ANKETA:1.HDZ 2.SDP3.DP...
Page 35 of 52
Page 35 of 52 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 43 ... 52
Re: ANKETA:1.HDZ 2.SDP3.DP...
Znaš o čemu se tu radi ?vili40 wrote:longi,možda sam ja krivo shvatio a možda ipak ti.Svađa je kulminirala kad je taj hajvan Miletić vidio da je Petrov Raspudićku stavio prvu na listu,u tom je momentu Miletić zagledao boga koji mu je poručio da je Raspudićka pobijedila a on popušio.
Usput,neće ih u Brisel ići deset sa mostove liste,eventualno jedan.
Ona je neki fakultet, ima dvoje djece itd i njoj je bilo neprihvatljivo da bude u istom košu s nekakvim Miletićem itd jer ona se kreće u akademskim krugovima itd i onda ako nije kako ona oće a to je neki intelektualci lista onda ni ona ni muž neće s time imat dodirnih točaka jer se kreću u tim akademskim krugovima i ovako su se udaljili od toga tj ona je izvela to, radi svog posla tj fakulteta i tih krugova u kojima se kreću a gdje nekakvi Miletić i slično nisu in.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ja san sluša njenu izjavu i u osnovi ja gledam ljude dok pričaju tako da vidim po govoru tijela i lica i drugo bolje šta žele reči.
Ona je u biti rekla ovo: ja sam obrazovana, majka sam, ne želim imat posla s nekakvim manje inteligentnim vrstama i da me se stavlja u isti koš s istima a dakle onda ni mog muža jer mi je muž tj nas kao obitelj i kako nije bilo po mome lista nego ti krkani onda ćemo i ja muž bit nezavisni tj da nismo s tim krkanima i da na se s njima ne povezuje.
Eto to ti je cila njena komunikacija na onoj jutros izjavi za medije.
Ona je u biti rekla ovo: ja sam obrazovana, majka sam, ne želim imat posla s nekakvim manje inteligentnim vrstama i da me se stavlja u isti koš s istima a dakle onda ni mog muža jer mi je muž tj nas kao obitelj i kako nije bilo po mome lista nego ti krkani onda ćemo i ja muž bit nezavisni tj da nismo s tim krkanima i da na se s njima ne povezuje.
Eto to ti je cila njena komunikacija na onoj jutros izjavi za medije.
Last edited by RayMabus on Wed 24 Apr - 13:21; edited 1 time in total
2014-04-11
melkior wrote:Samo zbog Raspudića su i dobili 60% osvojenih glasova na parlamentarnim izborima.Joža wrote:RayMabus wrote:Ništa Most nije izgubija.Joža wrote:Jebat ga ... zbog jednog viroučitelja izgubili dvoje koji su budimo realni intelektualno za više kopalja iznad i koji su dali tu niku intelektualnu notu Mostu.
Ae, vidit ćemo.
Isto sam reka, ali zaman im tumačit.
Ovdi oni Fuko sniva Paragu, na listu ide valjda i Glasnović iz HSP-a ako sam dobri razumi .......... ma ludega svita.
Zločinačkoj olakšali posal, sad tribaju samo dobro mlatit bišteku zvanu DP i štorija je finila.
Slava zločinačkoj.
Ja nisam dobija dojam da tu uopće ima neke svađe između nje ( njih, ona i muž ) i Mosta.
Ima tih trzavica između nje i Miletića al štaš ćeš sad ?
Ima tih trzavica između nje i Miletića al štaš ćeš sad ?
2014-04-11
Do sukoba između Selak Raspudić i Miletića došlo je nekoliko dana prije izbora, u kampanji, kada je Selak Raspudić N1 debati prije izbora na pitanje je li pobačaj pravo žene odgovorila s "da".
Miletić je odmah reagirao da se Selak Raspudić pogrešno izrazila i naglasio da nije članica stranke.
