Tomac:'Ovoj ekipi koja prosvjeduje protiv ministra kulture i vlasti pricuvni su polozaji u Beogradu,tamo su cesce nego doma'
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Tomac:'Ovoj ekipi koja prosvjeduje protiv ministra kulture i vlasti pricuvni su polozaji u Beogradu,tamo su cesce nego doma'
A sto je rekao krivo...?...ako imas jace argumente koje pobijaju njegove iznesi ih...ali ne mozed ih pobitijastreb wrote:Ne znam ima li itko u Hrvatskoj tko ovu prolupalu žabu shvaća iole ozbiljno.vuksadinare wrote:Zdravko Tomac je dao intervju za Radio Mariju,gdje se osvrnuo na prosvjede i medijsko ljevicarske napade na ministra kulture Hasanbegovica kao i na novoformiranu vladu te predsjednicu KGK: 'A sto da vam kazem.To je manje vise ista ekipa sa nekim izmjenama koja je prosvjedovala svaki put nakon oslobodilackih akcija hrvatske vojske.I tako vec dvadeset i vise godina,ne bojte se oni su osigurani zato ovo i cine,u slucaju da ne uspiju njihovi pricuvni polozaji su u Beogradu gdje su vise nego doma.Tamo odlaze po instrukcije a veza su im Milorad Pupovac,Vesna i Zoran Pusic'.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Tomac:'Ovoj ekipi koja prosvjeduje protiv ministra kulture i vlasti pricuvni su polozaji u Beogradu,tamo su cesce nego doma'
Ma daj molim te.vuksadinare wrote:A sto je rekao krivo...?...ako imas jace argumente koje pobijaju njegove iznesi ih...ali ne mozed ih pobitijastreb wrote:Ne znam ima li itko u Hrvatskoj tko ovu prolupalu žabu shvaća iole ozbiljno.vuksadinare wrote:Zdravko Tomac je dao intervju za Radio Mariju,gdje se osvrnuo na prosvjede i medijsko ljevicarske napade na ministra kulture Hasanbegovica kao i na novoformiranu vladu te predsjednicu KGK: 'A sto da vam kazem.To je manje vise ista ekipa sa nekim izmjenama koja je prosvjedovala svaki put nakon oslobodilackih akcija hrvatske vojske.I tako vec dvadeset i vise godina,ne bojte se oni su osigurani zato ovo i cine,u slucaju da ne uspiju njihovi pricuvni polozaji su u Beogradu gdje su vise nego doma.Tamo odlaze po instrukcije a veza su im Milorad Pupovac,Vesna i Zoran Pusic'.
Neki dan je izletio iz 7Dnevno.
Naljutio se na redakciju što je pisala protiv Karamarka.
Bedak.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
vuksadinare wrote:Ajmo sitting...jos nesto..on nije izdao sdp..otisao je iz njega kad je vidio tko ga preuzima koja ekipa..on je socijalist ali i domoljub prije svega.....spasaovao je racanu i sdpu guzicu i obraz usavsi u vladu nacionalnog jedinstva te angazrajuci se aktivno u ratna zbivanja
kako to da je veliki ljubitelj lika i djela franje tuđmana pristao biti sdp-ov kandidat za predsjednika republike 1997.godine???
prevrtljivac i kako vitar puše povijuša. otišao je iz sdp-a kad je shvati kako neće biti račanov nasljednik...
sitting_bull-
2015-09-28
I? jel mu to grijeh? U principu ZT vas boli što ga smatrate izdajnikom kao i FT ili Janka Bobetka ili Simu Dubajića. Odlazak sa vaših ideoloških pozicija je smrtni grijeh za vas koji se držite tita i jugoslavije kao pijan plota.jastreb wrote:Ma daj molim te.vuksadinare wrote:A sto je rekao krivo...?...ako imas jace argumente koje pobijaju njegove iznesi ih...ali ne mozed ih pobitijastreb wrote:Ne znam ima li itko u Hrvatskoj tko ovu prolupalu žabu shvaća iole ozbiljno.vuksadinare wrote:Zdravko Tomac je dao intervju za Radio Mariju,gdje se osvrnuo na prosvjede i medijsko ljevicarske napade na ministra kulture Hasanbegovica kao i na novoformiranu vladu te predsjednicu KGK: 'A sto da vam kazem.To je manje vise ista ekipa sa nekim izmjenama koja je prosvjedovala svaki put nakon oslobodilackih akcija hrvatske vojske.I tako vec dvadeset i vise godina,ne bojte se oni su osigurani zato ovo i cine,u slucaju da ne uspiju njihovi pricuvni polozaji su u Beogradu gdje su vise nego doma.Tamo odlaze po instrukcije a veza su im Milorad Pupovac,Vesna i Zoran Pusic'.
