ANKETA:1.HDZ 2.SDP3.DP...
Page 4 of 52
Page 4 of 52 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 28 ... 52
Re: ANKETA:1.HDZ 2.SDP3.DP...
veber wrote:imam i ja upaljač
Ne treba ti reklamni upaljač za nove birače iz Afike koji pristižu u Njemačku, znaju oni kako se užga na 100 načina i za koga glasati.
Hoholo Mudovski- Posts : 7309
2023-08-31
Doduše s obzirom na tvoje porijeklo bilo je za očekivati da ćeš lako progutati nacističku ideologiju koja se restaurira u Ukrajini, ali ovo s židovima je zbunjujuće. Tako da se vjerojatno i u tebi samom odvija kaos...
opet glupi srbalj. svi crnci dolaze iz njemačkih kolonija.
za razliku od vas znadu njemački jer ga uče od 6e godine u školi.
glupi srbi ne znaju njemački, žive u getu s bugarima, rusima i ostalom stokom.
jebga, ne ide vam.
rodite se kao luzeri.
ne ide pa ne ide
jebga, ne ide vam.
rodite se kao luzeri.
ne ide pa ne ide
2014-12-30
veber wrote:opet glupi srbalj. svi crnci dolaze iz njemačkih kolonija.
jebga, ne ide vam.
rodite se kao luzeri.
ne ide pa ne ide
Mislim da ćeš se odlično uklopiti s tim iz Afričkih kolonija i drži uvijek upaljač uzase, ako ti bude trebalo vatre...
kretenčino moj djed je spašavao židoveHoholo Mudovski wrote:Doduše s obzirom na tvoje porijeklo bilo je za očekivati da ćeš lako progutati nacističku ideologiju koja se restaurira u Ukrajini, ali ovo s židovima je zbunjujuće. Tako da se vjerojatno i u tebi samom odvija kaos...
2014-12-30
Odlučija san da neću glasat. Počeo je treći svjetski rat tako da mi je potpuno svejedno tko je na vlasti u Hrvatskoj. Šta god narod izabere nek izabere pa neka to vlada jer ionako ne mogu više ništa ni jedni ni drugi ni treći.
Hrvatskoj prijeti demografski slom, među najstarijima smo u svijetu
Starčad odlučuje jer su mlade potjerali ća da bježe od njih tako debilnih pa znaju glasat samo za dvije opcije koje su brat i sestra ( HDZ i SDP ).
Starčad odlučuje jer su mlade potjerali ća da bježe od njih tako debilnih pa znaju glasat samo za dvije opcije koje su brat i sestra ( HDZ i SDP ).
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nema smisla izaći na izbore jer glasaš samo za njihove fotelje.
Nitko od njih više ne može promijeniti demografsku krivulju ubrzanog pada i zato je potpuno nebitno tko će vladat iduće četiri godine u Hrvatskoj. I općenito i nakon toga jer je demografsko rasulo preveliko da bi ga uopće više itko od njih mogao ispraviti te da taj isti raspad demografije ne bi doveo do rasula same države.
Nitko od njih više ne može promijeniti demografsku krivulju ubrzanog pada i zato je potpuno nebitno tko će vladat iduće četiri godine u Hrvatskoj. I općenito i nakon toga jer je demografsko rasulo preveliko da bi ga uopće više itko od njih mogao ispraviti te da taj isti raspad demografije ne bi doveo do rasula same države.
2014-04-11
veber wrote:kretenčino moj djed je spašavao židoveHoholo Mudovski wrote:Doduše s obzirom na tvoje porijeklo bilo je za očekivati da ćeš lako progutati nacističku ideologiju koja se restaurira u Ukrajini, ali ovo s židovima je zbunjujuće. Tako da se vjerojatno i u tebi samom odvija kaos...
I moja baba partizane, sakrila ih je da ih još nisu našli
- Zašto izbori u srijedu 17. travnja? Želim da što više hrvatskih ljudi izađe na izbore. Učinit ću sve da ih navedem, nagovorim i dam im razloga zašto treba ići glasati, posebno protiv HDZ-a! Na kraju krajeva, sve je bolje od HDZ-a! - poručio je Milanović i tako potvrdio ono što je ljevica ranije govorila.
Milanović otkrio zašto je htio da će izbori biti usred tjedna: 'Sve je bolje od HDZ-a'
Zato šta si ti izabra radni dan ( dakle nije te brige šta ekonomija pati ) ti je moj stari koji inače ne glasa za njih sad glasa za HDZ a ja neću da izađem glasat.
Ti si sav pametan a mi smo svi debili pa ne vidimo da si ti s tom odlukom naštetio ekonomiji a samo da bi zadovoljio svoje ego manijačke ciljeve.
