7 novih županija
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: 7 novih županija
Ono, u molitvama. "Kurac mu se objesio. Gospodine, usliši nas!"kic wrote:nema kasnije, ako se raspane di ćemo se više okupiti ?Regoč wrote:A, vi to iz hobija? I nema frke ako nas ukinu? Ozbač? Nemoj kasnije "Regoč nas sjebo".kic wrote:jebo ga ti pa pisao sam, nemam(o) ništa od ovog foruma, ic a free forum, zato i izgleda jeftino
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Nije da ću ja sad okolo vrieđati, nisam tako odgojen, ali dođe mi ponekad kad krenu kojekava sranja poput toga misaonoga redarstva.
ni problem u broju, nego u ovlastima.županije se ne bavu isničinin korisnin.Regoč wrote:Koja ima više kantona nego mi županija, a i više općina nego mi.kic wrote:"Premalo se radi i premalo se vrijednosti stvara. Ljudima je nekako najlakše čuti i progutati političku priču da smo mi dobri i da stvaramo dovoljno, a netko drugi nam to krade i oduzima. Nekada su to bili Srbi i Beograd, pa su bili Hercegovci, pa tajkuni, pa političari, eto sada gutaju tobože županije i općine i ostalo. Pa hajdemo mi čarobnim štapićem povući taj potez i postrojiti i bit ćemo bogati kao Švicarska."
N. Raspudić
Nego, Kic, je li stvarno bilo problema zbog vica ili se zajebavate?
2014-04-16
Slažem se da im treba povećato ovlasti, kao i općinama. Naravno, uz ovlasti i udjel u diobi poreza.aben wrote:ni problem u broju, nego u ovlastima.županije se ne bavu isničinin korisnin.Regoč wrote:Koja ima više kantona nego mi županija, a i više općina nego mi.kic wrote:"Premalo se radi i premalo se vrijednosti stvara. Ljudima je nekako najlakše čuti i progutati političku priču da smo mi dobri i da stvaramo dovoljno, a netko drugi nam to krade i oduzima. Nekada su to bili Srbi i Beograd, pa su bili Hercegovci, pa tajkuni, pa političari, eto sada gutaju tobože županije i općine i ostalo. Pa hajdemo mi čarobnim štapićem povući taj potez i postrojiti i bit ćemo bogati kao Švicarska."
N. Raspudić
Nego, Kic, je li stvarno bilo problema zbog vica ili se zajebavate?
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Hrvatska dodatno nabavlja 2 eskadrile(12+12) novih novih novih Rafale F5R
» Manje novih tvrtki : Iseljavanje usporilo otvaranje novih poduzeća
» Sustav županija treba zadržati
» SD županija sastavila županijsko vijeće
» HDZ-e i metilji protiv ukidanja županija
» Manje novih tvrtki : Iseljavanje usporilo otvaranje novih poduzeća
» Sustav županija treba zadržati
» SD županija sastavila županijsko vijeće
» HDZ-e i metilji protiv ukidanja županija
Page 3 of 3