Neki dan je izletio iz 7Dnevno.
Naljutio se na redakciju što je pisala protiv Karamarka.
Bedak.
Guest- Guest
Gle...bedak ili ne..to nije pobijanje njegovog komentara ni argument...a sad da ja iznesem zasto je u pravu...da li je vikao,ljutio se galamio i prijetio zoki pusic u studio zajedno sa savom strbcem nakon sto su markac i gotovina oslobodjeni?....jesu...da li je terselicka i documenta radila i radi na tome da hrvatsku izjednaci sa srbijom?...da..uostalom ona je to nekidan potvrdila da je nikad nisu pretjerano zanimali zlocini nad hrvatima...rekavsi...'oni su to trazili...pa sto ja imam s time'....tj oni- hrvati su izazivali vraga tj srbe odabravsi referendumom opciju koja ona terselicka nije zeljela...urska je nedavno izjavila da je beograd njen drugi dom..i da...je vise u njemu nego u zagrebu
2015-09-08
vuksadinare wrote:Sad da ti obkasnim a vec sam objasnjavao...tomac je jedini imao hrabrosti.prihvatit tudjmanov poziv u vladu nacionalnog spasa 1991...iz sdpa...jer je racan kao predsjednik kalkulirao i vagao 'ak spusimo nisam bio u vladi glava spasena '...o drugima iz sdpa necu ni govoriti zavukli se u misju rupu na celu sa stazicem..moze i sam potvrditi...tomac nakon racanovog odbitka tudjmana bez razmisljanja prihvatio poziv...drugo...tomac je nakon pocetka rata u bh-a otisao u slav.brod i tamo usao u krizni stozer za bos.posavinu..u dva mjeseca borbi u bos.posavini obisao je mnoga mjesta..derventa,modrica,odzak a u susjednom bos.brodu je gotovo boravio cijelo vrijeme i za vrijeme srpskih napada na taj grad...racana koji je isto iz slav.broda nisam vidio a da ne govorim o stazicu i ingridsitting_bull wrote:slinava komunjara kao preobraćenik i dokaz kako evolucija ima i suprotan smijer od uobičajenog.
zdravko tomac je u tom procesu dosegnuo do nivoa gliste...
Guest- Guest
vuksadinare wrote:..tomac je nakon pocetka rata u bh-a otisao u slav.brod i tamo usao u krizni stozer za bos.posavinu..u dva mjeseca borbi u bos.posavini obisao je mnoga mjesta..derventa,modrica,odzak a u susjednom bos.brodu je gotovo boravio cijelo vrijeme i za vrijeme srpskih napada na taj grad...racana koji je isto iz slav.broda nisam vidio a da ne govorim o stazicu i ingrid
još jedan iz plejade koji je izdao bosansku posavinu pa ga sada pere savjest.
preobratio se...
sitting_bull-
2015-09-28
vuksadinare wrote:Sad da ti obkasnim a vec sam objasnjavao...tomac je jedini imao hrabrosti.prihvatit tudjmanov poziv u vladu nacionalnog spasa 1991...iz sdpa...jer je racan kao predsjednik kalkulirao i vagao 'ak spusimo nisam bio u vladi glava spasena '...o drugima iz sdpa necu ni govoriti zavukli se u misju rupu na celu sa stazicem..moze i sam potvrditi...tomac nakon racanovog odbitka tudjmana bez razmisljanja prihvatio poziv...drugo...tomac je nakon pocetka rata u bh-a otisao u slav.brod i tamo usao u krizni stozer za bos.posavinu..u dva mjeseca borbi u bos.posavini obisao je mnoga mjesta..derventa,modrica,odzak a u susjednom bos.brodu je gotovo boravio cijelo vrijeme i za vrijeme srpskih napada na taj grad...racana koji je isto iz slav.broda nisam vidio a da ne govorim o stazicu i ingridsitting_bull wrote:slinava komunjara kao preobraćenik i dokaz kako evolucija ima i suprotan smijer od uobičajenog.
zdravko tomac je u tom procesu dosegnuo do nivoa gliste...
Svakako VUČE , čovjek je u najtežim vremenima za stvaranje HRVATSKE stao na njenu stranu ( i ja osobno neću uopće gledati kojoj je stranci prije toga pripadao ) - čak i nakon stvaranja HR države od svoje bivše stranke STIGMATIZIRAN na sve moguće načine - no, on i je do dan danas ostao na braniku HR države, hrvatskog naroda i stoga mu treba skinuti kapu - ostale LAGANINI - NABIJEM !!