Ono nije moga petak il ponediljak pa da spojimo vikend nego će on baš sridu kad se nikome ništa ne da.
Milanović otkrio zašto je htio da će izbori biti usred tjedna: 'Sve je bolje od HDZ-a'
Zato šta si ti izabra radni dan ( dakle nije te brige šta ekonomija pati ) ti je moj stari koji inače ne glasa za njih sad glasa za HDZ a ja neću da izađem glasat.
Ti si sav pametan a mi smo svi debili pa ne vidimo da si ti s tom odlukom naštetio ekonomiji a samo da bi zadovoljio svoje ego manijačke ciljeve.
Ono nije moga petak il ponediljak pa da spojimo vikend nego će on baš sridu kad se nikome ništa ne da.
2014-04-11
Njemu je politički program da izbori budu u srijedu s ciljem kako bi manje HDZ-ovih birača moglo izaći na izbore ( mada je i ta logika upitna zbog čega bi to uopće bilo tako ).
Znači ti nemaš uopće politički program jer da imaš ne bi se bojao toga da su izbori npr u subotu.
Ti nemaš ništa s čime bi privukao biračko tijelo nego tih gluposti koje ti padaju na pamet.
Ne nudiš ništa. Nit veće porodiljne naknade pa da žene koje su pola biračkog tijela pohrle na birališta i tebi daju glas.
Ti si ništa. Eto to je tvoj predizborni program: NIŠTA.
Znači ti nemaš uopće politički program jer da imaš ne bi se bojao toga da su izbori npr u subotu.
Ti nemaš ništa s čime bi privukao biračko tijelo nego tih gluposti koje ti padaju na pamet.
Ne nudiš ništa. Nit veće porodiljne naknade pa da žene koje su pola biračkog tijela pohrle na birališta i tebi daju glas.
Ti si ništa. Eto to je tvoj predizborni program: NIŠTA.
2014-04-11
longi,prestani klampat i idi zaokruži Možemo,ne srami se
vili40-
2015-08-02
Neću. Istekla mi je osobna odavno. Neću da je vadim. Odjebaja san ih sviju. Ja sam građanin nitko.vili40 wrote:longi,prestani klampat i idi zaokruži Možemo,ne srami se
Nema me. Ne postojim za vas. Odjebte.
2014-04-11
ni vozačka ti više ne valja?Dobro nema veze,na tvoje ime će ionako netko glasat,ZNA SE tko.RayMabus wrote:Neću. Istekla mi je osobna odavno. Neću da je vadim. Odjebaja san ih sviju. Ja sam građanin nitko.vili40 wrote:longi,prestani klampat i idi zaokruži Možemo,ne srami se
vili40-
2015-08-02
Pa nek glasaju. Meni taj tvoj Možemo i Milanović sigurno nisu opcija.vili40 wrote:ni vozačka ti više ne valja?Dobro nema veze,na tvoje ime će ionako netko glasat,ZNA SE tko.RayMabus wrote:Neću. Istekla mi je osobna odavno. Neću da je vadim. Odjebaja san ih sviju. Ja sam građanin nitko.vili40 wrote:longi,prestani klampat i idi zaokruži Možemo,ne srami se
Moja razmišljanja idu ovako: Ako taj Milanović i drugi uzmu nešto mandata HDZ-u da će ovaj morati ići u koaliciju s DP-om ili ako ga pobijede onda nema HDZ-a a isto tako može i korumpirani Plenkovic opet dobit izbore potpuno pa ako je to glas naroda onda je to glas naroda i ja tu ne mogu puno.
Svejedno mi je tko će bit na vlasti jer ovo su izbori samo za njihove fotelje ( guzice ). Počeo je treći svjetski rat a demografiju ne mogu ispraviti tko god od njih da zasjedne u te fotelje. Budućnost je poznata; raspad države.
2014-04-11
ajde, ne cvili bez veze.RayMabus wrote:- Zašto izbori u srijedu 17. travnja? Želim da što više hrvatskih ljudi izađe na izbore. Učinit ću sve da ih navedem, nagovorim i dam im razloga zašto treba ići glasati, posebno protiv HDZ-a! Na kraju krajeva, sve je bolje od HDZ-a! - poručio je Milanović i tako potvrdio ono što je ljevica ranije govorila.
biti će nekakav gubitak za ekonomiju, ali generalno drastično manji od gubitka koji hrvatska trpi zbog korupcije.
ako europski podaci govore o cca 10 milijardi eura koje godišnje pojede hrvatska korupcija, onda to znači kako je dnevni gubitak za hrvatsku ekonomiju po osnovi korupcije i koruptivnog djelovanja cca 27 milijuna eura.
neka se skidanjem hdz-a i njegove koruptivne hobotnice korupcija u prvoj godinji smanji samo za 30% predviđeni gubitak zbog izborne srijede kao neradnog dana biti će barem stostruko nadoknađen kroz dobitak koji donosi smanjena korupcija.