“Most je jasno za – život. Objavili smo svoju političku deklaraciju i jasno smo rekli da smo za život. Vrh stranke, Predsjedništvo, naš predsjednik, svi mi tu imamo isti stav. Marija se ovdje pogrešno izrazila, ali neka ona sama to objašnjava. Ona nije član stranke niti ima ikakvu stranačku funkciju. A narod će preferencijalnim glasovima pokazati što misli o svakom od nas”, poručio je Miletić.
Selak Raspudić je povrijedila ta izjava.
“Do našeg razilaženja nije došlo zbog liste za Europski parlament, predmet rasprave među nama bile su nesuglasice oko kampanje i onoga što je njoj prethodilo. Nesuglasice nismo uspjeli razriješiti. Liste za europske izbore samo su bile povod za ovo obraćanje i rasvjetljavanje situacija. Bilo mi je ponuđeno da budem na listi za Europski parlament, kolega Marin Miletić također je izrazio želju da bude na listi za Europski parlament”, rekla je.
“S obzirom na činjenicu da se kolega Miletića od mene javno ogradio, smatrala sam da nije primjereno da nosim zajedničku listu”, dodala je.
----
Pa nisi morala napustit suradnju s Mostom zbog toga šta nije po tvome.
Al eto kad je već tako onda i bolje da si se sama udaljila.
Osnuj svoju stranku pa radi u njoj šta god hoćeš.
Miletić je odmah reagirao da se Selak Raspudić pogrešno izrazila i naglasio da nije članica stranke.
“Most je jasno za – život. Objavili smo svoju političku deklaraciju i jasno smo rekli da smo za život. Vrh stranke, Predsjedništvo, naš predsjednik, svi mi tu imamo isti stav. Marija se ovdje pogrešno izrazila, ali neka ona sama to objašnjava. Ona nije član stranke niti ima ikakvu stranačku funkciju. A narod će preferencijalnim glasovima pokazati što misli o svakom od nas”, poručio je Miletić.
Selak Raspudić je povrijedila ta izjava.
“Do našeg razilaženja nije došlo zbog liste za Europski parlament, predmet rasprave među nama bile su nesuglasice oko kampanje i onoga što je njoj prethodilo. Nesuglasice nismo uspjeli razriješiti. Liste za europske izbore samo su bile povod za ovo obraćanje i rasvjetljavanje situacija. Bilo mi je ponuđeno da budem na listi za Europski parlament, kolega Marin Miletić također je izrazio želju da bude na listi za Europski parlament”, rekla je.
“S obzirom na činjenicu da se kolega Miletića od mene javno ogradio, smatrala sam da nije primjereno da nosim zajedničku listu”, dodala je.
----
Pa nisi morala napustit suradnju s Mostom zbog toga šta nije po tvome.
Al eto kad je već tako onda i bolje da si se sama udaljila.
Osnuj svoju stranku pa radi u njoj šta god hoćeš.
2014-04-11
Barem je longiju jasno da je rijec o emancipaciji, bez nje ne bi bilo nikakvih problema:)
dijagram-
2015-08-09
Meni je to dragi jasno odavno jer žena koja nakon udaje zadržava i svoje prezime uz muževo .... to ti je ono ja sam ipak ja a mogla bi sutra opet bit samo ja tako da eto nek to stoji tako da ti znaš da je to tako pa ako nije po mome dakle ako ne plešeš kako ja oću lako ćemo mi kod bilježnika i rastavu braka ... pa neka to moje prezime tu stoji da se u tom slučaju ne zajebavam s vračanjem istog nego ću samo tvoje izbaciti iz naslova nakon rastave.dijagram wrote:Barem je longiju jasno da je rijec o emancipaciji, bez nje ne bi bilo nikakvih problema:)
2014-04-11
Al da nešto raščistimo: nemam ja ništa protiv emanicipiranih pripadnica suprotnog spola. Meni je samo bitno da ja nemam ništa s istima tako da je meni drago da se ona udala jer je to jedna opasnost manje.RayMabus wrote:Meni je to dragi jasno odavno jer žena koja nakon udaje zadržava i svoje prezime uz muževo .... to ti je ono ja sam ipak ja a mogla bi sutra opet bit samo ja tako da eto nek to stoji tako da ti znaš da je to tako pa ako nije po mome dakle ako ne plešeš kako ja oću lako ćemo mi kod bilježnika i rastavu braka ... pa neka to moje prezime tu stoji da se u tom slučaju ne zajebavam s vračanjem istog nego ću samo tvoje izbaciti iz naslova nakon rastave.dijagram wrote:Barem je longiju jasno da je rijec o emancipaciji, bez nje ne bi bilo nikakvih problema:)
Ja ti kad mi ženska kaže da je iz grada il da ima faks to odma prekrižim a razlog je jednostavan: emaniciprano.