Guest- Guest
vuksadinare wrote:A sto je rekao krivo...?...ako imas jace argumente koje pobijaju njegove iznesi ih...ali ne mozed ih pobitijastreb wrote:Ne znam ima li itko u Hrvatskoj tko ovu prolupalu žabu shvaća iole ozbiljno.vuksadinare wrote:Zdravko Tomac je dao intervju za Radio Mariju,gdje se osvrnuo na prosvjede i medijsko ljevicarske napade na ministra kulture Hasanbegovica kao i na novoformiranu vladu te predsjednicu KGK: 'A sto da vam kazem.To je manje vise ista ekipa sa nekim izmjenama koja je prosvjedovala svaki put nakon oslobodilackih akcija hrvatske vojske.I tako vec dvadeset i vise godina,ne bojte se oni su osigurani zato ovo i cine,u slucaju da ne uspiju njihovi pricuvni polozaji su u Beogradu gdje su vise nego doma.Tamo odlaze po instrukcije a veza su im Milorad Pupovac,Vesna i Zoran Pusic'.
DRUŽE JASTREBE ; stvarno mi je žao da nakon ovoliko vremena provedenih po raznim forumima gdje smo međusobno razmjenjivali svoja razmišljanja - gdje nikada nisam - čak niti iz zlobe što si na suprotnoj strani od moje - iliti zbog tvojeg svjetonazora tebe pokušao OCRNITI uvrijedljivim riječima ( to neću niti u budućnosti - jer te ipak smatram osobom s kojom se može razgovarati i prepirati po određenim pitanjima ) no OVA tvoja izjava da je netko " PROLUPAO " - dali ovo izlazi iz tvojeg osobnog promišlanja - iliti možebitnog " prisilnog " pisanja - jer ; čisto logički- neutralno - kada bi se POVIJEST stvarno pisala onakva kakva jest dali bi tvoja OPASKA - odnosno tvoje razmišljanje moglo biti vrijednovano na način koji ti zastupaš??
Guest- Guest
PICKOUSTI BU JOS MSLO MORAL slincek NOSITI ... Ispod brade .
Sto ta gerijatrija izvali ne bi more opralo...
Konvertit koji se dokazuje gadostima ranga jednog Banca
A da .
Oba su doktori... Znanosti ..yup
Sto ta gerijatrija izvali ne bi more opralo...
Konvertit koji se dokazuje gadostima ranga jednog Banca
A da .
Oba su doktori... Znanosti ..yup
Inače ovim desničarima su glavni "argumenti" kad raspravljaju sa neistomišljenicima da ih povezuju sa Beogradom,ili ih šalju u Beograd.
Čujte,ako vam ne paše ovdje ,onda odite u Beograd. :confjuz:
2014-04-22
Pa tamo vam je glavna destinacija, kada neko utekne iz RH poput dežulovića i sl reci gdje na kraju završi? Beograd je za vas mordor i ne možete bez njega kako je do sada dokazano masu puta.jastreb wrote:Inače ovim desničarima su glavni "argumenti" kad raspravljaju sa neistomišljenicima da ih povezuju sa Beogradom,ili ih šalju u Beograd.
Guest- Guest
Glupost! Dežulovića sam neki dan vidio na promociji knjige. I on je tu.tre911 wrote:Pa tamo vam je glavna destinacija, kada neko utekne iz RH poput dežulovića i sl reci gdje na kraju završi? Beograd je za vas mordor i ne možete bez njega kako je do sada dokazano masu puta.jastreb wrote:Inače ovim desničarima su glavni "argumenti" kad raspravljaju sa neistomišljenicima da ih povezuju sa Beogradom,ili ih šalju u Beograd.
Uglavnom odu na Zapad ili u SAD(Šerbedžija, Furlanica,Vještice iz Rija, Štulić,Matvejević...)
2014-04-22
Pa što onda što si ga vidio??? Gdje je sva ta feralovska ekipa nego u beogradu plus rudanicajastreb wrote:Glupost! Dežulovića sam neki dan vidio na promociji knjige. I on je tu.tre911 wrote:Pa tamo vam je glavna destinacija, kada neko utekne iz RH poput dežulovića i sl reci gdje na kraju završi? Beograd je za vas mordor i ne možete bez njega kako je do sada dokazano masu puta.jastreb wrote:Inače ovim desničarima su glavni "argumenti" kad raspravljaju sa neistomišljenicima da ih povezuju sa Beogradom,ili ih šalju u Beograd.
Uglavnom odu na Zapad ili u SAD(Šerbedžija, Furlanica,Vještice iz Rija, Štulić,Matvejević...)
