Zuroff - samo je Holokaust genocid...
Page 13 of 38
Page 13 of 38 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 25 ... 38
Re: Zuroff - samo je Holokaust genocid...
Za sve njih ubačene, plaćam pjesmu.bogomdani wrote:Dobro,kod vas je puno toga infiltrirano u vlast,domaci su korumpirani,totalni nered u hijerarhiji vlasti..ekonomija u qrcu...shvacam zasto,ali sorry,moramo se malo bockati..mislim,doista,uredite si drzavu kako zelite,nemam nis protiv...moja podrska u svakom slucaju...Regoč wrote:Ako se sad prebacuješ na hrvatske prilike, nije ugroza ćirilica, nego četništvo. Ljudi to ne vole ni vidjeti. Da se netko sjeti u Brodu uvesti natpise na ukrajinskom i ukrajinskoj ćirilici ni jedna ploča ne bi stradala. Shvaćaš zašto.bogomdani wrote:Jok..pazi sad dobro..Ako to smatras ugrozom po drzavu,onda si vec dopola sheban i u qrcu kao drzava...pojednostavljeno,ne osjecas se ipak da vladas 100% svojim teritorijem i vlascu..Regoč wrote:Državna propaganda, jasno.bogomdani wrote:svejedno..Isrtael je dao dvojezicnost arapima na cijelom svom teritoriju,a dvojezicne ploce su must have,pametnom jasno iz kojeg razloga...Regoč wrote:Zašto na cielom teritoriju? Nema nikakva razloga za to. Nismo mi došli na srbsku zemlju pa ju oteli, ovo je naša zemlja.bogomdani wrote:Regoch..kad dozvolite Srbima dvojezicnost na cijelom teritoriju,kao i koristenje pisma i govora,tek onda ce te biti u poziciji,u kojoj je Israel danas...o nekim prigovorima,pa bolje se pokrijte usima po glavi..licemjerno je,nekom gledati trun u oku,a balvan u svome ignorirati..
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Aj barem su maknili onu pijanduru
: Locirati, uhititi, transferirati
: Locirati, uhititi, transferirati
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
A kak ćeš jezik naučit ak ne buš slušal pjesmuljke? Iz ove si već mogel naučit par riječi, kaj ne?Regoč wrote:Evo, jebo ga, jer moram i židovski turbofolk slušati? Kao da mi nije dosta Rozge!
Guest- Guest
Pa ima valjda nešto kulturnije? Neki zabavnjak, daj.Eva wrote:A kak ćeš jezik naučit ak ne buš slušal pjesmuljke? Iz ove si već mogel naučit par riječi, kaj ne?Regoč wrote:Evo, jebo ga, jer moram i židovski turbofolk slušati? Kao da mi nije dosta Rozge!
Regoč-
2015-08-21
Evo baš stavih...Mad_Vlad wrote:Onda stavi naočale.Ero wrote:Ovo se ne odnosi na ono na što se odnosi i moj komentar (na dr Hasanbegovića).Mad_Vlad wrote:Ero wrote:Zuroff nije iznio svoje mišljenje, u tome ja vidim problem.Yehudi wrote:
Vidiš čak i ti, tako nekvalificiran, imaš nekakvo pravo izreći svoje
nebitno mišljenje. Tim više to pravo, zasluženo, ima Zuroff
Zuroff je trenutno jako bolestan (tako sam kaže) i nije u stanju iznijeti svoje mišljenje.
Iznio je mišljenje INDEX-ovog novinara i ne svoje.Nazi hunter talks about Srebrenica, Old Fairgrounds ... - B92.net
http://www.b92.net/eng/news/society.php?yyyy=2015&mm=07&dd=16&nav_id=94790
Nazi hunter talks about Srebrenica, Old Fairgrounds memorial. ... says Efraim Zuroff. ... courts marked the crime in Srebrenica as genocide, Zuroff said there are ...
