antifašistička rijeka objavila rat vinkovcima
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: antifašistička rijeka objavila rat vinkovcima
neke stvari su u srcu, bude nostalgiju ona tri četri socijalistička nebodera uz obilaznicu, pa onaj McDonnalds i žičani most, uvijek se iza onog kontejnera userem ko grlica jer nemam sitnog za wc, za nekoga ko nije vezan za kraj je to luk i voda, za nas što nam je srce tamo ostalo ko u Heidelbergu jer to najlipši dio svita.flumen wrote:izdaleka fantastican grad...kad krenes od Pomeria do Potoka - vrijeme je stalo - od kako je protjerano domace pucanstvo, nije se popiturala nijedna ponestra, kamoli fasada...udba wrote:Meni Rijeka predivan grad, kad ju gledam navečer s Ičića, Mošćeničke Drage ili preko s Omišlja, svijetli noću ko požar u Kaliforniji, onako baš lijepo.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
flumen wrote:izdaleka fantastican grad...kad krenes od Pomeria do Potoka - vrijeme je stalo - od kako je protjerano domace pucanstvo, nije se popiturala nijedna ponestra, kamoli fasada...udba wrote:Meni Rijeka predivan grad, kad ju gledam navečer s Ičića, Mošćeničke Drage ili preko s Omišlja, svijetli noću ko požar u Kaliforniji, onako baš lijepo.
upravo to, čim siđeš s korza sve je u kurcu, od fasada do asfalta
To su sad detalji, ne poznam Rieku pa se ne mogu orijentirati. Bio sam prije koju godinu, bili na moru pa malo svratili. Teško razočarenje. Ono kako me Zadar oduševio prije 15 godinah kad sam tamo došao, tako me Rieka razočarala. Istina, bio sam tamo i prije, ali nikad mi to nije upalo u oči. Tek sam sad to sivilo osviestio.
Last edited by Regoč on 6/2/2016, 19:21; edited 1 time in total
Regoč wrote:Na stranu Frljić i Šerbedžija, ali Rieka mi je uistinu najružniji grad u Hrvatskoj. Imaju više love od Broda, a izgledaju kao čerga. Zgrade valjda nisu bojane od kad su napravljene.flumen wrote:Frljic se dobro uhljebio, kao i Serbedzija u crvenoj Peki...Obersnel je upropastio grad, niceg vise nema sto bi bilo vrijedno spomena, zgrade u centru grada se same urusavaju, otpadaju fasade, a kanalizacijske sahte milog nam kajzera franje josipa, ne mogu vise podnijet toliko odojkovih govana, pa se kod svake kise desava potop. Nikad goreg i glupljeg gradonacelnika. Za njega je i Slinic mila majka...
to će se kad dođe kapitalizam farbat i četri puta ko tunel, za sada je ovako, pitura je kapitalistička hadezeovska ustaška ujdurma
Ma, bojaj i pet puta, nek se lova okreće. Ali, ozbiljno, otkad su kod nas počeli bojati, i socijalističke građevine dobro izgledaju. Veselije su, ako ništa drugo.marcellus wrote:to će se kad dođe kapitalizam farbat i četri puta ko tunel, za sada je ovako, pitura je kapitalistička hadezeovska ustaška ujdurmaRegoč wrote:Na stranu Frljić i Šerbedžija, ali Rieka mi je uistinu najružniji grad u Hrvatskoj. Imaju više love od Broda, a izgledaju kao čerga. Zgrade valjda nisu bojane od kad su napravljene.flumen wrote:Frljic se dobro uhljebio, kao i Serbedzija u crvenoj Peki...Obersnel je upropastio grad, niceg vise nema sto bi bilo vrijedno spomena, zgrade u centru grada se same urusavaju, otpadaju fasade, a kanalizacijske sahte milog nam kajzera franje josipa, ne mogu vise podnijet toliko odojkovih govana, pa se kod svake kise desava potop. Nikad goreg i glupljeg gradonacelnika. Za njega je i Slinic mila majka...
ma mores ti piturat koliko hoces, ali za svako kilo piture sta ces stavit na svoju fasadu moras dat kilo piture obersnelovoj mafijimarcellus wrote:Regoč wrote:Na stranu Frljić i Šerbedžija, ali Rieka mi je uistinu najružniji grad u Hrvatskoj. Imaju više love od Broda, a izgledaju kao čerga. Zgrade valjda nisu bojane od kad su napravljene.flumen wrote:Frljic se dobro uhljebio, kao i Serbedzija u crvenoj Peki...Obersnel je upropastio grad, niceg vise nema sto bi bilo vrijedno spomena, zgrade u centru grada se same urusavaju, otpadaju fasade, a kanalizacijske sahte milog nam kajzera franje josipa, ne mogu vise podnijet toliko odojkovih govana, pa se kod svake kise desava potop. Nikad goreg i glupljeg gradonacelnika. Za njega je i Slinic mila majka...
to će se kad dođe kapitalizam farbat i četri puta ko tunel, za sada je ovako, pitura je kapitalistička hadezeovska ustaška ujdurma
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
gradsko ruglo...
2015-08-08
Prevara i pranje love...ovo je pravo ruglo zapravomichaellcmacha wrote:
gradsko ruglo...
2015. ili Kharkiv 1941.?
2014-04-15
Stavljam na Kharkiv 20 kunan_razbojnik wrote:Prevara i pranje love...ovo je pravo ruglo zapravomichaellcmacha wrote:
gradsko ruglo...
2015. ili Kharkiv 1941.?
Guest- Guest
Taj odojak stvarno kurca napravio nije za grad...izljubit ću bome Kalmetu prvom prilikom kad ga vidim...
darth_vader-
2014-04-17
tre911 wrote:
Stavljam na Kharkiv 20 kuna
EEE kiks...uplati tih 20 u fond za mlade iz Foruma bez posla, uskoro puna burza
2014-04-15
ruglo je i jedno i drugo, s tim da ti vlakom od zg do ri treba 6 i pol sati, pa je onda dojam rugla slike koju su ti stavio još veći....n_razbojnik wrote:Prevara i pranje love...ovo je pravo ruglo zapravomichaellcmacha wrote:
gradsko ruglo...
2015. ili Kharkiv 1941.?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
jebote ova moja vukojebina u kojoj je bog rekao laku noć i zbogom ima i željeznički i autobusni kolodvor koji na nešto liče no ako ćemo biti iskreni ona dronfulja marina je uspjela razjebati Ž kolodvor, dok je ova ludača ikićka pak poduzela sve da razjebe A kolodvor....
2015-08-08
uvijek imaju opravdanje za nerad i nesposobnost - Luka u rukama HDZ-a, Zeljeznica drzavna, a ne gradska i tako to...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
I da makneš sve što je u državnim rukama, ostaje sam grad, grad oronulih, sivih, bezličnih fasadah. A to je u Vojislavovim rukama.
ti vrapca, kako sam mogao toliko kiksatin_razbojnik wrote:tre911 wrote:
Stavljam na Kharkiv 20 kuna
EEE kiks...uplati tih 20 u fond za mlade iz Foruma bez posla, uskoro puna burza
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Strava u Vinkovcima
» Rimski sarkofag u Vinkovcima
» Dinamo je pošteno pobijedio u Vinkovcima
» Antifašistička kontrarevolucija je u punom jeku
» antifašistička kohlbergova N1 preuzima Novu TV