Mene samo one čobančice šta čuvaju krave zanimaju.
Last edited by RayMabus on Wed 24 Apr - 13:55; edited 1 time in total
2014-04-11
jel pjenava postao ministar fiskulture ? zna li se sto ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Glede vecine i pregovora, ovdje sam puno prije izbora napisao kako se adezenjare mogu maknuti jedino udruzivanjem svega ili gotovo svega ostalog .
Drugog nacina za sada nema.
No poznavajuci nasu sveukupnu politicku ekipu to je gotovo pa nevjerojatna misija.
Na mjestu DP-a trazio bih konkretna ministarstva preko kojih se moze nesto i ciniti
te ostale ideoloskopoliticke stvari.
Ovo odmah i odmah si i dalje premijer, Plenki plenki neka odluci.
Ako nece iste uvjete dati grbinu, iste stvari i njima, mozda oni cak i pristanu, neka balvan bude
premijer, nama nase da djelujemo.
Ne pristane li ni on onda su izgledni novi izbori ili neki treci dogovor bez DP-a.
Most se sjebao nesuradnjom s DP-om i mislim da se i zbog toga sad osipaju,
znaju da su zajebali i da to vide i njihovi glasaci.
Nek se jebu kad su svi skupa mutavi ko mutavi:)
Drugog nacina za sada nema.
No poznavajuci nasu sveukupnu politicku ekipu to je gotovo pa nevjerojatna misija.
Na mjestu DP-a trazio bih konkretna ministarstva preko kojih se moze nesto i ciniti
te ostale ideoloskopoliticke stvari.
Ovo odmah i odmah si i dalje premijer, Plenki plenki neka odluci.
Ako nece iste uvjete dati grbinu, iste stvari i njima, mozda oni cak i pristanu, neka balvan bude
premijer, nama nase da djelujemo.
Ne pristane li ni on onda su izgledni novi izbori ili neki treci dogovor bez DP-a.
Most se sjebao nesuradnjom s DP-om i mislim da se i zbog toga sad osipaju,
znaju da su zajebali i da to vide i njihovi glasaci.
Nek se jebu kad su svi skupa mutavi ko mutavi:)
dijagram-
2015-08-09
debo i ostali pioniri, potomci komunistickih koljaca na aparatima:)debotoijusto wrote:jel pjenava postao ministar fiskulture ? zna li se sto ?
dijagram-
2015-08-09
RayMabus wrote:Meni je to dragi jasno odavno jer žena koja nakon udaje zadržava i svoje prezime uz muževo .... to ti je ono ja sam ipak ja a mogla bi sutra opet bit samo ja tako da eto nek to stoji tako da ti znaš da je to tako pa ako nije po mome dakle ako ne plešeš kako ja oću lako ćemo mi kod bilježnika i rastavu braka ... pa neka to moje prezime tu stoji da se u tom slučaju ne zajebavam s vračanjem istog nego ću samo tvoje izbaciti iz naslova nakon rastave.dijagram wrote:Barem je longiju jasno da je rijec o emancipaciji, bez nje ne bi bilo nikakvih problema:)
dijagram-
2015-08-09
A jes vidija tii šta je ona pametna: Miletić je njoj obrusija ono šta jest a to je da ona nije članica stranke i neće vodit politiku stranke i ona se odma uvridila i idemo i ja i muž ća.
