Agenda je na mjestu gdje i pripada - peder balu
Page 1 of 1
Agenda je na mjestu gdje i pripada - peder balu
https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/uzivo-povorka-ponosa-stigla-na-trg-bana-jelacica-dosao-i-tomasevic/2569918.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_prva_m
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Agenda je na mjestu gdje i pripada - peder balu
Nitko njima ne brani da se marišu odpozadi..ali traze povlastice.. e to bu preko reda malo teze islo
2015-09-08
sve će DP uvesti reda, bitno da se DP dočepa ministarstva kulture pa će prestati financirati sve ovo
naravno da ce prestati punom parom se radi na tomeAssadNaPodmornici wrote:sve će DP uvesti reda, bitno da se DP dočepa ministarstva kulture pa će prestati financirati sve ovo
2015-09-08
Sve degenerici koliko se vidi na tv
2015-09-08
Men se čini da će ga DP primiti otraga.
Daj bože da se varam
Daj bože da se varam
Normalno. Debili. I ja debil njima tia dati glas sva sreća istekla mi osobnaHoholo Mudovski wrote:Men se čini da će ga DP primiti otraga.
Daj bože da se varam
Ja mislio zbog Kolakušića...AssadNaPodmornici wrote:Normalno. Debili. I ja debil njima tia dati glas sva sreća istekla mi osobnaHoholo Mudovski wrote:Men se čini da će ga DP primiti otraga.
Daj bože da se varam
Eto glasa opet za Bulja zbog Raspudića, a i oni otišli.
Ono jeben ih uzduž i popriko, Pernaru dajem glas idući put...
Hoholo Mudovski- Posts : 7297
2023-08-31
nitko nista nece primiti.. sve ide kako treba neke stvari se ne mogu iznositi u javnostHoholo Mudovski wrote:Men se čini da će ga DP primiti otraga.
Daj bože da se varam
2015-09-08
dat ces ga sljedecih put bez razmisljanjaAssadNaPodmornici wrote:Normalno. Debili. I ja debil njima tia dati glas sva sreća istekla mi osobnaHoholo Mudovski wrote:Men se čini da će ga DP primiti otraga.
Daj bože da se varam
2015-09-08
2023-08-31
Hoholo Mudovski wrote:Men se čini da će ga DP primiti otraga.
Daj bože da se varam
Ne razumijem: ti bi zabranio gay pride i očekuješ da to uradi DP? Ono što DP može jest inzistirati da se pored pridea financira i hod za život. Svaka zabrana bi bila kontraproduktivna posebno jer pride nije agresivan. Nikoga ne ubijaju osim zdravog razuma ali u zemlji u kojoj je abortus legalan ne možemo ni očekivati zdrav razum.
Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
metilda- Posts : 5119
2021-02-20
Predsjednik Ugande Nuseveni odgovorio na upit novinara kada ce gay par biti puste iz zatvora nakon hapse ja prije mjesec dana:'Nema problema, odmah ce biti pušteni cim jedan zatrudni,'
2015-09-08
Hoholo Mudovski likes this post
Nisam ja za nikakve velike zabrane, ali prestao bi financirati sve udruge... Apsolutno sve, tako i parade i hodove za život.metilda wrote:Hoholo Mudovski wrote:Men se čini da će ga DP primiti otraga.
Daj bože da se varam
Ne razumijem: ti bi zabranio gay pride i očekuješ da to uradi DP? Ono što DP može jest inzistirati da se pored pridea financira i hod za život. Svaka zabrana bi bila kontraproduktivna posebno jer pride nije agresivan. Nikoga ne ubijaju osim zdravog razuma ali u zemlji u kojoj je abortus legalan ne možemo ni očekivati zdrav razum.
Ono što bi jedino zabranio su masovni turizam, radne dozvole i migranti, kako legalni tako i ilegalni...
2023-08-31
.. i prestati ce se financirati sve udruge koje nisu u skladu sa hrvatskim interesima.. Iz drzavnog proračuna.. na lokalne i gradske proračune ne mozes utjecati ako npr. senf odluci financirati takve udruge kao sto vec radi u posljednje vrijeme.. drugo DP vec trazi da se donese zakon o regulirano broju stranaca ili migranata koji dolaze tu raditi i ta brojka ce biti sa minimalnim izdavanjem dozvola i rigorozna..ukidanje jos ne dok ne sazrije vrijeme.. to ni orban nije jos ucinioHoholo Mudovski wrote:Nisam ja za nikakve velike zabrane, ali prestao bi financirati sve udruge... Apsolutno sve, tako i parade i hodove za život.metilda wrote:Hoholo Mudovski wrote:Men se čini da će ga DP primiti otraga.
Daj bože da se varam
Ono što bi jedino zabranio su masovni turizam, radne dozvole i migranti, kako legalni tako i ilegalni...
2015-09-08
... vojska ce na granice i zato je DP u pregovorima trazio hitno uvođenje vojnog roka vec sledece 2025 sto je i urađeno.. vojni rok ide od 1.1.2025..
2015-09-08
Za tebe sam rekao da si naivan ko francuska sobarica.
Neće ti ništa DP od toga.
Neće vojska na granice, imigranti će nas poplaviti a Kenwood Kenon u koaliciji sa DP će nastaviti financirati anti Hrvatske udruge i medije.
Neće ti ništa DP od toga.
Neće vojska na granice, imigranti će nas poplaviti a Kenwood Kenon u koaliciji sa DP će nastaviti financirati anti Hrvatske udruge i medije.
E moj Vuče, pogledaj tko u Evropi zagovara uvođenje vojnog roka pa ti možda bude jasnije...vuksadinare wrote:... vojska ce na granice i zato je DP u pregovorima trazio hitno uvođenje vojnog roka vec sledece 2025 sto je i urađeno.. vojni rok ide od 1.1.2025..
Kada odjednom vojni rok guraju isti oni koji su bili žestoko kontra njega, a ruku bi stavili u vatru za migracije i & ostale boljke društva, onda se čovjek zapita čije granice će dica čuvati...
Ne vjeruj Ahejcima ni kad darove nose
2023-08-31
Similar topics
» Bandić na Savici, na mjestu gdje je želio crkvu, sad za 12 mil. kn gradi park s tartan stazama
» Epicentar Ziak virusa upravo na mjestu gdje su pušteni genetski modificirani komarci 2015.g.
» (VIDEO) Donald Trump pred UN-om: ‘Budućnost ne pripada globalistima, budućnost pripada domoljubima’
» Gdje su šatori, gdje Glogoški, gdje su plinske boce?
» MINIMALNE PLAĆE U EUROPI Gdje su najviše, gdje najniže i kako stoji Hrvatska?
» Epicentar Ziak virusa upravo na mjestu gdje su pušteni genetski modificirani komarci 2015.g.
» (VIDEO) Donald Trump pred UN-om: ‘Budućnost ne pripada globalistima, budućnost pripada domoljubima’
» Gdje su šatori, gdje Glogoški, gdje su plinske boce?
» MINIMALNE PLAĆE U EUROPI Gdje su najviše, gdje najniže i kako stoji Hrvatska?
Page 1 of 1