Razmišljanja
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: Razmišljanja
Bog nije od ovog svijeta.Adriano50 wrote:On je stvorio sve mogucnosti i sve moguce opcije koje iz toga u konacnici proizlaze..Da nije stvorio pakao,ne bi ga mi mogli ni odabrati.red wolf wrote:A ne! Nije.Triny wrote:Dao je on i jedno i drugo.red wolf wrote:Bog nam je dao ''raj'', a mi smo izabrali ovo sranje...hehehehehhehehehehehehehehehehehehe
Ta ne mozes odabrati opciju da trcis 1000 kilometara na sat,ili da letis, kad ti te opcije nisu dane na izbor.
Upravo je smijesno nastojanje da se stvoritelj svega izuzme kao krivac za postojanje zla.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Zapravo, svi smo stvoritelji.Triny wrote:Nego? Ima više stvoritelja?red wolf wrote:A ne! Nije.Triny wrote:Dao je on i jedno i drugo.red wolf wrote:Bog nam je dao ''raj'', a mi smo izabrali ovo sranje...hehehehehhehehehehehehehehehehehehe
Dobro, znam i za tu priču...
red wolf-
2016-02-10
I to je bit svega, da shvatimo svoju ulogu u stvaranju...Svaki dan stvaramo svijet...Ako ga uništavamo, što ćemo zaključiti?
red wolf-
2016-02-10
Čime stvaramo? Što će Vam onda zarobiti?
red wolf-
2016-02-10
U to mozes uvjeravati mentalno retardirane.Opet si poceo sa svojim dubokoumnim idejama..Samo nastavi..Mene ne zanimaju ta sranja..Kao da nema dosta religijskih budalasa koji svijet uvjeravaju u gluposti...red wolf wrote:Sve što poželite, biti će!
Adriano50- Posts : 500
2016-01-12
Ne zanimaju te?...Pa zašto si ovdje?Adriano50 wrote:U to mozes uvjeravati mentalno retardirane.Opet si poceo sa svojim dubokoumnim idejama..Samo nastavi..Mene ne zanimaju ta sranja..Kao da nema dosta religijskih budalasa koji svijet uvjeravaju u gluposti...red wolf wrote:Sve što poželite, biti će!
red wolf-
2016-02-10
Naravno.Adriano50 wrote:On je stvorio sve mogucnosti i sve moguce opcije koje iz toga u konacnici proizlaze..Da nije stvorio pakao,ne bi ga mi mogli ni odabrati.red wolf wrote:A ne! Nije.Triny wrote:Dao je on i jedno i drugo.red wolf wrote:Bog nam je dao ''raj'', a mi smo izabrali ovo sranje...hehehehehhehehehehehehehehehehehehe
Ta ne mozes odabrati opciju da trcis 1000 kilometara na sat,ili da letis, kad ti te opcije nisu dane na izbor.
Upravo je smijesno nastojanje da se stvoritelj svega izuzme kao krivac za postojanje zla.
A kako zna sve naše odabire, dodatne opcije nisu ni potrebne, to je samo iluzija, a nebo i pakao nemaju nikakvog smisla.
Trinity-
2014-04-17
Onda vam ne bi dao slobodnu volju... Kad su ljudi zgriješili, On je to znao jer su postali čvršći, obukli su tijelo...Zagušili su svoju bit --> Svjetlo.Triny wrote:Naravno.Adriano50 wrote:On je stvorio sve mogucnosti i sve moguce opcije koje iz toga u konacnici proizlaze..Da nije stvorio pakao,ne bi ga mi mogli ni odabrati.red wolf wrote:A ne! Nije.Triny wrote:Dao je on i jedno i drugo.red wolf wrote:Bog nam je dao ''raj'', a mi smo izabrali ovo sranje...hehehehehhehehehehehehehehehehehehe
A kako zna sve naše odabire, dodatne opcije nisu ni potrebne, to je samo iluzija, a nebo i pakao nemaju nikakvog smisla.
red wolf-
2016-02-10
Ništa mi ne stvaramo, samo otkrivamo toplu vodu. Sve je već stvoreno, imamo nevjerojatnu moć zapažanja obrazaca (zakona), dobro, kako nam sporo ide možda i ne.red wolf wrote:I to je bit svega, da shvatimo svoju ulogu u stvaranju...Svaki dan stvaramo svijet...Ako ga uništavamo, što ćemo zaključiti?