Ispa taj Miletić još i koristan jer nema dlake na jeziku pa odma poklopi takve.
Ispa taj Miletić još i koristan jer nema dlake na jeziku pa odma poklopi takve.
2014-04-11
Uvridila se, a i muz odmah uvridjen.RayMabus wrote:A jes vidija tii šta je ona pametna: Miletić je njoj obrusija ono šta jest a to je da ona nije članica stranke i neće vodit politiku stranke i ona se odma uvridila i idemo i ja i muž ća.
Ispad taj Miletić još i koristan jer nema dlake na jeziku pa odma poklopi takve.
Uvridljivih li ljudi, cudo jedno:)
Bas me zanima kako ce to vidit ona bitanga melkior, sigurno naopako kao i obicno.
dijagram-
2015-08-09
Pa čovik je reka istinu. Četiri godine je u saboru i nije mogla upisat na papir da se učlanjuje u Most.dijagram wrote:Uvridila se, a i muz odmah uvridjen.RayMabus wrote:A jes vidija tii šta je ona pametna: Miletić je njoj obrusija ono šta jest a to je da ona nije članica stranke i neće vodit politiku stranke i ona se odma uvridila i idemo i ja i muž ća.
Ispad taj Miletić još i koristan jer nema dlake na jeziku pa odma poklopi takve.
Uvridljivih li ljudi, cudo jedno:)
Bas me zanima kako ce to vidit ona bitanga melkior, sigurno naopako kao i obicno.
Zašto ? Zato šta ona kalkulira nešto svoje pa onda kao neka ja budem nezavisna itd da mi ne bi sutra to šta san bila u nekoj stranci i službeno bila mrlja na karijeri ( od muža se sutra može i rastavit pa će reč da ona nikad nije bila u Mostu tj s time službeno imala veze, ono nisan ja nego bivši muž s kojim ja sad nemam ništa ).
2014-04-11
DOMOVINSKI pokret nalazi se usred ozbiljnog sukoba i potencijalnog raskola, tvrde za Telegram insajderi upoznati s detaljima postizbornih pregovora. U stranci je, tvrde insajderi, došlo do sukoba dvije struje, one predsjednika i vukovarskog gradonačelnika Ivana Penave i one potpredsjednika stranke, poduzetnika Marija Radića.
Radić je, prema tim informacijama, skloniji koaliciji s HDZ-om i ona je po njemu više-manje dogovorena u razgovorima s HDZ-om. Penava, pak, smatra da bi koalicijom s HDZ-om DP izgubio identitet i vjerodostojnost, a on ostao bez vlasti u stranci, dugoročno i u Vukovaru.
Da u DP-u stvarno postoji raskol među dvojicom vodećih ljudi, pokazuje i činjenica da su jučer održali odvojene presice. Uz to, na pregovore s SDP-om i Mostom je išao Penava, dok je na pregovore s HDZ-om išao Radić.
radic opankava pjenavu da ne moze kozlica priskocit po vukovaru , prica se po gradu
@vucko zna li se koliko radicevaca vridi HEP HDZjotu ?
Radić je, prema tim informacijama, skloniji koaliciji s HDZ-om i ona je po njemu više-manje dogovorena u razgovorima s HDZ-om. Penava, pak, smatra da bi koalicijom s HDZ-om DP izgubio identitet i vjerodostojnost, a on ostao bez vlasti u stranci, dugoročno i u Vukovaru.
