Kako to Rusi rješavaju... :D
Page 1 of 1
Re: Kako to Rusi rješavaju... :D
znao sam da ce te napose zdrav muški pristup rjesavanju problema oduseviti Kayo..
ybtg,i ti cura instiktivno osjecas st oje ispravno..
Guest- Guest
Previše brutalno i to bez opravdanjaLegendovich wrote:znao sam da ce te napose zdrav muški pristup rjesavanju problema oduseviti Kayo..
RAdio sam godinama ko SECURITY i za ovo bi u Australiji smjesta izgubio licencu doživotno i zaradio krivičnu prijavu
Peder jeste bio bezobrazan ali nije ugrožavao sigurnost nikome pa ni zaštitarima.
Dovoljno ga je zgrabit i izbacit van
Ovo je bilo i po život opasno
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Zasto odmah ides navoditi drustveno-moralnu Fukojebinu,gdje pravi muskarac mora biti rogi doli,da mu ih ne odbiju raznorazne pederske,lezbijske i ostale "progresivne" grupacije,kojima je zadnje "postignuce" proglasenje SPOLA OSOBE,drustvenim a ne prirodnim(bioloskim) fenomenom...Ringo10 wrote:Previše brutalno i to bez opravdanjaLegendovich wrote:znao sam da ce te napose zdrav muški pristup rjesavanju problema oduseviti Kayo..
RAdio sam godinama ko SECURITY i za ovo bi u Australiji smjesta izgubio licencu doživotno i zaradio krivičnu prijavu
Peder jeste bio bezobrazan ali nije ugrožavao sigurnost nikome pa ni zaštitarima.
I st omislis da bi se Rusi trebali ravnati po sodoma&gomora zapadnim mjerilima??
Pa josh jesu i najnormalniiji na planeti,jer se drze prorodnih pravila..ne onih stecenih drustvenim nametanjem,"tko glasnije cići"
4-5% devijantnih bi trebalo drzati za joojca ostatak populacije...
vidimo kako je to u Jemerici zavrsilo..
dakle,u Rusiji se to radi ispravno...
nema sto ovaj spolni devijant,ici izbijati nesto iz ruku Zastitaru(isto fizicki napad),u stilu prave pičke...
Naslov je U RUSIJI,dakle,tu nema nikavih usporedbi sa devijantnim zapadnim "vrijednostima"
Opasno??Pa nadam se... ..nece vise..nek bjezi iza 4 zida..
Guest- Guest
jel imaš neki gdje nacionalnim manjinama lijepe šamareLegendovich wrote:Zasto odmah ides navoditi drustveno-moralnu Fukojebinu,gdje pravi muskarac mora biti rogi doli,da mu ih ne odbiju raznorazne pederske,lezbijske i ostale "progresivne" grupacije,kojima je zadnje "postignuce" proglasenje SPOLA OSOBE,drustvenim a ne prirodnim(bioloskim) fenomenom...Ringo10 wrote:Previše brutalno i to bez opravdanjaLegendovich wrote:znao sam da ce te napose zdrav muški pristup rjesavanju problema oduseviti Kayo..
I st omislis da bi se Rusi trebali ravnati po sodoma&gomora zapadnim mjerilima??
Pa josh jesu i najnormalniiji na planeti,jer se drze prorodnih pravila..ne onih stecenih drustvenim nametanjem,"tko glasnije cići"
nema sto ovaj spolni devijant,ici izbijati nesto iz ruku Zastitaru(isto fizicki napad),u stilu prave pičke...
Naslov je U RUSIJI,dakle,tu nema nikavih usporedbi sa devijantnim zapadnim "vrijednostima"
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
imaš ovoga u splitu po diskotekama svaku subotu navečer
tja..Rusi kad rade,rade,ne daju se omesti...žene,kozojebi...michaellcmacha wrote:jel imaš neki gdje nacionalnim manjinama lijepe šamareLegendovich wrote:Zasto odmah ides navoditi drustveno-moralnu Fukojebinu,gdje pravi muskarac mora biti rogi doli,da mu ih ne odbiju raznorazne pederske,lezbijske i ostale "progresivne" grupacije,kojima je zadnje "postignuce" proglasenje SPOLA OSOBE,drustvenim a ne prirodnim(bioloskim) fenomenom...Ringo10 wrote:Previše brutalno i to bez opravdanjaLegendovich wrote:znao sam da ce te napose zdrav muški pristup rjesavanju problema oduseviti Kayo..
Guest- Guest
Similar topics
» Kako Kinezi rjesavaju "muslimansko pitanje"
» komunisti i zlodjela - evo kako to rjesavaju Slovenci
» Kako Srbi rješavaju pitanje Šiptara na Kosovu
» Rusi ližu jaja u trgovinama kako bi se zarazili,. Razlog je bizaran i tužan.
» VIDEO) RUSI OBJAVILI BRUTALNU STATISTIKU: Evo čime smo i kako oborili američke rakete u Siriji
» komunisti i zlodjela - evo kako to rjesavaju Slovenci
» Kako Srbi rješavaju pitanje Šiptara na Kosovu
» Rusi ližu jaja u trgovinama kako bi se zarazili,. Razlog je bizaran i tužan.
» VIDEO) RUSI OBJAVILI BRUTALNU STATISTIKU: Evo čime smo i kako oborili američke rakete u Siriji
Page 1 of 1