Razmišljanja
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: Razmišljanja
Samo promatram.Triny wrote:Ma i preveliki čim sam komentirala post.
Stvarno si umišljaš da nešto znaš.
Imaš vizije, čuješ glasove?
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
I ja.
Pa tako jedna frendica misli da je ureknuta, druga ide fra Paviću, treća misli da će ju čitanje dva puta dnevno ove izjave učiniti bogatom...
Pa onda imaš odrasle muškarce koji fantaziraju o brižnom nebeskom ocu...
Tako...ima svašta...
Pa tako jedna frendica misli da je ureknuta, druga ide fra Paviću, treća misli da će ju čitanje dva puta dnevno ove izjave učiniti bogatom...
Tako...ima svašta...
Trinity-
2014-04-17
Ovo što ti treća prijateljica čita djeluje, ali u današnjem svijetu sve je to nekako napravljeno da bude pristupačno što širim masama. Pojednostavljeno rečeno, to što ti čita prijateljica prilagođeno je ovom krajnje materijalističkom vremenu, društvu. Dao bih mali savjet tvojoj prijateljici --> Neka pročita '' Alkemičara '' .Triny wrote:I ja.
Tako...ima svašta...
red wolf-
2016-02-10
A zašto ne bi bilo pristupačno širim masama? Trebalo bi biti samo za neke nešto tako jednostavno i djelotvorno?
Ma čita ti ona svašta, ne mogu ja nju poloviti, često ju ne nazovem da me ne udavi svojim pričama.
Tako mi ispričala kako je na nekoj yoga seansi pola sata gledala u upaljenu svijeću bez treptanja (takva su pravila) i onda joj je odjednom cijela soba bila ljubičasta. Bilo je predivno. Nikad se nije tako osjećala.
Ma čita ti ona svašta, ne mogu ja nju poloviti, često ju ne nazovem da me ne udavi svojim pričama.
Tako mi ispričala kako je na nekoj yoga seansi pola sata gledala u upaljenu svijeću bez treptanja (takva su pravila) i onda joj je odjednom cijela soba bila ljubičasta. Bilo je predivno. Nikad se nije tako osjećala.
Trinity-
2014-04-17
Triny wrote:A zašto ne bi bilo pristupačno širim masama? Trebalo bi biti samo za neke nešto tako jednostavno i djelotvorno?
Jer se pritom izgubi smisao...I nije uopće jednostavno jer tada nije djelotvorno...
red wolf-
2016-02-10
Ma to uopće nema smisla.
Samo se očajnici hvataju za tako nešto.
Trinity-
2014-04-17
Pa ne bih se složio s tobom...Svatko nešto želi...Na različite načine ova duhovna tehnika je došla do ljudi, ali na kraju je završila onako kako je jedino i mogla u ovom materijalističkom svijetu gotovo lišenom duhovnosti.Triny wrote:Ma to uopće nema smisla.
red wolf-
2016-02-10
Nadamo se da ces se iz pasivnog promatraca pretvoriti u naseg spasioca kad za to dodje cas..Srecom,pa imamo tebe koji znas da ce nas zadesiti velika zla i nevolje,pa se svesrdno nadamo da ces nesto i poduzeti da nas spasis ot toga sto nas ceka..red wolf wrote:Samo promatram.Triny wrote:Ma i preveliki čim sam komentirala post.
Stvarno si umišljaš da nešto znaš.
Imaš vizije, čuješ glasove?
Adriano50- Posts : 500
2016-01-12
I takva duhovnost koja podrazumijeva čitanje ovakvih bedastoća i buljenje u upaljenu svijeću !!!red wolf wrote:Pa ne bih se složio s tobom...Svatko nešto želi...Na različite načine ova duhovna tehnika je došla do ljudi, ali na kraju je završila onako kako je jedino i mogla u ovom materijalističkom svijetu gotovo lišenom duhovnosti.Triny wrote:Ma to uopće nema smisla.
Trinity-
2014-04-17
Prvo moraš razumijeti jednu stvar, to nisu bedastoće...No, ta duhovna tehnika ili duhovna praksa svakodnevnog života je na ovaj način toliko pojednostavljena da je ljudi onda tako i doživljavaju. Recimo kao ti. To je za tebe bedastoća, a nesvjesno primjenjuješ istu svaki dan.Triny wrote:I takva duhovnost koja podrazumijeva čitanje ovakvih bedastoća i buljenje u upaljenu svijeću !!!red wolf wrote:Pa ne bih se složio s tobom...Svatko nešto želi...Na različite načine ova duhovna tehnika je došla do ljudi, ali na kraju je završila onako kako je jedino i mogla u ovom materijalističkom svijetu gotovo lišenom duhovnosti.Triny wrote:Ma to uopće nema smisla.