Da u DP-u stvarno postoji raskol među dvojicom vodećih ljudi, pokazuje i činjenica da su jučer održali odvojene presice. Uz to, na pregovore s SDP-om i Mostom je išao Penava, dok je na pregovore s HDZ-om išao Radić.
radic opankava pjenavu da ne moze kozlica priskocit po vukovaru , prica se po gradu
@vucko zna li se koliko radicevaca vridi HEP HDZjotu ?
2014-04-12
Pet minuti joj triba za ispunit formular da se učlanjuje u Most a ona je četiri godine u saboru kao nezavisni i sad bi krojila listu kako ona oće i tko smije a tko ne biti na istoj.
I onda kad joj je ovi obrusija šta je e onda ja sad idem ća jer nije po mome.
Šta se nisi učlanila u stranku ?
I onda kad joj je ovi obrusija šta je e onda ja sad idem ća jer nije po mome.
Šta se nisi učlanila u stranku ?
2014-04-11
Miletić prije 4 mjeseca objavio sliku s Raspudićima: Mi smo armirani beton
2014-04-12
sad se nek kompletna oporba jebe i sljedeće 4 godine trpi bahatluk i uvrede,stvarno nisu bolje zaslužili.Umjesto da su se svi udružili,na jedan momenat zaboravili na ideologiju i odredili prvi i najvažniji cilj slanja HDZ-a u oporbu,oni se klali na svakom čošku a kleptomani iz HDZ-a ih ismijavali.Da su srušili HDZ,sastavili neku vladu,za godinu dvije nema više plenkija a za to vrijeme mogli su odraditi ono najvažnije sa čime se svi slažu,puste friškog zraka u Hrvatsku i onda novi izbori po vražjoj ideologiji pa nek svatko dobije što ga ide.Sad im kasno i žarit će i palit će najveći ološ u državi,a budale u magareće klupe.Dvije trećine glasača je bilo za to da se HDZ makne sa vlasti ali kreteni su to prokockali.
vili40-
2015-08-02
Ovo sve kad analiziraš u biti dobiješ da tu uopće nema neke svađe unutar Mosta osim ove na osobnoj razini nje i Miletića al to je sve te da je ona tila nešto a šta joj niti jedna stranka ne bi dopustila da radi pa se onda našla uvrijeđena a nema zašto u osnovi.
2014-04-11
Danas su završili pregovore s HDZ-om, a neslužbeno se doznaje da je došlo do ozbiljnog sukoba i potencijalnog raskola unutar stranke, i to između glavnih čelnika - Marija Radića i Ivane Penave. Službeno iz DP-a to još nitko nije potvrdio, ali ni demantirao.
Iako se njihova pozicija kao glavnog pregovarača za sastavljanje nove vlade čini najpovoljnija, s druge strane je jako nezahvalna. Naime, velik broj njihovih birača, što je vidljivo iz njihovih komentara na društvenim mrežama, strogo se protivi koaliciji s HDZ-om te bi takav čin smatrali, kako brojni od njih pišu, izdajom.
Evo nekoliko primjera što o tome misle ljudi koji su im dali glas.
Iako se njihova pozicija kao glavnog pregovarača za sastavljanje nove vlade čini najpovoljnija, s druge strane je jako nezahvalna. Naime, velik broj njihovih birača, što je vidljivo iz njihovih komentara na društvenim mrežama, strogo se protivi koaliciji s HDZ-om te bi takav čin smatrali, kako brojni od njih pišu, izdajom.
DP-ovi glasači: S HDZ-om nikada i nikako. To bi bila izdaja birača
Domovinski pokret na službenim Facebook stranicama već danima dijeli objave u kojima piše da neće iznevjeriti svoje birače. Sve to događa se uslijed velikog broja prozivki i optužbi simpatizera i glasača ove stranke, od kojih čak dio njih smatra i da su samo pregovori s HDZ-om znak izdaje.Evo nekoliko primjera što o tome misle ljudi koji su im dali glas.
vili40-
2015-08-02
Page 35 of 52 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 43 ... 52
Page 35 of 52