Razmišljanja
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: Razmišljanja
Volio bih reći da ljudi mogu podignuti stupanj svoje svijesti, ali ne mogu. Znam da to nije moguće. Puno je razloga za to. Sustav u kojem žive prije svega. U njemu je čovjek toliko ponižen da jednostavno nije kadar dignuti se. Prepustio se. Predao se. Uostalom, previše je ljudi na Zemlji da bi se dogodila promjena. Manjina, voljna promjene, biti će pregažena. Osuđena na neuspjeh.
Guest- Guest
Evo, tako će se istrošiti moj život… Ja nemam drugoga sredstva da Ti dokažem svoju ljubav, nego da bacam cvijeće, to jest, da ne propustim nijednu malu žrtvu, nijedan pogled, nijednu riječ, da iskoristim sva najmanja djela i da ih činim iz ljubavi…
ona mala sladunjava
ona mala sladunjava
Guest- Guest
Ljubav mi je dala ključ moga zvanja. Shvatila sam, ako Crkva ima tijelo sastavljeno od različitih udova, da joj onda ne nedostaje najpotrebniji i najplemenitiji od svih udova: shvatila sam da Crkva ima Srce i da to Srce gori od ljubavi. Shvatila sam da jedino ljubav oživljuje udove Crkve, te kad bi se ljubav ugasila, ne bi više apostoli navješćivali Evanđelja, mučenici ne bi više htjeli prolijevati svoju krv… Shvatila sam da ljubav obuhvaća sva zvanja, da je ljubav sve, da ona obuhvaća sva vremena i sva mjesta… jednom riječju, da je ona vječna!…
Svi najsavršeniji darovi nisu ništa bez ljubavi…
ibidem
Svi najsavršeniji darovi nisu ništa bez ljubavi…
ibidem
Guest- Guest
Nabijem te u središte tvog koncepta...metilda wrote:buahahabuahahabuahaha... kvariš mi koncept...
Guest- Guest
red wolf wrote:Nabijem te u središte tvog koncepta...metilda wrote:buahahabuahahabuahaha... kvariš mi koncept...
buahahabuahahabuahaha ... ljubav i nezavisni mislilac
Guest- Guest
Bježite od onih koji vas dijele, razjedinjuju...Ti vam ne žele dobro. Vi morate biti ljudi. Morate se truditi da zajedno budete ljudi. Jer vi jeste ljudi!
Guest- Guest
No krasno...red wolf wrote:Nabijem te u središte tvog koncepta...metilda wrote:buahahabuahahabuahaha... kvariš mi koncept...
Trinity-
2014-04-17
metilda wrote:red wolf wrote:Nabijem te u središte tvog koncepta...metilda wrote:buahahabuahahabuahaha... kvariš mi koncept...
buahahabuahahabuahaha ... ljubav i nezavisni mislilac
Trinity-
2014-04-17
Pa u biti je krasno.Trinity wrote:No krasno...red wolf wrote:Nabijem te u središte tvog koncepta...metilda wrote:buahahabuahahabuahaha... kvariš mi koncept...
Guest- Guest
Suzdržat ću se...red wolf wrote:Pa u biti je krasno.Trinity wrote:No krasno...red wolf wrote:Nabijem te u središte tvog koncepta...metilda wrote:buahahabuahahabuahaha... kvariš mi koncept...
Trinity-
2014-04-17
Nemoj!...Osjećaji su energija. Ne možeš sputavati energiju.Trinity wrote:Suzdržat ću se...red wolf wrote:Pa u biti je krasno.Trinity wrote:No krasno...red wolf wrote:Nabijem te u središte tvog koncepta...metilda wrote:buahahabuahahabuahaha... kvariš mi koncept...
Guest- Guest
Ljudi vjeruju u jednu iluziju, da se pred njihovim očima nešto dešava, kreće...Ma ne kreće se...hahahahahahahahahahahaha
Guest- Guest
Nikada niste vladali svojom stvarnošću...Uvijek vam je nametnuta...Nikada to niste vidjeli, niti razumijeli, niti nećete...Možda generacija, koja će uskoro doći nakon ove, možda će ona uspjeti...
Guest- Guest
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Similar topics
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Najmnogoljudnija država Indije razmišljanja o uvođenju politike dvoje djece
» bez obzira što među aktivnim korisnicima samo 5 % čine ljudi koji iskazuju zavjerničke načine razmišljanja, oni su odgovorni za 64 % svih komentara.
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Najmnogoljudnija država Indije razmišljanja o uvođenju politike dvoje djece
» bez obzira što među aktivnim korisnicima samo 5 % čine ljudi koji iskazuju zavjerničke načine razmišljanja, oni su odgovorni za 64 % svih komentara.
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 3 of 50