3-4 miiljuna emigranata dolazi ovog proljeća u Evropu!!!
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
3-4 miiljuna emigranata dolazi ovog proljeća u Evropu!!!
http://www.novinite.com/articles/172772/Bulgarian+Red+Cross%3A+3-4+Million+Refugees+Expected+to+Reach+Europe+in+Spring
Kermit-
2014-04-17
Re: 3-4 miiljuna emigranata dolazi ovog proljeća u Evropu!!!
[size=31]Up to 4 million immigrants expected to storm Europe this spring – UN wants them all
[/size]2016-01-28 2:20
Hristo Grigorov, the spokesman for the Bulgarian Red Cross said that a wave of 3 to 4 million so-called “refugees” will be storming Europe in Spring 2016 – 4 times as many who did in the whole of 2015.
He said “those that started this game understood this was a very big mistake as the price is ultimately not paid by weapon sellers but by normal people and mothers with children…”
He warned that “Europe will pay the highest price.”
Analysts are predicting that in just Italy alone “at least 400 thousand immigrants” will land in the country “in the coming weeks.”
Filippo Grandi, the new head of the UN’s refugee agency, has pretty much the same opinion as the guy before him did: Europe must take as many as it can, but let’s not outright demand the same thing of any non-White countries like Japan or South Korea.
“Europe can absorb more genuine refugees if it would be better organised among the different member-states” Grandi said.
“However, we understand the predicament. It is a social and political predicament which is very serious.”
This “political predicament” that he speaks of means that many people are increasingly rejecting the idea of turning the West into a “diverse” and “international” “melting-pot”.
The elites have themselves admitted many times that they want mass immigration to turn White people into the minority – this has been the whole point of mass immigration into majority White countries, post-1960.
Hristo Grigorov, the spokesman for the Bulgarian Red Cross said that a wave of 3 to 4 million so-called “refugees” will be storming Europe in Spring 2016 – 4 times as many who did in the whole of 2015.
He said “those that started this game understood this was a very big mistake as the price is ultimately not paid by weapon sellers but by normal people and mothers with children…”
He warned that “Europe will pay the highest price.”
Analysts are predicting that in just Italy alone “at least 400 thousand immigrants” will land in the country “in the coming weeks.”
Filippo Grandi, the new head of the UN’s refugee agency, has pretty much the same opinion as the guy before him did: Europe must take as many as it can, but let’s not outright demand the same thing of any non-White countries like Japan or South Korea.
“Europe can absorb more genuine refugees if it would be better organised among the different member-states” Grandi said.
“However, we understand the predicament. It is a social and political predicament which is very serious.”
This “political predicament” that he speaks of means that many people are increasingly rejecting the idea of turning the West into a “diverse” and “international” “melting-pot”.
The elites have themselves admitted many times that they want mass immigration to turn White people into the minority – this has been the whole point of mass immigration into majority White countries, post-1960.
Kermit-
2014-04-17
Pripremite vazeljin.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Super!!!!
Trpačina Njemačke i Zapada se nastavlja :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Treba pripremiti sendviče i okrjepu da brže stignu na odredište.
2015-08-06
Moš mislit bit će trpačina Makarske rivijere na krajuepikur37 wrote:Super!!!!
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Moš mislit bit će trpačina Makarske rivijere na krajuepikur37 wrote:Super!!!!
Nek se talasa...
2015-08-06
to je Đodi idealna prilika da malo otputuje, pa sa valom emigranata...hahahahaepikur37 wrote:asilovski wrote:Moš mislit bit će trpačina Makarske rivijere na krajuepikur37 wrote:Super!!!!
Nek se talasa...
Kermit-
2014-04-17
odo i ja, nisan bija u Minkenu još od vremena Pratesa and comp.asilovski wrote:to je Đodi idealna prilika da malo otputuje, pa sa valom emigranata...hahahahaepikur37 wrote:asilovski wrote:Moš mislit bit će trpačina Makarske rivijere na krajuepikur37 wrote:Super!!!!
Nek se talasa...
udba- Posts : 4945
2015-11-10
asilovski wrote:[size=31]Up to 4 million immigrants expected to storm Europe this spring – UN wants them all
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
nedao bog tebi da dođeš malo južnije nećeš se sigurno vratiti u osijek .. u 1 komaduasilovski wrote:to je Đodi idealna prilika da malo otputuje, pa sa valom emigranata...hahahahaepikur37 wrote:asilovski wrote:Moš mislit bit će trpačina Makarske rivijere na krajuepikur37 wrote:Super!!!!
Nek se talasa...
Guest- Guest
I neka svi su dobro došli,....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
epikur37 wrote:Treba pripremiti sendviče i okrjepu da brže stignu na odredište.
Stvarno vas ima naivnih da mi se smuči kad vas čitam.
Misliš li da će RH biti poštedjena trpačinom muslića, varaš se.
2014-04-20
Pa ako Desnica na čelu s Merkel kaže da će svi do zadnjeg biti primljeni šta tu mi imamo glumit pravdu?Yehudi wrote:epikur37 wrote:Treba pripremiti sendviče i okrjepu da brže stignu na odredište.
