Razmišljanja
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: Razmišljanja
Nisu jadikovke...Mad_Vlad wrote:Preletim. Zato te i pitam čemu te jadikovke.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
ma pusti njega,red wolf wrote:Nisu jadikovke...Mad_Vlad wrote:Preletim. Zato te i pitam čemu te jadikovke.
jo tvoja razmišljanja čitun pažljivo, i baš su bezveze :)
2014-04-16
Znam da su ti bezveze...Više od 90 posto ljudi živi u bajci kojoj je došao kraj...Oh, kakvo će to buđenje biti...hahahahahahahahahahahahahahahahaaben wrote:ma pusti njega,red wolf wrote:Nisu jadikovke...Mad_Vlad wrote:Preletim. Zato te i pitam čemu te jadikovke.
red wolf-
2016-02-10
a ki su tih 10 posto?red wolf wrote:Znam da su ti bezveze...aben wrote:ma pusti njega,red wolf wrote:Nisu jadikovke...Mad_Vlad wrote:Preletim. Zato te i pitam čemu te jadikovke.
2014-04-16
Malo manje...Ne 10 posto...aben wrote:a ki su tih 10 posto?red wolf wrote:Znam da su ti bezveze...aben wrote:ma pusti njega,red wolf wrote:Nisu jadikovke...Mad_Vlad wrote:Preletim. Zato te i pitam čemu te jadikovke.
red wolf-
2016-02-10
e, ki su ti ispo deset?
2014-04-16
Prosvjetljeni...aben wrote:e, ki su ti ispo deset?
red wolf-
2016-02-10
jel imote neku stranku, okupljanje, zastavu? jesu to oni koji broju chemtrailse i sl?
2014-04-16
Ne, kažu da su malo tajnoviti...aben wrote:jel imote neku stranku, okupljanje, zastavu? jesu to oni koji broju chemtrailse i sl?
Nisam s njima, da ne bi bilo zabune...Ja samo promatram...
red wolf-
2016-02-10
ali ako nisi u 90%, i nisi u malo manje od 10 posto, koji su onda ti treti, vi u 1 %?red wolf wrote:Ne, kažu da su malo tajnoviti...aben wrote:jel imote neku stranku, okupljanje, zastavu? jesu to oni koji broju chemtrailse i sl?
2014-04-16
Odgovorio sam ti na to...aben wrote:ali ako nisi u 90%, i nisi u malo manje od 10 posto, koji su onda ti treti, vi u 1 %?red wolf wrote:Ne, kažu da su malo tajnoviti...aben wrote:jel imote neku stranku, okupljanje, zastavu? jesu to oni koji broju chemtrailse i sl?
red wolf-
2016-02-10
aha, postojimo mi kapitalisti 90%, prosvjetljeni 10% i ti?
2014-04-16
To je zabluda...U koju nažalost vjeruješ...aben wrote:aha, postojimo mi kapitalisti 90%, prosvjetljeni 10% i ti?
red wolf-
2016-02-10
aha, a ča je istina?red wolf wrote:To je zabluda...U koju nažalost vjeruješ...aben wrote:aha, postojimo mi kapitalisti 90%, prosvjetljeni 10% i ti?
postojimo mi kapitalisti s udjelom višim od 90%, prosvjetljeni s manje od 10%, i ti? jel sad ok?
2014-04-16
Ne.aben wrote:aha, a ča je istina?red wolf wrote:To je zabluda...U koju nažalost vjeruješ...aben wrote:aha, postojimo mi kapitalisti 90%, prosvjetljeni 10% i ti?
postojimo mi kapitalisti s udjelom višim od 90%, prosvjetljeni s manje od 10%, i ti? jel sad ok?
red wolf-
2016-02-10
postojimo mi neoliberalini socijalisti, seljaci iz damanhura i ti?
2014-04-16
Znaš, mogao bih ti sad odgovoriti na ovo...No, to bi bilo besmisleno...Uskoro ćeš svjedočiti raspadu svega onog u što si vjerovao ili su te tome naučili...Hoćeš li me tada nešto pitati?aben wrote:postojimo mi neoliberalini socijalisti, seljaci iz damanhura i ti?
red wolf-
2016-02-10
oću.red wolf wrote:Znaš, mogao bih ti sad odgovarati na ovo...No, to bi bilo besmisleno...Uskoro ćeš svjedočiti raspadu svega onog u što si vjerovao ili su te tome naučili...Hoćeš li me tada nešto pitati?aben wrote:postojimo mi neoliberalini socijalisti, seljaci iz damanhura i ti?
2014-04-16
Ako bude tada interneta, odgovoriti ću ti...aben wrote:oću.red wolf wrote:Znaš, mogao bih ti sad odgovarati na ovo...No, to bi bilo besmisleno...Uskoro ćeš svjedočiti raspadu svega onog u što si vjerovao ili su te tome naučili...Hoćeš li me tada nešto pitati?aben wrote:postojimo mi neoliberalini socijalisti, seljaci iz damanhura i ti?
red wolf-
2016-02-10
kako misliš ako? jo verujin u internet, a sve u ča verujin će se raspasti...red wolf wrote:Ako bude tada interneta, odgovoriti ću ti...aben wrote:oću.red wolf wrote:Znaš, mogao bih ti sad odgovarati na ovo...No, to bi bilo besmisleno...Uskoro ćeš svjedočiti raspadu svega onog u što si vjerovao ili su te tome naučili...Hoćeš li me tada nešto pitati?aben wrote:postojimo mi neoliberalini socijalisti, seljaci iz damanhura i ti?
2014-04-16
aben wrote:kako misliš ako? jo verujin u internet, a sve u ča verujin će se raspasti...red wolf wrote:Ako bude tada interneta, odgovoriti ću ti...aben wrote:oću.red wolf wrote:Znaš, mogao bih ti sad odgovarati na ovo...No, to bi bilo besmisleno...Uskoro ćeš svjedočiti raspadu svega onog u što si vjerovao ili su te tome naučili...Hoćeš li me tada nešto pitati?aben wrote:postojimo mi neoliberalini socijalisti, seljaci iz damanhura i ti?
red wolf-
2016-02-10
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Similar topics
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Najmnogoljudnija država Indije razmišljanja o uvođenju politike dvoje djece
» bez obzira što među aktivnim korisnicima samo 5 % čine ljudi koji iskazuju zavjerničke načine razmišljanja, oni su odgovorni za 64 % svih komentara.
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Najmnogoljudnija država Indije razmišljanja o uvođenju politike dvoje djece
» bez obzira što među aktivnim korisnicima samo 5 % čine ljudi koji iskazuju zavjerničke načine razmišljanja, oni su odgovorni za 64 % svih komentara.
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 11 of 50