Svijeća. Pa gledanje u svijeću ima svoj smisao jer te može opustiti.
red wolf-
2016-02-10
Svijest se podiže na Zemlji...Ljudi shvaćaju da je staro zastarjelo...Ono što je do jučer bilo nacionalno, podiže se na jednu višu razinu, iznadnacionalnu...To je povezivanje...Sve što je ispod ili ostaje ispod, moramo ostaviti tamo gdje jest...Mi moramo gledati u budućnost kao iznadnacionalnu...
red wolf-
2016-02-10
Podizanje svijesti pretpostavlja da normalni ljudi vise nece nasjedati ovakovim bjelosvijetskim prevarantima i bitangama koji koriste tesku situacij u koju suneki ljudi upali i njihovu beznadeznost, da bi manipulirali ljudima i stjecali korist.red wolf wrote:Svijest se podiže na Zemlji...Ljudi shvaćaju da je staro zastarjelo...Ono što je do jučer bilo nacionalno, podiže se na jednu višu razinu, iznadnacionalnu...To je povezivanje...Sve što je ispod ili ostaje ispod, moramo ostaviti tamo gdje jest...Mi moramo gledati u budućnost kao iznadnacionalnu...
To bi trebao biti prvi korak k podizanju svijesti:Prvo odbaciti religije,religijske manipulatore i lesinare koji vec tisucama godina manipuliraju sa naivnim ljudima..
Eto samo primjer: RKC...Siromastvo promice kao ideal,a sama bjezi od tog ideala kao vrag od tamjana. Zapravo RKC je najbogatija institucija na kugli zemaljskoj..Svakom donekle pametnom i normalnom covijeku to bi trebao biti znak da nesto tu ne valja..
2016-01-12
Često su se pitali prije nas, a i danas se pitaju, i pitati će se sutra, zašto je ovaj svijet ovako nepravedan, mračan, zao. I mogli bi dalje nabrajati. Odgovor je zapravo jednostavan. Jer takav jest. Iz Svjetla dolazimo u mrak. Djetetu je najljepše u utrobi majke. Tamo je najsigurnije i najbliže je svom pravom domu, Svjetlu. Kad dođe u ovaj mrak jednostavno zaplače...Ali, što možemo napraviti?...Možemo zasvijetliti i poraziti svijet mraka. To znači biti drugačiji.
''...da budete besprijekorni i čisti, djeca Božja neporočna posred poroda izopačena i lukava u kojem svijetlite kao svjetlila u svijetu.'' ( Filipljanima, 15 )
red wolf-
2016-02-10
Kad biste sebi dopustili da razumijete kako funkcionirate, začudili bi ste se kakvu moć imate...
red wolf-
2016-02-10
Izgubivši svoju moć koja je tako dragocjena, doveli ste svijet ovdje gdje jest...
red wolf-
2016-02-10
Vi ste kočija, a konji podivljali...Vi ste kočijaš koji je izgubio kontrolu nad konjima...Vi ste oni u kolima koji se se čvrsto držite i čekate što će dogoditi...
red wolf-
2016-02-10
Ljudsko društvo će biti slobodno kad se oslobodi želje za vođom...To je srce nacionalizma...
red wolf-
2016-02-10
Slobodan čovjek može disati punim plućima samo ako iznad njega nema drugog čovjeka...Samo je Bog iznad.
red wolf-
2016-02-10
Jedino oružje koji ljudi imaju ususret oluji koja dolazi jest molitva...Bog vam je dao molitvu kao mogućnost razgovora s Njime...
red wolf-
2016-02-10
Da ti nisi baba Jaga,ili vidoviti Milan osobno?- kad znas da dolazi oluja i sto nam je ciniti?red wolf wrote:Jedino oružje koji ljudi imaju ususret oluji koja dolazi jest molitva...Bog vam je dao molitvu kao mogućnost razgovora s Njime...
2016-01-12
Zašto je tako teško um usmjeriti na lijepo, na ljubav prema Zemlji, životu?
red wolf-
2016-02-10
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Similar topics
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Najmnogoljudnija država Indije razmišljanja o uvođenju politike dvoje djece
» bez obzira što među aktivnim korisnicima samo 5 % čine ljudi koji iskazuju zavjerničke načine razmišljanja, oni su odgovorni za 64 % svih komentara.
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Najmnogoljudnija država Indije razmišljanja o uvođenju politike dvoje djece
» bez obzira što među aktivnim korisnicima samo 5 % čine ljudi koji iskazuju zavjerničke načine razmišljanja, oni su odgovorni za 64 % svih komentara.
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 29 of 50