Razmišljanja
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: Razmišljanja
Nekad ne možete učiniti ništa...Morate samo svjedočiti onome što ćete vidjeti...
Guest- Guest
Neke stvari jednostavno ne možete promijeniti...Drušvo u kojem živite...Da, to je teško...Ali, zašto biste mijenjali to društvo?...Prije svega mijenjajte sebe i živite...Živite...
Guest- Guest
Shvatite jednu tako jednostavnu stvar...Biti će različitih puteva kojima ćete kročiti, ali kročiti će njima uvijek svojom voljom, bilo da ste to sami odabrali ili odabrali posredstvom drugih...
Guest- Guest
Biti ćete slobodni onda kad zaista bude vaš izbor kročiti putem koji je ispred vas...Jer će to biti Vaš izbor...Samo Vaš...Jeste li spremni za to?
Guest- Guest
Možda će Vas sve ono što će se događati u Vašim životima potaknuti na to da budete svoji, ali samo ako strah vas ne pobijedi...
Guest- Guest
Ajd sve to što si napisa, usmeno izrecituj u opuštajućem tonu, snimi i pošalji mi... ja ću to pomno preslušat, malo doraditi sa kakvom meditativnom muzikom u pozadini, i probat nam kakve pare priuštit.
Mislim da će roba biti tražena.
Mislim da će roba biti tražena.
Ne daj da te sa strane smetnu.
Treba program uvesti svakom subotom u ova doba.
Zamislite ovu situaciju, da ljudi vjeruju da imaju puno vremena ispred sebe, a zapravo...Vjeruju u iluziju...
Guest- Guest
Dok se ljudi bave glupostima u njihovoj blizini, velike stvari se događaju oko njih...
Guest- Guest
Kazu stari ljudi: Sto radis tocno u ponoc,to ces raditi cijele iduce godine..budem gledao da se sparkiram pravo u Rujku jedno pola vure prije ponoci i tako do jedno pola vure u novoj...osiguran seks cijele iduce godine...
Guest- Guest
Moramo se promijeniti...Način razmišljanja...Moramo biti '' jedan za sve i svi za jednoga ''...
Guest- Guest
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Similar topics
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Najmnogoljudnija država Indije razmišljanja o uvođenju politike dvoje djece
» bez obzira što među aktivnim korisnicima samo 5 % čine ljudi koji iskazuju zavjerničke načine razmišljanja, oni su odgovorni za 64 % svih komentara.
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Najmnogoljudnija država Indije razmišljanja o uvođenju politike dvoje djece
» bez obzira što među aktivnim korisnicima samo 5 % čine ljudi koji iskazuju zavjerničke načine razmišljanja, oni su odgovorni za 64 % svih komentara.
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 2 of 50