Molim kolege da s peticije za smjenu ministra kulture izbrišu moje ime
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Molim kolege da s peticije za smjenu ministra kulture izbrišu moje ime
Neeee... ministarstvo kulture, tajne službe i ravnateljstvo HRT bi trebalo spojiti u jedno i povjeriti na upravljanje Hasi.udba wrote:Taj lik nema šta da traži na poziciji ministra kulture, sudeći po reakcijama i treba ga smijeniti,
i staviti na mjesto ministra unutrašnjih poslova i financija, ta dva spojit u jedno.
To bi imalo nekog smisla i bilo bi itekako u interesu demokracije, od koje trenutno ne postoji niti D. .
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Re: Molim kolege da s peticije za smjenu ministra kulture izbrišu moje ime
A dobro, kad me vako steraš u ćošak, nema nego pokrit se ušima i prihvatit kritiku, će odsad da pišemo u zip. format, stisnuto ko putnici na liniju Banja Luka - BrčkoRegoč wrote:E, nema dvostrukih kriterijah, mene i Džanga si spopao zbog beskrajnoga citiranja, a ti sad praznine ostavljaš. S energijom racionalno! I pikseli su energija.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Milanović želi Stazića za ministra kulture?
» Podignuta optužnica protiv bivšeg ministra kulture Berislava Šipuša
» Tko se krije iza Platforme 112,koji napadaju ministra kulture i novo rukovodstvo HRT-a?
» Tomac:'Ovoj ekipi koja prosvjeduje protiv ministra kulture i vlasti pricuvni su polozaji u Beogradu,tamo su cesce nego doma'
» Ministarstvo kulture potpisalo Program suradnje u području kulture s Kinom
» Podignuta optužnica protiv bivšeg ministra kulture Berislava Šipuša
» Tko se krije iza Platforme 112,koji napadaju ministra kulture i novo rukovodstvo HRT-a?
» Tomac:'Ovoj ekipi koja prosvjeduje protiv ministra kulture i vlasti pricuvni su polozaji u Beogradu,tamo su cesce nego doma'
» Ministarstvo kulture potpisalo Program suradnje u području kulture s Kinom
Page 3 of 3