2015-11-10
udba wrote:Pa ako Desnica na čelu s Merkel kaže da će svi do zadnjeg biti primljeni šta tu mi imamo glumit pravdu?Yehudi wrote:epikur37 wrote:Treba pripremiti sendviče i okrjepu da brže stignu na odredište.
Nećete -svi biti primljeni- bolesna merkelica nije EU. Austrija je rekla da će primiti
max. 1.5 % od broja stanovnika. Istočno Europske države neće primiti niti 0.5 %
tako da se ne nadate previše. Po meni i to je previše računajući na natalitet.
U svakom slučaju i to se razvodni.
Da se razumimo, nisam ja protiv multi kulturalnog društa......vi ste.
Ja sam za reprocitet. Ista pravila koja su u EU, moraju vladati i u zemljama
iz kojih izbjeglice dolaze. Ako u neku zemlju ne mogu slobodno doći zapadnjaci,
iz te zemlje nitko nije dobrodošao.
A merkelica će biti ozloglašena u EU, nitko ne zna kakvi su njeni motivi i
koja ju je bolest skrpala. U svakom slučaju ovo nije normalno ponašanje od nje.
2014-04-20
Možda je netko drži za jaja...Yehudi wrote:udba wrote:Pa ako Desnica na čelu s Merkel kaže da će svi do zadnjeg biti primljeni šta tu mi imamo glumit pravdu?Yehudi wrote:epikur37 wrote:Treba pripremiti sendviče i okrjepu da brže stignu na odredište.
Nećete -svi biti primljeni- bolesna merkelica nije EU. Austrija je rekla da će primiti
max. 1.5 % od broja stanovnika. Istočno Europske države neće primiti niti 0.5 %
tako da se ne nadate previše. Po meni i to je previše računajući na natalitet.
U svakom slučaju i to se razvodni.
Da se razumimo, nisam ja protiv multi kulturalnog društa......vi ste.
Ja sam za reprocitet. Ista pravila koja su u EU, moraju vladati i u zemljama
iz kojih izbjeglice dolaze. Ako u neku zemlju ne mogu slobodno doći zapadnjaci,
iz te zemlje nitko nije dobrodošao.
A merkelica će biti ozloglašena u EU, nitko ne zna kakvi su njeni motivi i
koja ju je bolest skrpala. U svakom slučaju ovo nije normalno ponašanje od nje.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Moš mislit pa odmah bi mi ponudio sestru da ju ženim hahahahupravo_sa_jebachine wrote:nedao bog tebi da dođeš malo južnije nećeš se sigurno vratiti u osijek .. u 1 komaduasilovski wrote:to je Đodi idealna prilika da malo otputuje, pa sa valom emigranata...hahahahaepikur37 wrote:asilovski wrote:Moš mislit bit će trpačina Makarske rivijere na krajuepikur37 wrote:Super!!!!
Nek se talasa...
Kermit-
2014-04-17
Dobro, smirite malo i jedan i drugi...upravo_sa_jebachine wrote:nedao bog tebi da dođeš malo južnije nećeš se sigurno vratiti u osijek .. u 1 komaduasilovski wrote:to je Đodi idealna prilika da malo otputuje, pa sa valom emigranata...hahahahaepikur37 wrote:asilovski wrote:Moš mislit bit će trpačina Makarske rivijere na krajuepikur37 wrote:Super!!!!
Nek se talasa...
Guest- Guest
a gdje će točno, istok ih neće a zapad ih isto više baš neće?!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Yehudi wrote:udba wrote:Pa ako Desnica na čelu s Merkel kaže da će svi do zadnjeg biti primljeni šta tu mi imamo glumit pravdu?Yehudi wrote:epikur37 wrote:Treba pripremiti sendviče i okrjepu da brže stignu na odredište.
Nećete -svi biti primljeni- bolesna merkelica nije EU.
Oćemo, svi će da budemo primljeni, i ovaj vaš oberšturbanfirer koji je nadležan za Nemačku je reko da gornje granice neće i ne sme da bude. Zovete nas i vi i Merkel. A šta drugo reć nego - hvala.
2015-11-10
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Njemčka vlada očekuje 2 mil. emigranata ovog proljeća i ljeta
» Horde emigranata dolaze u Evropu na proljeće
» Turci predlažu da EU financira i organizira prijevoz emigranata iz Afrike i Bliskog istoka u Evropu
» Tajni izvještaj njemačke Vlade: dolazi 8 mil. emigranata slijedeće godine!!!
» U evropu do 2050.g. dolazi 950 mil. nesretnika iz Afrike i Azije
» Horde emigranata dolaze u Evropu na proljeće
» Turci predlažu da EU financira i organizira prijevoz emigranata iz Afrike i Bliskog istoka u Evropu
» Tajni izvještaj njemačke Vlade: dolazi 8 mil. emigranata slijedeće godine!!!
» U evropu do 2050.g. dolazi 950 mil. nesretnika iz Afrike i Azije
Page 1 of 2