Trinity-
2014-04-17
Pa i nije u stvari. A nije znao da će ljudi zgriješiti? Jedan bog...?!red wolf wrote:Onda vam ne bi dao slobodnu volju... Kad su ljudi zgriješili, On je to znao jer su postali čvršći, obukli su tijelo...Zagušili su svoju bit --> Svjetlo.Triny wrote:Naravno.Adriano50 wrote:On je stvorio sve mogucnosti i sve moguce opcije koje iz toga u konacnici proizlaze..Da nije stvorio pakao,ne bi ga mi mogli ni odabrati.red wolf wrote:A ne! Nije.Triny wrote:
Dao je on i jedno i drugo.
Trinity-
2014-04-17
Onda i dalje živi u tom uvjerenju...Triny wrote:Ništa mi ne stvaramo, samo otkrivamo toplu vodu. Sve je već stvoreno, imamo nevjerojatnu moć zapažanja obrazaca (zakona), dobro, kako nam sporo ide možda i ne.red wolf wrote:I to je bit svega, da shvatimo svoju ulogu u stvaranju...Svaki dan stvaramo svijet...Ako ga uništavamo, što ćemo zaključiti?
red wolf-
2016-02-10
Zašto bi trebao znati?...Ako ti je dao slobodnu bolju, dao ti je dar...Znao je kad ih je vidio tako čvrste...Kad su osramotili Svjetlo...Triny wrote:Pa i nije u stvari. A nije znao da će ljudi zgriješiti? Jedan bog...?!red wolf wrote:Onda vam ne bi dao slobodnu volju... Kad su ljudi zgriješili, On je to znao jer su postali čvršći, obukli su tijelo...Zagušili su svoju bit --> Svjetlo.Triny wrote:Naravno.Adriano50 wrote:On je stvorio sve mogucnosti i sve moguce opcije koje iz toga u konacnici proizlaze..Da nije stvorio pakao,ne bi ga mi mogli ni odabrati.red wolf wrote:
A ne! Nije.
red wolf-
2016-02-10
Kao i ti u svom...red wolf wrote:Onda i dalje živi u tom uvjerenju...Triny wrote:Ništa mi ne stvaramo, samo otkrivamo toplu vodu. Sve je već stvoreno, imamo nevjerojatnu moć zapažanja obrazaca (zakona), dobro, kako nam sporo ide možda i ne.red wolf wrote:I to je bit svega, da shvatimo svoju ulogu u stvaranju...Svaki dan stvaramo svijet...Ako ga uništavamo, što ćemo zaključiti?
Trinity-
2014-04-17
Tako je.Triny wrote:Kao i ti u svom...red wolf wrote:Onda i dalje živi u tom uvjerenju...Triny wrote:Ništa mi ne stvaramo, samo otkrivamo toplu vodu. Sve je već stvoreno, imamo nevjerojatnu moć zapažanja obrazaca (zakona), dobro, kako nam sporo ide možda i ne.red wolf wrote:I to je bit svega, da shvatimo svoju ulogu u stvaranju...Svaki dan stvaramo svijet...Ako ga uništavamo, što ćemo zaključiti?
red wolf-
2016-02-10
Ma ne,trebali bismo prihvatiti uvjeravanja religijskih budalasa,ili kretena koji nas uvjeravaju da ce nam biti kako pozelimo..red wolf wrote:Onda i dalje živi u tom uvjerenju...Triny wrote:Ništa mi ne stvaramo, samo otkrivamo toplu vodu. Sve je već stvoreno, imamo nevjerojatnu moć zapažanja obrazaca (zakona), dobro, kako nam sporo ide možda i ne.red wolf wrote:I to je bit svega, da shvatimo svoju ulogu u stvaranju...Svaki dan stvaramo svijet...Ako ga uništavamo, što ćemo zaključiti?
