ANKETA:1.HDZ 2.SDP3.DP...
Page 28 of 52
Page 28 of 52 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 40 ... 52
Re: ANKETA:1.HDZ 2.SDP3.DP...
Covjek jednostavno rekao a ocito neki ne razumiju ili ne zele.. nema nikakve suradnje sa sddsom i ne-mozemo i to se ponavljalo prije izbora mjesecima i godinama.. tko to ispuni moze imati podrsku DP-a.. sto tu nije jasno?.. sto vrijedi za HDZ vrijedi za SDP i druge.. a sdpu kvari racunicu ne mozemo samo suprotnim zahtjevom
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Službenik-
2022-02-24
Koja razlika ima između HDZ i Možemo?vuksadinare wrote:Jucer Bencicka na presici kaze da cemo dobiti nikad desni ju vladu.. aha.. tu macak drzi vrecu.. autanje.. znaci glavni problem nije korupcija nego 'nikad desnija vlada'.. zapravo njima nije najveći problem hdz i plenki nego dp.. to je ono sto ja pricam cijelo vrijeme.. e pa druzino ne bu islo
Hoholo Mudovski wrote:Koja razlika ima između HDZ i Možemo?vuksadinare wrote:Jucer Bencicka na presici kaze da cemo dobiti nikad desni ju vladu.. aha.. tu macak drzi vrecu.. autanje.. znaci glavni problem nije korupcija nego 'nikad desnija vlada'.. zapravo njima nije najveći problem hdz i plenki nego dp.. to je ono sto ja pricam cijelo vrijeme.. e pa druzino ne bu islo
Hi, hi, hi, hi .... hi, hi!
Fuko na mukama.
Joža wrote:Hoholo Mudovski wrote:Koja razlika ima između HDZ i Možemo?vuksadinare wrote:Jucer Bencicka na presici kaze da cemo dobiti nikad desni ju vladu.. aha.. tu macak drzi vrecu.. autanje.. znaci glavni problem nije korupcija nego 'nikad desnija vlada'.. zapravo njima nije najveći problem hdz i plenki nego dp.. to je ono sto ja pricam cijelo vrijeme.. e pa druzino ne bu islo
Fuko na mukama.
Rekao bi da odnos prema Srbima čini razliku između te dvije stranke, ali Možemo samo teži bratstvu i jedinstvu, a HDZ to već provodi.
Neću grišit dušu jer HDZ je dopao četnik heteroseksualac, a Vučića Hrvatica lezba.
Hoholo Mudovski wrote:DP se ponaša kao pojebljiva krava umjesto mladi junac...
Da krenu novi izbori izgubio bi par glasova.
Most se pokazao stabilniji i jasnijniji.
Zato sam i glasa baš za Bulja. Kvalitetno diže živce svima i ne jebe nikoga. Nije baš neki erudit, nego drito ide u glavu pa kome pravo, kome krivo...krkan vulgaris, ali ga baš boli kurac.
darth_vader-
2014-04-17
Hoholo Mudovski likes this post
vili40 wrote:Pjenava na presici puknuo ko kokica,žemske ga nalupale kloferom,traži pomoć osoblja sa strane sve kriva istambulska...ajme majko mila koja komedija
Dobro, triba priznati da je Penava iša govoriti proti čega izričito jesu, a da su se kokoši raskokodakale o hipotezama da ih nije bilo moguće razumit.
Jeba ih ja ako se one same posli konferencije nisu počerupale između sebe.
I muževi će im fasovati batine kad dojdu doma niti krivi niti dužni.
Parim HDZ-ovo maslo kako bi im oslabili pregovaračku poziciju.
Hoholo Mudovski wrote:Joža wrote:Hoholo Mudovski wrote:Koja razlika ima između HDZ i Možemo?vuksadinare wrote:Jucer Bencicka na presici kaze da cemo dobiti nikad desni ju vladu.. aha.. tu macak drzi vrecu.. autanje.. znaci glavni problem nije korupcija nego 'nikad desnija vlada'.. zapravo njima nije najveći problem hdz i plenki nego dp.. to je ono sto ja pricam cijelo vrijeme.. e pa druzino ne bu islo
Fuko na mukama.
Rekao bi da odnos prema Srbima čini razliku između te dvije stranke, ali Možemo samo teži bratstvu i jedinstvu, a HDZ to već provodi.
Neću grišit dušu jer HDZ je dopao četnik heteroseksualac, a Vučića Hrvatica lezba.
1/8 Hrvatica. 7/8 Srpkinja.
Lezba 1/1.
A za Butkovića izašlo da ne zna ča je krava, a ča junac ili bik.
Oni njegov uradak kako hrani kravu ispalo da hrani junca. I da ni njegov junac nego od nikog njegovog prijatelja ča tega junca drži na nikom autootpadu iznad Novog.
Majko moja, HDZ triba zabraniti i raspustiti i svima koji su činili niku višu poziciju u HDZ-u od načelnika općine naviše zabranit bavljenje politikom ili bilo kojom javnom ili državnom dužnošću.
Oni njegov uradak kako hrani kravu ispalo da hrani junca. I da ni njegov junac nego od nikog njegovog prijatelja ča tega junca drži na nikom autootpadu iznad Novog.
