Razmišljanja
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: Razmišljanja
Kažu mi da je ova tema zaključana...Ok...Ako je tako...Bilo mi je drago...Budite na putu svjetla...Tamo ćemo se naći...Pozdrav dragi prijatelji...
Guest- Guest
Nije, otkuda ti to? Podijeljena je, ali nema veze sa adminima .red wolf wrote:Kažu mi da je ova tema zaključana...Ok...Ako je tako...Bilo mi je drago...Budite na putu svjetla...Tamo ćemo se naći...Pozdrav dragi prijatelji...
Trinity-
2014-04-17
red wolf wrote:Kažu mi da je ova tema zaključana...Ok...Ako je tako...Bilo mi je drago...Budite na putu svjetla...Tamo ćemo se naći...Pozdrav dragi prijatelji...
tko kaže? :D pa vidiš da pišeš po njoj :S
nakon 990 postova tema se dijeli, i to je automatski, ništa se tu ne može, evo prvi dio teme:
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t5774-razmisljanja
stavit ću taj link i u prvi post ove teme.
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t5774-razmisljanja
stavit ću taj link i u prvi post ove teme.
razmišljam zašto samo na internetu imam neprijatelje.. u RL ih nemam ... a ne trudim se posebno ni tamo ni 'vamo... tko mi može pomoći savjetom?
Guest- Guest
Trinity wrote:Hoćeš reći da na ovom forumu imaš neprijatelje ?
ma jok, ovdje je sve još dobro... ali gdje god kroči moja štikla tu trava prestaje rasti... tako je to još od iskona... mislim iskonovog foruma...
Guest- Guest
Trinity wrote:Nemoguće metilda, ti to ozbiljno?
ozbiljno... ljudi me u početku doživljavaju kao dobricu ali čim se malo zapjenim u argumentaciji strašno se razočaraju..
Guest- Guest
Trinity wrote:Znači, još nisi pokazala pravo lice...
pa jesam.. bilo je i ovdje nešto gužve...
Guest- Guest
zoto ča si paranoična,
a i zbog stava " jo sun dobrica", a onda ugrizeš kako zmija. recimo jedna iluzija nema neprijatelje, samo zoto ča svi znaju da je zmija.
a i zbog stava " jo sun dobrica", a onda ugrizeš kako zmija. recimo jedna iluzija nema neprijatelje, samo zoto ča svi znaju da je zmija.
2014-04-16
aben wrote:zoto ča si paranoična,
tebi sam odmah rekla da si stalker i užasno si dosadan i naporan sa tim svojim dijalektom.. zbog tebe sam dva puta brisala nick... šta si.. priučeni psiholog i podmukli antifašistički udbaš?
jel dovoljno agresivno i autentično za dobit prijatelja?
Guest- Guest
a, još sun jungfu? zoto ti i kožin da si paranoična:)metilda wrote:aben wrote:zoto ča si paranoična,
tebi sam odmah rekla da si stalker i užasno si dosadan i naporan sa tim svojim dijalektom.. zbog tebe sam dva puta brisala nick... šta si.. priučeni psiholog i podmukli antifašistički udbaš?
jel dovoljno agresivno i autentično za dobit prijatelja?
svi smo mi priučeni psiholozi, samo je ja sebi to teže primjeniti. ni poanta u dozi agresivnosti; ljudi shift iz dobrica moda prema zmija modu čitaju kako obmanu, i tako se stvaraju neprijatelji.
al ovo za antifašistu i udbaša uziman ka rukavicu u lice:(
2014-04-16
bez obzira tko si, stalker si i jedva si dočekao da mi možeš dijagnosticirati paranoju..
znači dobrice ne smiju čvrsto i argumentirano braniti svoje stavove...
dobrice moraju stat doma i ne bavit se politikom...
dobrice moraju biti umiljate mace i presti kad ih se lupne po glavi...
a je ti psihologija... aj sad ti malo Junga...
Guest- Guest
pa ni tajna da mi je na forumu nojdraže komentirati osobe. nika ne propušćun priliku za dobro profiliranje.metilda wrote:bez obzira tko si, stalker si i jedva si dočekao da mi možeš dijagnosticirati paranoju..
hm, ne razumiš. dobrice se i naljutu, i pipizdu, i jebumater kako i svi drugi ljudi. rozlika je u percepciji shifta. kod tebe je to ko na botun, pa ljudima izgljedo ko obmana. ko da si celo vrime samo čekala u zasjedi. recimo, kod samsona, koji je isto dobrica, točno moreš pratiti kako polako kuvo, kuvo, pa zakipi.
uglovnon, ti si napisala da imoš neprijatelje, pitoj kogakoli drugo ča misli zoč je to tako.
i radi mene si jedunpu izbrisala nik, a ne dvopu. ov stoker ti se, do prije par dun, više ni obroti nakon prvoga:)
2014-04-16
aben wrote:pa ni tajna da mi je na forumu nojdraže komentirati osobe. nika ne propušćun priliku za dobro profiliranje.metilda wrote:bez obzira tko si, stalker si i jedva si dočekao da mi možeš dijagnosticirati paranoju..
hm, ne razumiš. dobrice se i naljutu, i pipizdu, i jebumater kako i svi drugi ljudi. rozlika je u percepciji shifta. kod tebe je to ko na botun, pa ljudima izgljedo ko obmana. ko da si celo vrime samo čekala u zasjedi. recimo, kod samsona, koji je isto dobrica, točno moreš pratiti kako polako kuvo, kuvo, pa zakipi.
uglovnon, ti si napisala da imoš neprijatelje, pitoj kogakoli drugo ča misli zoč je to tako.
i radi mene si jedunpu izbrisala nik, a ne dvopu. ov stoker ti se, do prije par dun, više ni obroti nakon prvoga:)
više te ne mogu pratit, naporan si zbilja s tim dijalektom...
Guest- Guest
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Similar topics
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Najmnogoljudnija država Indije razmišljanja o uvođenju politike dvoje djece
» bez obzira što među aktivnim korisnicima samo 5 % čine ljudi koji iskazuju zavjerničke načine razmišljanja, oni su odgovorni za 64 % svih komentara.
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Najmnogoljudnija država Indije razmišljanja o uvođenju politike dvoje djece
» bez obzira što među aktivnim korisnicima samo 5 % čine ljudi koji iskazuju zavjerničke načine razmišljanja, oni su odgovorni za 64 % svih komentara.
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 7 of 50