Zuroff bi ih mogao staviti također i pročitati kako je po (UN!) definiran genocid.
Zuroff vjerojatno misli na holokaust kad govori o jedinstvenom genocidu na d Židovima.
Znamo da je taj samo jedan, a genocida je bilo popriličan broj kroz ljudsku povjest.
Genocid je bio i nad mojim narodom u Hercegovini, kad se je planski pobilo svećenstvo
i trećina mladića mlađih od 20 godina. U svezi s tim nemam/o namjeru konzultirati Zuroffa
je li genocida bio ili nije bilo. Imam osjećaj da se on s ovim genocidom čak i slaže.
Ispravi me ako griješim.
Evo, ova će ti se dopast. Veselo i zabavno o Rabiju KalmanuRegoč wrote:Pa ima valjda nešto kulturnije? Neki zabavnjak, daj.Eva wrote:A kak ćeš jezik naučit ak ne buš slušal pjesmuljke? Iz ove si već mogel naučit par riječi, kaj ne?Regoč wrote:Evo, jebo ga, jer moram i židovski turbofolk slušati? Kao da mi nije dosta Rozge!
Guest- Guest
Prokleta kiša i jugo! Ne daju mi delat!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Da,ali ja nisam čovjek od mirovanja.upravo_sa_jebachine wrote:jebete se u penziji si :D
No,dobro. Pola dnevnice je palo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ero wrote:Evo baš stavih...
Zuroff bi ih mogao staviti također i pročitati kako je po (UN!) definiran genocid.
Zuroff vjerojatno misli na holokaust kad govori o jedinstvenom genocidu na d Židovima.
Znamo da je taj samo jedan, a genocida je bilo popriličan broj kroz ljudsku povjest.
Genocid je bio i nad mojim narodom u Hercegovini, kad se je planski pobilo svećenstvo
i trećina mladića mlađih od 20 godina. U svezi s tim nemam/o namjeru konzultirati Zuroffa
je li genocida bio ili nije bilo. Imam osjećaj da se on s ovim genocidom čak i slaže.
Ispravi me ako griješim.
Jučer je bila obljetnica.
redder4 wrote:Yehudi wrote:Regoč wrote:Zašto ne bi? Samo zato jer Židovi ubijaju i iseljavaju Palestince pa da se netko ne dosjeti da je to genocid?bogomdani wrote:Pa kakve to veze ima??Svatko zastupa svoje,a a ako cemo bas iskreno,zato bi zuroff podrzao muslimanski teoriju..? Kujiš??Regoč wrote:Bilo, ali neka se ponavlja da se ne zaboravi tko što zastupa.bogomdani wrote:A bila je jednom ova ista tema,ne?
Ma koje imaginarne "palestince" To su Arapi, Jordanci ( bivša pokrajina
Otomanske Imperije - Urd unum ) Pravi su Palestinci živili davno u
pojasu Gaze i to je to, ovo su Arapi koji su se tu naselili pljačkom i
otimačinom zemlje. Izraelci su otkupili, i po dva puta zemlju od arapskih
obitelji i klanova. Na ostali teren se ima svako pravo.
HAHAHA - jebote; a vi Izraelci niste drugima OTELI TERITORIJ PLJAČKOM - i to još za vrijeme međunarodnog priznanja IZRAELA od strane UNa gdje niste niti sačekali konačni PRAVORIJEK od svjetske organizacije nego ste jednostavno s svojom vojnom silom zauzeli teritorije koji vam nisu trebali pripasti i to ste zadržali - HALO - prestani ovdje PALAMUDITI - kako te nije sramota ?
YEHUDI; ODGOVOR ??
Guest- Guest
Sve je kupljeno, plaćeno i čisto. I daj nekaj nauči od Židova koji su od pustinje napravili plodnu zemlju, dok su Hrvati od plodne Slavonije napravili pustinju.
