Njemčka vlada očekuje 2 mil. emigranata ovog proljeća i ljeta
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Njemčka vlada očekuje 2 mil. emigranata ovog proljeća i ljeta
I neka očekuje. Američka kuja na koncu konca mora kusati ono što je ide.
provocator- Posts : 5404
2015-08-11
jebiga ako si human onda si human, brojke nemaju veze sa time. Ko god hoce da dode nek dode
2014-04-19
Dao BOG da vam 100 000 000 pobjegulja ,simulanata, terorista dođe u vašu uljuđenu državu koja poštiva svačije PRKNO - nakon toga želim čuti vaše OČITOVANJE o vašem POMAGANJU i razumjevanju - stvarno bi bilo zanimljivo usporediti vaša " RAZMIŠLJANJA " prije početka krize s izbjeglicima i onda s možebitnim brojem koji sam ja naveo - NARAVNO ; ja sam UBIJEĐEN da bi velika većina Njemaca i dalje bila u ORGASMOTRONIČKOMTRANSU primanja MULTIKRUTI tražitelja azila i s svom puninom svoga srca bi se i dalje zalagali za iste ( kod GIGE u PLAVNOM u ( ŠUPI ) - usputna moja napomena ) - NO ; da li su neki u EU uopće svjesni koju KATAKLIZMU za EU države i nacije koje u njima žive bi ovakvo ponašanje u konačnici dovelo - ILITI ; zar će možda čitava EUROPA PLATITI račun za buduća tisućljeća određenih grupacija čiji GENI ne funkcioniraju u normalnoj ljudskoj populaciji - time opterititi većinu drugih - koje su višegodišnjim agresivnim MANIPULIRANJEM doveli čak do toga da im daju i svoje POVJERENJE na IZBORIMA !!
HALO - IDIOTI ( ovo se odnosi na one koji nemaju svoje JA i LELUJAJU onako kako im se dnevno SERVIRA preko dnevnopolitičkih GURALA - koje ovise o trenutno vladajućoj strukturi ) ; uključite prvenstveno svoj mozak - a ne ono što vam svakodnevno serviraju i opetovanim svakodnevnim ponavljanjem istog otupe vašu osobnu prosudbu tako da na kraju uopće ne shvačajući postanete ZOMBIJI koji slijepo slijede zadani zadatak !!
HALO - IDIOTI ( ovo se odnosi na one koji nemaju svoje JA i LELUJAJU onako kako im se dnevno SERVIRA preko dnevnopolitičkih GURALA - koje ovise o trenutno vladajućoj strukturi ) ; uključite prvenstveno svoj mozak - a ne ono što vam svakodnevno serviraju i opetovanim svakodnevnim ponavljanjem istog otupe vašu osobnu prosudbu tako da na kraju uopće ne shvačajući postanete ZOMBIJI koji slijepo slijede zadani zadatak !!
Last edited by redder4 on Sun 7 Feb - 14:00; edited 3 times in total
Guest- Guest
Trpaj Njemačkoj još...neka se pripreme :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti-
2014-04-17
ovo je bio samo prvi val
2014-04-14
nekako se zlurado zluradujem trpanju Svabije..naravno slijede i pizdarije..
Guest- Guest
jebiga ako postane njemačka nestabilna i ti ćeš morati bježati nazad u slavonijubogomdani wrote:nekako se zlurado zluradujem trpanju Svabije..naravno slijede i pizdarije..
Guest- Guest
A jok...baza je vec pripremljena...Siberia..upravo_sa_jebachine wrote:jebiga ako postane njemačka nestabilna i ti ćeš morati bježati nazad u slavonijubogomdani wrote:nekako se zlurado zluradujem trpanju Svabije..naravno slijede i pizdarije..
Guest- Guest
Zanimljivo je kako hrvatski bjesničari danas napadaju Merkelicu,a prije par godina kad joj jedan ZG fakultet nije htio dati počasni doktorat,isti su sve urlikali od bijesa i manitosti.
Baš sam se danas sjetio te "afere". Merkelici odbili dati počasni doktorat,a ovi se zgražali.
A kako su se tek zgražali kad je Mesić posjetio Pukovnika.
Baš sam se danas sjetio te "afere". Merkelici odbili dati počasni doktorat,a ovi se zgražali.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ja sam pak prije bio bjesan na Merkel... danas mi je pak sve draža i draža.
Treba biti racionalan. Onda je to bio politički čin ljevičarskoga sljepila prema demokršćanki i potez štetan za državnu afirmaciju u međunarodnoj politici. Danas Angela loše čini za svoju zemlju s primanjem džihadistah i to moramo reći. Nitko nije uviek u pravu pa ni Oma Angl.jastreb wrote:Zanimljivo je kako hrvatski bjesničari danas napadaju Merkelicu,a prije par godina kad joj jedan ZG fakultet nije htio dati počasni doktorat,isti su sve urlikali od bijesa i manitosti.
Last edited by Regoč on Mon 8 Feb - 10:10; edited 1 time in total (Reason for editing : zatipak)
ne znam ..meni pase to predratno raspolozenje,a i kad krene,...znam se jako dobro snaci..za sada-dosadno...
Guest- Guest
Odseli se u Izrael i prijavi u vojsku. Zanimacija do mile volje!bogomdani wrote:ne znam ..meni pase to predratno raspolozenje,a i kad krene,...znam se jako dobro snaci..za sada-dosadno...
dobro,sad kao instruktor bih mogao,ali me sad vise zanima onako fait u neprijateljskim redovima..puna svabija Khozoepa,neredi krenuli,a ja ....Regoč wrote:Odseli se u Izrael i prijavi u vojsku. Zanimacija do mile volje!bogomdani wrote:ne znam ..meni pase to predratno raspolozenje,a i kad krene,...znam se jako dobro snaci..za sada-dosadno...
Guest- Guest
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Kuran sam spalio kad sam imao 16 godina. Našao ga u kučnoj biblioteći. NIje mi se swidila knjiga tj šta u njoj piše pa ritualno spalio u wrtu. Napredno dete. Wi ste nazadni.
Ja sad moram spalit i swog prwog muslimana dok wi još filozofirate o nečemu šta sam ja skužio sa šesnjast godina dakle prije 20 godina unazad.
Ja sad moram spalit i swog prwog muslimana dok wi još filozofirate o nečemu šta sam ja skužio sa šesnjast godina dakle prije 20 godina unazad.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
2 je malo, bez 10 nema tu nekog pomaka...
Similar topics
» 3-4 miiljuna emigranata dolazi ovog proljeća u Evropu!!!
» Češka vlada će glasati o izlasku iz UN-ovog kompakta o migracijama
» Tursku bi ovog ljeta mogla zadesiti najveća nestašica vode ikada
» Orešković za Bloomberg objasnio gdje misli iskopati 1.5 milijardi eura već ovog ljeta
» Rusija ovog ljeta sprovela masovnu vojnu obuku djece u preko 1600 kampova
» Češka vlada će glasati o izlasku iz UN-ovog kompakta o migracijama
» Tursku bi ovog ljeta mogla zadesiti najveća nestašica vode ikada
» Orešković za Bloomberg objasnio gdje misli iskopati 1.5 milijardi eura već ovog ljeta
» Rusija ovog ljeta sprovela masovnu vojnu obuku djece u preko 1600 kampova
Page 2 of 3