tzv. kulturnjaci ne odustaju od napada na ministra....
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: tzv. kulturnjaci ne odustaju od napada na ministra....
Ajme, a di nam je tute naš Mate? Onaj iz Prve Ljubavi...:Pvuksadinare wrote:Violicka,frljic i glumac markovinaostap.phender wrote:Koji moji? Newton, Einstein, Tesla?vuksadinare wrote:Pa tvoji kazu da ih vise tradicionalna djela ne zanimaju da nisu in..vec predstave tipa...'karam te u bulju'...i....'ante Gotovina jebem ti mater'ostap.phender wrote:Čim imamo, tim klimamo :D A kad se o vama desankama maximovićkama radi, nema toga što vam više može podić tlak i zaturpijat po živcu nego 'kultura'. Ajme ljudi, kakva kultura, kultura je kad ne pljuješ po podu, a ne štatigajaznamšta, Balade Petrice Kerempatka..., pak ni vezda ne bu...da nam nekak ne bu...vuksadinare wrote:Koje kulturne 'velicine' prosvjedovaleostap.phender wrote:Aee, tako je: jedna stvar je sačuvala Hrvate: opanak...i stihovi bore čorbe..., pardon, dvije su nas stvari sačuvale: opanak i stihovi bore čorbe, a ne nekaka kultura. Jedina kultura koja nama treba je kultura u gaćama..., ona od koje peče kad pišaš :Pmarcellus wrote:Skupilo se njih 14... ako se nas 14 s foruma skupi i ode tražit pred XPT ostavku titinog pionira radmana, oćemol dobit mjesto u udarnom dnevniku, jedno pol dnevnika?
mršupizdumaterinu i kulturnjaci, kad čujem kulturnjaci otpustim zatvarač na browningu, reče jedan lik u johstovoj drami...
Guest- Guest
...ne bih znao ne pratim privremeno domace filmske i serijske uradke sa 'sjajnim' glumcima koji su u prvom redu prosvjeda protiv hasana
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Mate iz Prve Ljubavi nije privremen, već naš dugo godina poznati dramaturg..., a i nešto kao jazz gitarist, al' to mu opraštamo ;) iz Ričica dapače...:Pvuksadinare wrote:...ne bih znao ne pratim privremeno domace filmske i serijske uradke sa 'sjajnim' glumcima koji su u prvom redu prosvjeda protiv hasana
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ivica Djikic pisao je o 'Svetoj rijeci Drini' a sada napada ministra Hasanbegovica
» Kanađani imaju ministra nobelovca, a mi imamo ministra ustašu
» Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
» Žutarnji: Putin i Rusiaj stoje iza ISIL-a, napada 9/11, Hezbollaha, rušenje svojeg zrakoplova, a možda i napada u Parizu
» Kulturnjaci ogorčeni na Kovačića: vodite se idejama njemačkih nacista!
» Kanađani imaju ministra nobelovca, a mi imamo ministra ustašu
» Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
» Žutarnji: Putin i Rusiaj stoje iza ISIL-a, napada 9/11, Hezbollaha, rušenje svojeg zrakoplova, a možda i napada u Parizu
» Kulturnjaci ogorčeni na Kovačića: vodite se idejama njemačkih nacista!
Page 2 of 2