Adriano50- Posts : 500
2016-01-12
Da, tako je...Samo što to nisu vaše želje, nego onih koji se igraju s vama svaki dan...Adriano50 wrote:Ma ne,trebali bismo prihvatiti uvjeravanja religijskih budalasa,ili kretena koji nas uvjeravaju da ce nam biti kako pozelimo..red wolf wrote:Onda i dalje živi u tom uvjerenju...Triny wrote:Ništa mi ne stvaramo, samo otkrivamo toplu vodu. Sve je već stvoreno, imamo nevjerojatnu moć zapažanja obrazaca (zakona), dobro, kako nam sporo ide možda i ne.red wolf wrote:I to je bit svega, da shvatimo svoju ulogu u stvaranju...Svaki dan stvaramo svijet...Ako ga uništavamo, što ćemo zaključiti?
red wolf-
2016-02-10
Pa valjda je znao šta stvara? Ili se sve otelo kontroli...?red wolf wrote:Zašto bi trebao znati?...Ako ti je dao slobodnu bolju, dao ti je dar...Znao je kad ih je vidio tako čvrste...Kad su osramotili Svjetlo...Triny wrote:Pa i nije u stvari. A nije znao da će ljudi zgriješiti? Jedan bog...?!red wolf wrote:Onda vam ne bi dao slobodnu volju... Kad su ljudi zgriješili, On je to znao jer su postali čvršći, obukli su tijelo...Zagušili su svoju bit --> Svjetlo.Triny wrote:Naravno.Adriano50 wrote:
On je stvorio sve mogucnosti i sve moguce opcije koje iz toga u konacnici proizlaze..Da nije stvorio pakao,ne bi ga mi mogli ni odabrati.
Trinity-
2014-04-17
Da li je stvarao?Triny wrote:Pa valjda je znao šta stvara? Ili se sve otelo kontroli...?red wolf wrote:Zašto bi trebao znati?...Ako ti je dao slobodnu bolju, dao ti je dar...Znao je kad ih je vidio tako čvrste...Kad su osramotili Svjetlo...Triny wrote:Pa i nije u stvari. A nije znao da će ljudi zgriješiti? Jedan bog...?!red wolf wrote:Onda vam ne bi dao slobodnu volju... Kad su ljudi zgriješili, On je to znao jer su postali čvršći, obukli su tijelo...Zagušili su svoju bit --> Svjetlo.Triny wrote:
Naravno.
red wolf-
2016-02-10
A ne ...taj tvoj je išao ispravljati što je drugi zabrljao...red wolf wrote:Da li je stvarao?Triny wrote:Pa valjda je znao šta stvara? Ili se sve otelo kontroli...?red wolf wrote:Zašto bi trebao znati?...Ako ti je dao slobodnu bolju, dao ti je dar...Znao je kad ih je vidio tako čvrste...Kad su osramotili Svjetlo...Triny wrote:Pa i nije u stvari. A nije znao da će ljudi zgriješiti? Jedan bog...?!red wolf wrote:
Onda vam ne bi dao slobodnu volju... Kad su ljudi zgriješili, On je to znao jer su postali čvršći, obukli su tijelo...Zagušili su svoju bit --> Svjetlo.
Trinity-
2014-04-17
Ovaj svijet je leš. Dom mrtvaca. Zato je Isus rekao jednom sljedbeniku kom je otac umro ( htio ga je prije pokopati ) neka ide za njim, a mrtvace pusti da pokapaju mrtve ovog svijeta...
red wolf-
2016-02-10
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Similar topics
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Najmnogoljudnija država Indije razmišljanja o uvođenju politike dvoje djece
» bez obzira što među aktivnim korisnicima samo 5 % čine ljudi koji iskazuju zavjerničke načine razmišljanja, oni su odgovorni za 64 % svih komentara.
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Najmnogoljudnija država Indije razmišljanja o uvođenju politike dvoje djece
» bez obzira što među aktivnim korisnicima samo 5 % čine ljudi koji iskazuju zavjerničke načine razmišljanja, oni su odgovorni za 64 % svih komentara.
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 32 of 50