kako će se taj trend ubijanja korupcije smanjivati i u drugoj i svim ostalim godinama koje slijede razvidno je kako je neradna srijeda ulog koji će se oploditi na svim razinama.
naravno, hdz i pajdaši će zabilježiti gubitak jer će se špina na državnom bankomatu za njih zatvoriti, ili kako bi rekao alan ford: tko izgubi dobitak dobije gubitak.
sitting_bull-
2015-09-28
Kako god. Ne pratim jer ovo s izborima u srijedu mi nije to to. Šta god bude sve je ok. Znat ćemo večeras pa ćemo onda komentirat.
Nema nikakvih tu predizbornih programa tako da u osnovi ovo su samo izbori za njihove fotelje ( guzice ) i to je sve. Nezanimljivo skorz. Bezveze.
Ako ti imaš dobar predizborni program ( nešto za ponudit tim biračima ) onda je tebi svejedno kad su izbori ... tako da ... jel.
Nema nikakvih tu predizbornih programa tako da u osnovi ovo su samo izbori za njihove fotelje ( guzice ) i to je sve. Nezanimljivo skorz. Bezveze.
Ako ti imaš dobar predizborni program ( nešto za ponudit tim biračima ) onda je tebi svejedno kad su izbori ... tako da ... jel.
2014-04-11
Melkior vrlo realno raščlanjuje ovu Rvacku koju živimo, to moram priznati.
RayMabus wrote:Odlučija san da neću glasat. Počeo je treći svjetski rat tako da mi je potpuno svejedno tko je na vlasti u Hrvatskoj. Šta god narod izabere nek izabere pa neka to vlada jer ionako ne mogu više ništa ni jedni ni drugi ni treći.
Ako imaju imalo pameti dat će glas Umirovljenicima zajedno jer realno oni jedini zastupaju njihove interese. Baš me zanima koliko će njihova lista dobiti glasova od 1 200 000 penzića. Ako UZ ne uzmu dobar dio glasova penzići nisu ništa bolje zaslužili od 300 € penzije i da ih se pred smrt doslovce zatuče lopatom po glavi i nogom prevrne u prvu grabu i zatrpa bez ikakve oznake.
ti bi kao političar trebao znat zakaj je milanović odabrao srijedu.sitting_bull wrote:ajde, ne cvili bez veze.RayMabus wrote:- Zašto izbori u srijedu 17. travnja? Želim da što više hrvatskih ljudi izađe na izbore. Učinit ću sve da ih navedem, nagovorim i dam im razloga zašto treba ići glasati, posebno protiv HDZ-a! Na kraju krajeva, sve je bolje od HDZ-a! - poručio je Milanović i tako potvrdio ono što je ljevica ranije govorila.
biti će nekakav gubitak za ekonomiju, ali generalno drastično manji od gubitka koji hrvatska trpi zbog korupcije.
ako europski podaci govore o cca 10 milijardi eura koje godišnje pojede hrvatska korupcija, onda to znači kako je dnevni gubitak za hrvatsku ekonomiju po osnovi korupcije i koruptivnog djelovanja cca 27 milijuna eura.
neka se skidanjem hdz-a i njegove koruptivne hobotnice korupcija u prvoj godinji smanji samo za 30% predviđeni gubitak zbog izborne srijede kao neradnog dana biti će barem stostruko nadoknađen kroz dobitak koji donosi smanjena korupcija.
kako će se taj trend ubijanja korupcije smanjivati i u drugoj i svim ostalim godinama koje slijede razvidno je kako je neradna srijeda ulog koji će se oploditi na svim razinama.
naravno, hdz i pajdaši će zabilježiti gubitak jer će se špina na državnom bankomatu za njih zatvoriti, ili kako bi rekao alan ford: tko izgubi dobitak dobije gubitak.
eliminacija bosansko srpskih glasova.
2014-12-30
Znači biramo između: kartel HDZ i birajte nas SDP koji nudimo NIŠTA samo da ne dođe kartel HDZ na vlast nego mi i naše guzice.
Ne hvala, ne tribaju mi takvi izbori u životu. Ove ću preskočiti.
Kad mi ponudite nešto konkretno a ne samo izbor između kartela HDZ i NIŠTA onda mi se javite.
Kad mi ponudite nešto konkretno a ne samo izbor između kartela HDZ i NIŠTA onda mi se javite.
2014-04-11
RayMabus wrote:Znači biramo između: kartel HDZ i birajte nas SDP koji nudimo NIŠTA samo da ne dođe kartel HDZ na vlast nego mi i naše guzice.
Ti oštri nož. Bit će klanja.
Page 4 of 52 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 28 ... 52
Page 4 of 52