ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nitko neće na Mljet za 11000 kn!

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Nitko neće na Mljet za 11000 kn! - Page 2 Empty Re: Nitko neće na Mljet za 11000 kn!

Post by Guest 5/2/2016, 00:50

veber wrote:Hehe (zlobni smjeh, supatnicki)
izulo me, još žena kaže eto ti lamut jebo te on a lijepo sam ti rekla da idemo....

Guest
Guest

Back to top Go down

Nitko neće na Mljet za 11000 kn! - Page 2 Empty Re: Nitko neće na Mljet za 11000 kn!

Post by Guest 5/2/2016, 00:54

udba wrote:
epikur37 wrote:
Žene nisu za rizik, na prvom mjestu gledaju sigurnost obitelji i ne prevelika talasanja i rizike. Mi muški smo veći individualci, lakše bi se zaletili, proširili horizont pa makar izginuli.
koji obraz đon treba za ovako nešto izjavit, žene će se prve potuć na blagajni kad ona tamo ne otkuca popust koji je obećan na plakatu, a mi ćemo ko zadnje pičke platit i šutit. Prije će se žene izborit za treći..

..mirovinski stup, nego vi lajavci bez pokrića
Tigrice ne padaju na ono ko muški; nemam sitno, evo ti žvaka umjesto kusura!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 5/2/2016, 00:54

tre911 wrote:
izulo me, još žena kaže eto ti lamut jebo te on a lijepo sam ti rekla da idemo....
Preko puta lamuta bio je jedan kafić gdje je bio braniteljske populacije, bio sam par puta na pivi...zvao se mnekakao sa slovom b. odmah negdje preko puta...
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 5/2/2016, 01:05

epikur37 wrote:
tre911 wrote:
Preko puta lamuta bio je jedan kafić gdje je bio braniteljske populacije, bio sam par puta na pivi...zvao se mnekakao sa slovom b. odmah negdje preko puta...
Bonaparte, odavno mrtvo mada je ne loš bio.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 5/2/2016, 04:42

epikur37 wrote:
tre911 wrote:
epikur37 wrote:
Regoč wrote:Zato što mogu toliko zaraditi i na kopnu. A i ne prijete mungosi.

Neš ti mungosa....život na Mljetu je privilegij a ne robija...ja nagovaram moju da se preselimo u Kali na Ugljanu ili na Pašman  ali neće ni da čuje :D
Pun joj je kufer tvog brodića i u Zadru a na otoku bi to bilo na nivou pijedestala pa veli žena......a ni svom frizeru ne bi mogla često...

Pa i u pravu je :D

Ovako po gradu na kavicu pa klinci imaju sadržaje i to...

Kaj se mene tiče ja bih najsretniji bio na dugom otoku, hebe mi se za špice i kafiće i slično...stijena, divljina, more i dobra internetska veza .
Ti bi sad radije bio u divljini majevice...samo nes priznat...i jedna travka rodnog kraja ljepsa je nego carolija drugdje
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by aben 5/2/2016, 08:12

nika mi ni jasan bi dr fleishman na aljasci, dobar gradić, uhljebnički poso, svi te pazu jer imaš monopol...

u molin mestima osovina pop- doktor- učitelj je nenadjebiva.

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by catabbath 5/2/2016, 09:01

Ja bi bolio živiti na otoku ali da imam para i neki glierić ili helikopter za brzi dolazak na kopno

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by aben 5/2/2016, 09:23

dawson wrote:Ja bi bolio živiti na otoku ali da imam para i neki glierić ili helikopter za brzi dolazak na kopno
ako ti tribaju šoldi i helihopteri, unda ti se ne bi svidilo na otoku.

za život na otoku ti triba samo mirovina ili neki internet poso da ne moraš svaki dun na poso, vrt, kokoše, koza i ča sporija batela, do deset konji. ako su okretaji više od triput brži od otkucaja srca, previše je. poanta otoka ni brzina, nego usporenost. 
godine provedene na otoku su beneficirane dva za jedan. znoči, ako živeš na otoku i imoš četrdeset godin, to je osandeset u otočkin godinami.

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics