I MOST prdno u čabar
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: I MOST prdno u čabar
prije desetak godina danas pokojni novinar za most je rekao u jednoj emisiji da je most tu da metkovicizira hrvatskuIL Risorto wrote:Za političku higijenu u Hrvatskom političkom prostoru,stranke poput Živog Zida,Ivana Pernara i Mosta,ne bi trebale prelazit izborni prag.
DP treba postat nešto kao hrvatska verzija AFD-a a Most je jedna groteskna pojava i najveća prevara.
Nakon onog s javnim bilježnikom,pitam se tko bi zdravog razuma uopće mogao njima više nešto povjerovao.
Raspudići su im koliko toliko držali imidž normalne stranke,kao i onaj Troskot.
DP treba sebi privuć Troskota i Bulja a Grmoja i Petrov su samo malo poboljšane verzije Pernara i Sinčića.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pa DP predviđaju 'raskol' vec par godina pa nista.. zapravo ja sam tu pisao prije pola godine i vise da ce Raspudici napustit most jer su unutra ubaceni da ne dođe do koalicije desnih stranaka.. plus sto je Nino Milanovicem i Dodikov covjek.. procitajte njegove kolumne u vecernjaku i na portalu poskok gdje je pisao pod drugim inicijalima i ciji je urednik iz sjene i njegove hvalospjeve na racun dodika i Zokija a uvrede prema desnici..Hoholo Mudovski wrote:Usporedivo s Maradoninim prelaskom u Napoli. Rezultat je u slučaju Mosta bio samo sredina tablice. A sada borba za opstanak.IL Risorto wrote:melkior wrote:A dobro, vidjet ćemo.
To što su uspjeli dovuć Rasplodiće,bio im je najveći transfer za koji teško da će se ponovit.
Miletić,Bulj,Grmoja,Petrov,mislim pa tko bi uopće još jednom glasao za taj talog.
Ispričavam se Vuku što sam govorio da je Most čvršća opcija, obje opcije su iste...
2015-09-08
Šandor Winnetou likes this post
Kao i u javnom prostoru i ovdje nitko ne vidi dalje od objašnjenja dnovinara...Znači Miletić javno kaže da ona nije u stranci niti donosi odluke vezane uz istu, što je posve točno i ona je sad odjednom uvređena i smatra da se isti od nje ograđuje, sada, ne i tada kad je izrečeno... činjenica je da ja Marija preliberalna za trenutnu postavu Mosta kao sto je činjenica da Nino s HSPom ne može na kavu kamoli na neku izbornu listu, iz jasnih razloga svima osim čitateljima indexa i gledateljima n1 yutela i inih...do jučer u većini se slažemo, a jučer nepremostive prepreke...one su samo i jedino ideološko odstupanje bračnog para od Mosta koji se sada pozicionira strogo desno
n_razbojnik-
2014-04-15
Odlaskom Rasupudića,bitno se spustio prosjek IQ u kolektivnoj strukturi Mosta,jedino koji su znali smisleno i artikulirno iznosti stavove,ovo sve ostalo kao nekakva drugorazredna kopija Prosjaka i Sinova.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
To im može biti samo plus, Hrvati ne vole pametnjakoviće i sveznalice, samo državotvore koji ne razlikuju kravu od bikaIL Risorto wrote:Odlaskom Rasupudića,bitno se spustio prosjek IQ u kolektivnoj strukturi Mosta,jedino koji su znali smisleno i artikulirno iznosti stavove,ovo sve ostalo kao nekakva drugorazredna kopija Prosjaka i Sinova.
2014-04-15
darth_vader and melkior like this post
Pa eto,onda su trebali istaknut Bulja za premijera i sve 5.n_razbojnik wrote:To im može biti samo plus, Hrvati ne vole pametnjakoviće i sveznalice, samo državotvore koji ne razlikuju kravu od bikaIL Risorto wrote:Odlaskom Rasupudića,bitno se spustio prosjek IQ u kolektivnoj strukturi Mosta,jedino koji su znali smisleno i artikulirno iznosti stavove,ovo sve ostalo kao nekakva drugorazredna kopija Prosjaka i Sinova.
2015-07-23
Nije kalibar, a osim što vole poluretardirane likove u ministarskoj fotelji vole i oni što im nabiju brnjicu i zabrane druženja, škole i izlazak iz kuće zbog sigurnosti drugih..Bulj nema šanseIL Risorto wrote:Pa eto,onda su trebali istaknut Bulja za premijera i sve 5.n_razbojnik wrote:To im može biti samo plus, Hrvati ne vole pametnjakoviće i sveznalice, samo državotvore koji ne razlikuju kravu od bikaIL Risorto wrote:Odlaskom Rasupudića,bitno se spustio prosjek IQ u kolektivnoj strukturi Mosta,jedino koji su znali smisleno i artikulirno iznosti stavove,ovo sve ostalo kao nekakva drugorazredna kopija Prosjaka i Sinova.
2014-04-15
On je i bio kao premijerski kandidat
2014-04-15
n_razbojnik wrote:On je i bio kao premijerski kandidat
Pa znam da jest,zato mi sve to i jest bilo smješno,ono kao da su istakli Ivana Pernara
2015-07-23
Denis kuljiš
https://www.jutarnji.hr/naslovnica/pise-denis-kuljis-mostova-vizija-pretvoriti-drzavu-u-jedan-metkovic-posve-propali-gradic-bez-ikakve-ekonomske-ili-drustvene-perspektive-6037549
https://www.jutarnji.hr/naslovnica/pise-denis-kuljis-mostova-vizija-pretvoriti-drzavu-u-jedan-metkovic-posve-propali-gradic-bez-ikakve-ekonomske-ili-drustvene-perspektive-6037549
2015-09-08
vuksadinare wrote:Denis kuljiš
Vuče čvrsto vam držim fige da podržite stožernu stranku i uđete u vladu :)
2015-07-23
Dobro je dok Ćipeta drži amnezije, kad se sjeti svega bit će belaj
2014-04-15
nista nije gotovo i sdp je u igri ali mislim da tesko mogu ispuniti uvjete naročito ideološke naravi zamjerili bi se bira ima a upitno koliko bi i trajao savez jer politika nije samo korupcijaIL Risorto wrote:vuksadinare wrote:Denis kuljiš
2015-09-08
Reka san da se neću mišat u vaše izbore, ali đava neda mira...vuksadinare wrote:nista nije gotovo i sdp je u igri ali mislim da tesko mogu ispuniti uvjete naročito ideološke naravi zamjerili bi se bira ima a upitno koliko bi i trajao savez jer politika nije samo korupcijaIL Risorto wrote:vuksadinare wrote:Denis kuljiš
Najbolje je da ponovo idete na izbore.
U ponovljenim izborima bi vam "zločinačka", kako je zovete od milja,
sama satavila vladu, čak i bez manjinaca i drugih prirepaka.
Nije mi HDZ nešto, ali je iznad ostalih stranaka 3 koplja iznad.
Korupcija? Postoji li ijedan Hrvat koji nije koruptivan?
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
n_razbojnik wrote:Dobro je dok Ćipeta drži amnezije, kad se sjeti svega bit će belaj
Prođeš toliko sranja u životu i onda...a jebi ga. Nemam riječi. I on i Josić. Koji kurac im to sad treba.
darth_vader-
2014-04-17
vuksadinare wrote:nista nije gotovo i sdp je u igri ali mislim da tesko mogu ispuniti uvjete naročito ideološke naravi zamjerili bi se bira ima a upitno koliko bi i trajao savez jer politika nije samo korupcijaIL Risorto wrote:vuksadinare wrote:Denis kuljiš
Pa jedino ako u tom Domoviskom Pokretu boluju od kolektivne amnezije pa se ne sjećaju lex Perković,Freda Matića,Ranka Ostojića,te su spremni progutat ponos i domoljubnu čast,pa kleknut ispred Milanovića i poljubit mu prsten na ruci.
