Nitko neće na Mljet za 11000 kn!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Nitko neće na Mljet za 11000 kn!
izulo me, još žena kaže eto ti lamut jebo te on a lijepo sam ti rekla da idemo....veber wrote:Hehe (zlobni smjeh, supatnicki)
Guest- Guest
Tigrice ne padaju na ono ko muški; nemam sitno, evo ti žvaka umjesto kusura!udba wrote:koji obraz đon treba za ovako nešto izjavit, žene će se prve potuć na blagajni kad ona tamo ne otkuca popust koji je obećan na plakatu, a mi ćemo ko zadnje pičke platit i šutit. Prije će se žene izborit za treći..epikur37 wrote:
Žene nisu za rizik, na prvom mjestu gledaju sigurnost obitelji i ne prevelika talasanja i rizike. Mi muški smo veći individualci, lakše bi se zaletili, proširili horizont pa makar izginuli.
..mirovinski stup, nego vi lajavci bez pokrića
Guest- Guest
Preko puta lamuta bio je jedan kafić gdje je bio braniteljske populacije, bio sam par puta na pivi...zvao se mnekakao sa slovom b. odmah negdje preko puta...tre911 wrote:izulo me, još žena kaže eto ti lamut jebo te on a lijepo sam ti rekla da idemo....veber wrote:Hehe (zlobni smjeh, supatnicki)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Bonaparte, odavno mrtvo mada je ne loš bio.epikur37 wrote:Preko puta lamuta bio je jedan kafić gdje je bio braniteljske populacije, bio sam par puta na pivi...zvao se mnekakao sa slovom b. odmah negdje preko puta...tre911 wrote:izulo me, još žena kaže eto ti lamut jebo te on a lijepo sam ti rekla da idemo....veber wrote:Hehe (zlobni smjeh, supatnicki)
Guest- Guest
Ti bi sad radije bio u divljini majevice...samo nes priznat...i jedna travka rodnog kraja ljepsa je nego carolija drugdjeepikur37 wrote:tre911 wrote:Pun joj je kufer tvog brodića i u Zadru a na otoku bi to bilo na nivou pijedestala pa veli žena......a ni svom frizeru ne bi mogla često...epikur37 wrote:Regoč wrote:Zato što mogu toliko zaraditi i na kopnu. A i ne prijete mungosi.
Neš ti mungosa....život na Mljetu je privilegij a ne robija...ja nagovaram moju da se preselimo u Kali na Ugljanu ili na Pašman ali neće ni da čuje :D
Pa i u pravu je :D
Ovako po gradu na kavicu pa klinci imaju sadržaje i to...
Kaj se mene tiče ja bih najsretniji bio na dugom otoku, hebe mi se za špice i kafiće i slično...stijena, divljina, more i dobra internetska veza .
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
nika mi ni jasan bi dr fleishman na aljasci, dobar gradić, uhljebnički poso, svi te pazu jer imaš monopol...
u molin mestima osovina pop- doktor- učitelj je nenadjebiva.
u molin mestima osovina pop- doktor- učitelj je nenadjebiva.
2014-04-16
Ja bi bolio živiti na otoku ali da imam para i neki glierić ili helikopter za brzi dolazak na kopno
ako ti tribaju šoldi i helihopteri, unda ti se ne bi svidilo na otoku.dawson wrote:Ja bi bolio živiti na otoku ali da imam para i neki glierić ili helikopter za brzi dolazak na kopno
za život na otoku ti triba samo mirovina ili neki internet poso da ne moraš svaki dun na poso, vrt, kokoše, koza i ča sporija batela, do deset konji. ako su okretaji više od triput brži od otkucaja srca, previše je. poanta otoka ni brzina, nego usporenost.
godine provedene na otoku su beneficirane dva za jedan. znoči, ako živeš na otoku i imoš četrdeset godin, to je osandeset u otočkin godinami.
2014-04-16
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Neće nitko da ih jebe ( emanicipacija )
» A. Tomić-Švicarski kukovi: nitko za nama neće plakati
» MILO ĐUKANOVIĆ: 'Nitko, pa ni Rusija, neće nas skrenuti s puta u NATO'
» Radman : Komšića nitko neće primiti u Zagrebu , on nije predstavnik Hrvata
» Krstičević odrješito:'Hrvatsku više nitko nikad neće ugroziti,spremni smo'
» A. Tomić-Švicarski kukovi: nitko za nama neće plakati
» MILO ĐUKANOVIĆ: 'Nitko, pa ni Rusija, neće nas skrenuti s puta u NATO'
» Radman : Komšića nitko neće primiti u Zagrebu , on nije predstavnik Hrvata
» Krstičević odrješito:'Hrvatsku više nitko nikad neće ugroziti,spremni smo'
Page 2 of 2