Guest- Guest
Milanović? Ma nije moguće...Eva wrote:Sve je kupljeno, plaćeno i čisto. I daj nekaj nauči od Židova koji su od pustinje napravili plodnu zemlju, dok su Hrvati od plodne Slavonije napravili pustinju.
Pa i on je Hrvat, jebiga. Lijeni ste i nemarni. Vi bi i Dubai sjebali.
Guest- Guest
Ja sam graditelj, cijeli život sam potrošio na izgradnju boljeg i ljepšeg svijeta , ne štedeći energiju i zdravlje.Eva wrote:Pa i on je Hrvat, jebiga. Lijeni ste i nemarni. Vi bi i Dubai sjebali.
No pustimo to.
Evo ti nešto, što bi te eventualno moglo zanimati, a trebalo bi i Zuroffa prije nego podlegne propagandi izvjesnog indeksovog novinarčića Mazzocazzo (ili tako nešto).
http://direktno.hr/en/2014/direkt/38510/Ministrov-djed-spasio-je-malu-%C5%BDidovku-od-usta%C5%A1a-a-dokraj%C4%8Dili-ga-komunisti.htm
U dnu je link, u kojem se podrobno opisuje život tvoje subnarodkinje Nade Kolman i njenih dobotvora (predaka dr. Hasanbegovića).
Još je živa, sve se može provjeriti...
Tim žalosnije za tog pravednika da ima za potomka takvu gnjidu.Ero wrote:Ja sam graditelj, cijeli život sam potrošio na izgradnju boljeg i ljepšeg svijeta , ne štedeći energiju i zdravlje.Eva wrote:Pa i on je Hrvat, jebiga. Lijeni ste i nemarni. Vi bi i Dubai sjebali.
No pustimo to.
Evo ti nešto, što bi te eventualno moglo zanimati, a trebalo bi i Zuroffa prije nego podlegne propagandi izvjesnog indeksovog novinarčića Mazzocazzo (ili tako nešto).
http://direktno.hr/en/2014/direkt/38510/Ministrov-djed-spasio-je-malu-%C5%BDidovku-od-usta%C5%A1a-a-dokraj%C4%8Dili-ga-komunisti.htm
U dnu je link, u kojem se podrobno opisuje život tvoje subnarodkinje Nade Kolman i njenih dobotvora (predaka dr. Hasanbegovića).
Još je živa, sve se može provjeriti...
Guest- Guest
Nemoj ti meni da je hasan gnjida...to je moj kolega s navijackih tribina istina iz suprotnog tabora..osobno ga znam jer smo bili susjedni kvartovi...decko nikog ne ostavlja na cjedilu...iz onih nereda u banja luci 1989 jedini je uz jos jednog bbbovca ostao braniti kvartovski transparent da ga ne otrgne ondasnja milicija
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Gnjida i govno je jer veliča ustaški režim. A osim toga sljedbenik je pedofila, silovatelja i koljača Muhameda. Dvostruko govno.
Guest- Guest
Page 13 of 38 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 25 ... 38
Similar topics
» Nije genocid Turaka nad Bošnjacima proveden samo u Bosni, nego i na Krbavi Nije genocid Turaka nad Bošnjacima proveden samo u Bosni, nego i na Krbavi
» Komšić: RS institucionalno veliča genocid, u Hrvatskoj se negira genocid nad Srbima, Romima i Jevrejima
» Zuroff na aparatima
» Zuroff želi smjeniti Hasanbegovića
» ZUROFF: Nadam se da svijet Hrvatskoj nikad neće oprostiti Oluju
» Komšić: RS institucionalno veliča genocid, u Hrvatskoj se negira genocid nad Srbima, Romima i Jevrejima
» Zuroff na aparatima
» Zuroff želi smjeniti Hasanbegovića
» ZUROFF: Nadam se da svijet Hrvatskoj nikad neće oprostiti Oluju
Page 13 of 38