Prirodna bi bila koalicija s HDZ-om,da dobijete par ministarstava,te na taj način gradite svoju prepoznatljivost,kroz th par ljudi koji bi se mogli dokazat svojim radom i svojim brendiranjem i prepoznatljivošću još više uspjet na sljedećim izborima.
Ali brate,onaj Penava vam je baš podkapacitiran,dok Radić ostavlja dojam političkog kapitalca.
2015-07-23
A dobro,pored ovako kilave i nesposobne oporbe i nije baš teško bit 3 koplja iznad.Eroo wrote:Reka san da se neću mišat u vaše izbore, ali đava neda mira...vuksadinare wrote:nista nije gotovo i sdp je u igri ali mislim da tesko mogu ispuniti uvjete naročito ideološke naravi zamjerili bi se bira ima a upitno koliko bi i trajao savez jer politika nije samo korupcijaIL Risorto wrote:vuksadinare wrote:Denis kuljiš
2015-07-23
1.biračima ste se već zamjerilivuksadinare wrote:nista nije gotovo i sdp je u igri ali mislim da tesko mogu ispuniti uvjete naročito ideološke naravi zamjerili bi se bira ima a upitno koliko bi i trajao savez jer politika nije samo korupcijaIL Risorto wrote:vuksadinare wrote:Denis kuljiš
2.sa HDZ-om ćete trajati dok ne završi rastavljanje DP-a na atome
3.ovo je najbolje "politika nije samo korupcija"znači boli vas kurac za sve drugo osim da se i vi masno okoristite i doživite svojih 5 minuta slave sa legendarnom zločinačkom
4.najbolje od vas mi je kad čujem da ćete vi mijenjati HDZ,plenki će skrenuti oštro desno,a njegovi kleptomani će prestati krasti
5.muka mi je od svega toga
vili40-
2015-08-02
Cipu gura PTSP, a Josic je oportunist, koristi priliku i gura se na poziciju, kao pravi politicar.darth_vader wrote:n_razbojnik wrote:Dobro je dok Ćipeta drži amnezije, kad se sjeti svega bit će belaj
Prođeš toliko sranja u životu i onda...a jebi ga. Nemam riječi. I on i Josić. Koji kurac im to sad treba.
Drugim rijecima, osim sto je eto sudionik rata, nije neki covjek za razliku od Cipe.
dijagram-
2015-08-09
Zadatak oporbenih vođa je, između ostalog, i sastajanje i razgovor sa vođama srodnih stranka u EU.IL Risorto wrote:A dobro,pored ovako kilave i nesposobne oporbe i nije baš teško bit 3 koplja iznad.Eroo wrote:Reka san da se neću mišat u vaše izbore, ali đava neda mira...vuksadinare wrote:nista nije gotovo i sdp je u igri ali mislim da tesko mogu ispuniti uvjete naročito ideološke naravi zamjerili bi se bira ima a upitno koliko bi i trajao savez jer politika nije samo korupcijaIL Risorto wrote:vuksadinare wrote:Denis kuljiš
Znate li nekoga tko je to činio? Nisam ni jednoga primijetio čak ni u susjednoj SLO.
Njihov narativ u HR nikoga posebno ne zanima, a drugi nemaju...
Jedini koji je imao materijala za "razmjenu mišljenja" je bio Penava, ali za to nije kapacitet.
Grmoja? Grbin? Ma ajte molin vas...
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Trumpika prdnuo u čabar
» krdo prdnulo u čabar
» Prdnuo Givi u čabar
» Trump prdnuo u čabar
» a jebote... prdnula engleska u čabar
» krdo prdnulo u čabar
» Prdnuo Givi u čabar