zeleni ne žele da smanjuju potrošnju.
STRAŠNE VESTI ZA UKRAJINU IZ BERLINA: Nemačke vlasti će prepoloviti vojnu pomoć Kijevu
2014-04-11
Lijepo mi lagano skakutajte na kurcu jer ste se 20.02.2022 godine na EU sastanku pridružili Njemačkoj koja je za Komšića a čak su i svom parlamentu donijeli rezoluciju da BiH mora biti islamski vilajet.
Sad mi fino svi vi koji ste prvi red do Rusije hopsajte na KURČINI.
Sad mi fino svi vi koji ste prvi red do Rusije hopsajte na KURČINI.
2014-04-11
Similar topics
» Amfilohije: Mauzolej na Lovćenu je tamnica i pagansko čudovište
» Duhaček poludio zbog dobrih rezultata suverenista i desnice:HDZ je stvorio čudovište
» Rudan: Nakon "Oluje" rođeno je čudovište koje se danas zove Hrvatska
» Umro Duda Ivković…
» Umro fra Bonaventura Duda
» Duhaček poludio zbog dobrih rezultata suverenista i desnice:HDZ je stvorio čudovište
» Rudan: Nakon "Oluje" rođeno je čudovište koje se danas zove Hrvatska
» Umro Duda Ivković…
» Umro fra Bonaventura Duda
Page 1 of 1