Guest- Guest
Je kako da ne...pola ih takorec u beograd preselilo..oni koji jos nisu vise su tamo nego tu ..joj bog te jebo gdje ti zivis...jastreb wrote:Glupost! Dežulovića sam neki dan vidio na promociji knjige. I on je tu.tre911 wrote:Pa tamo vam je glavna destinacija, kada neko utekne iz RH poput dežulovića i sl reci gdje na kraju završi? Beograd je za vas mordor i ne možete bez njega kako je do sada dokazano masu puta.jastreb wrote:Inače ovim desničarima su glavni "argumenti" kad raspravljaju sa neistomišljenicima da ih povezuju sa Beogradom,ili ih šalju u Beograd.
2015-09-08
Jesu,ali Srbi.vuksadinare wrote:Je kako da ne...pola ih takorec u beograd preselilo..oni koji jos nisu vise su tamo nego tu ..joj bog te jebo gdje ti zivis...jastreb wrote:Glupost! Dežulovića sam neki dan vidio na promociji knjige. I on je tu.tre911 wrote:Pa tamo vam je glavna destinacija, kada neko utekne iz RH poput dežulovića i sl reci gdje na kraju završi? Beograd je za vas mordor i ne možete bez njega kako je do sada dokazano masu puta.jastreb wrote:Inače ovim desničarima su glavni "argumenti" kad raspravljaju sa neistomišljenicima da ih povezuju sa Beogradom,ili ih šalju u Beograd.
Ja ovdje pričam o osobama hrvatske nacionalnosti.
Mira Furlan je šla u SAD i tamo napravila solidnu karijeru.
Štulić je zdimio za Niderlanden.
Matvejević je u Italiji. Drakulićka u Štokholmu. Bregović je u Parizu. Itd itd.
2014-04-22
a gde ćete vi?jastreb wrote:Jesu,ali Srbi.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Nego kako je islo ono o ukidanju presude Matvejevicu??? Nesto sam zaboravio. Bilo nesto o pomilovanjima anitko o ukidanju presude. Zasto????
2014-04-14
Nisi ti normalan casna rijec..ja o kruskama on jabukama..tj ja o novinarims on o stulicujastreb wrote:Jesu,ali Srbi.vuksadinare wrote:Je kako da ne...pola ih takorec u beograd preselilo..oni koji jos nisu vise su tamo nego tu ..joj bog te jebo gdje ti zivis...jastreb wrote:Glupost! Dežulovića sam neki dan vidio na promociji knjige. I on je tu.tre911 wrote:Pa tamo vam je glavna destinacija, kada neko utekne iz RH poput dežulovića i sl reci gdje na kraju završi? Beograd je za vas mordor i ne možete bez njega kako je do sada dokazano masu puta.jastreb wrote:Inače ovim desničarima su glavni "argumenti" kad raspravljaju sa neistomišljenicima da ih povezuju sa Beogradom,ili ih šalju u Beograd.
2015-09-08
Ne znam ima li u ovoj Hrvatskoj još itko tko vas nije pročitao.jastreb wrote:Ne znam ima li itko u Hrvatskoj tko ovu prolupalu žabu shvaća iole ozbiljno.vuksadinare wrote:Zdravko Tomac je dao intervju za Radio Mariju,gdje se osvrnuo na prosvjede i medijsko ljevicarske napade na ministra kulture Hasanbegovica kao i na novoformiranu vladu te predsjednicu KGK: 'A sto da vam kazem.To je manje vise ista ekipa sa nekim izmjenama koja je prosvjedovala svaki put nakon oslobodilackih akcija hrvatske vojske.I tako vec dvadeset i vise godina,ne bojte se oni su osigurani zato ovo i cine,u slucaju da ne uspiju njihovi pricuvni polozaji su u Beogradu gdje su vise nego doma.Tamo odlaze po instrukcije a veza su im Milorad Pupovac,Vesna i Zoran Pusic'.
Eto, da se ponovi. Ponavljanje je majka znanja!tre911 wrote:U principu ZT vas boli što ga smatrate izdajnikom kao i FT ili Janka Bobetka ili Simu Dubajića. Odlazak sa vaših ideoloških pozicija je smrtni grijeh za vas koji se držite tita i jugoslavije kao pijan plota.
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Senzacija,ljevicarski komentator se zapitao:Zasto je Pupovac cesce u Beogradu nego u Bruxellesu
» Podignuta optužnica protiv bivšeg ministra kulture Berislava Šipuša
» Milanović želi Stazića za ministra kulture?
» Molim kolege da s peticije za smjenu ministra kulture izbrišu moje ime
» Tko se krije iza Platforme 112,koji napadaju ministra kulture i novo rukovodstvo HRT-a?
» Podignuta optužnica protiv bivšeg ministra kulture Berislava Šipuša
» Milanović želi Stazića za ministra kulture?
» Molim kolege da s peticije za smjenu ministra kulture izbrišu moje ime
» Tko se krije iza Platforme 112,koji napadaju ministra kulture i novo rukovodstvo HRT-a?
Page 2 of 3