Majko moja, HDZ triba zabraniti i raspustiti i svima koji su činili niku višu poziciju u HDZ-u od načelnika općine naviše zabranit bavljenje politikom ili bilo kojom javnom ili državnom dužnošću.
darth_vader likes this post
Kolakušić: Ovo, biti mala podguzna muha nečija, to mi je apsolutno neprihvatljivo
MISLAV Kolakušić predao je Državnom izbornom povjerenstvu (DIP) kandidacijsku listu za Europski parlament. Kolakušić je prvi na listi, Ivan Vilibor Sinčić drugi, a tu je i sedam žena. O slaganju većine kazao je da im je HDZ neprihvatljiv.
"Kao što smo rekli, nama je HDZ zločinačka organizacija koja je opljačkala Hrvatsku, granice ne postoje, prolazi tko hoće kad hoće, naši ljudi otišli su raditi u Irsku, Njemačku, Austriju, sada nam dovode Nepalce, plaće nikad lošije.
Nepalci sad ponovno snižavaju cijenu rada, kada je sve moglo biti bolje, oni nas vraćaju godinu dana unazad. Oni koji namjeravaju ići s HDZ-om ne mogu i nisu naši partneri - pričali su jedno prije izbora, sada pričaju drugo, više se ničega oni ne sjećaju, nisu oni to tako mislili", kazao je Kolakušić, prenosi Danas.hr.
"Apsolutno, u potpunosti. To nije bilo niti približno ono što smo mi htjeli, htjeli smo stvoriti jaku suverenističku opciju koja bi sačinjavala četiri pet stranaka, koja bi imala 40 do 45 mandata u Hrvatskom saboru, svog kandidata za premijera i onda možete provoditi svoje politike. Ovo, biti mala podguzna muha nečija, to mi je apsolutno neprihvatljivo."
"Sada nitko ne može smijeniti HDZ, HDZ će vladati još tisuću godina. Jedino udruživanje, da li na ljevici ili naše suverenističke snage, ali sada parlamentarna stranka nijedna ne može pobijediti HDZ", kazao je.
Na pitanje novinara je li o ovome bilo razgovora s predstavnicima Domovinskog pokreta, Kolakušić je kazao: "Sve je bilo jasno. Prvi dan nakon izbora bilo je jasno da će oni promijeniti priču i da namjeravaju ići s HDZ-om. Nisu imali potrebu ništa objašnjavati."
"Jedno govoriš, drugo radiš. To je meni neprihvatljivo", dodao je Kolakušić. "Ja nisam izašao na izbore za hrvatski parlament 2020. godine, jer sam rekao da neću izaći sa strankom ako ne dobijem 600 tisuća glasova odnosno ne uđem u prvi krug. Tada sam mogao dobiti tri milijuna eura za stranku i stvoriti veliku stranku, ali sam se držao svoje riječi i oni koji se ne drže svoje riječi meni su apsolutno neprihvatljivi", ponovio je.
Na pitanje vidi li Anušića kao Plenkovićevog zamjenika, rekao je da nema šanse.
"To mi smiješno zvuči. Kenwood Kenon ga pojede za doručak, nije to ista kategorija. Kenwood Kenon je najveća zlica na hrvatskom prostoru", zaključio je.
MISLAV Kolakušić predao je Državnom izbornom povjerenstvu (DIP) kandidacijsku listu za Europski parlament. Kolakušić je prvi na listi, Ivan Vilibor Sinčić drugi, a tu je i sedam žena. O slaganju većine kazao je da im je HDZ neprihvatljiv.
"Kao što smo rekli, nama je HDZ zločinačka organizacija koja je opljačkala Hrvatsku, granice ne postoje, prolazi tko hoće kad hoće, naši ljudi otišli su raditi u Irsku, Njemačku, Austriju, sada nam dovode Nepalce, plaće nikad lošije.
Nepalci sad ponovno snižavaju cijenu rada, kada je sve moglo biti bolje, oni nas vraćaju godinu dana unazad. Oni koji namjeravaju ići s HDZ-om ne mogu i nisu naši partneri - pričali su jedno prije izbora, sada pričaju drugo, više se ničega oni ne sjećaju, nisu oni to tako mislili", kazao je Kolakušić, prenosi Danas.hr.
"Biti mala podguzna muha nečija, to mi je apsolutno neprihvatljivo"
Na pitanje odriče li se Pravo i pravda Domovinskog pokreta ako uđe u vladu s HDZ-om, Kolakušić je odgovorio:"Apsolutno, u potpunosti. To nije bilo niti približno ono što smo mi htjeli, htjeli smo stvoriti jaku suverenističku opciju koja bi sačinjavala četiri pet stranaka, koja bi imala 40 do 45 mandata u Hrvatskom saboru, svog kandidata za premijera i onda možete provoditi svoje politike. Ovo, biti mala podguzna muha nečija, to mi je apsolutno neprihvatljivo."
"Sada nitko ne može smijeniti HDZ, HDZ će vladati još tisuću godina. Jedino udruživanje, da li na ljevici ili naše suverenističke snage, ali sada parlamentarna stranka nijedna ne može pobijediti HDZ", kazao je.
Na pitanje novinara je li o ovome bilo razgovora s predstavnicima Domovinskog pokreta, Kolakušić je kazao: "Sve je bilo jasno. Prvi dan nakon izbora bilo je jasno da će oni promijeniti priču i da namjeravaju ići s HDZ-om. Nisu imali potrebu ništa objašnjavati."
"Jedno govoriš, drugo radiš. To je meni neprihvatljivo", dodao je Kolakušić. "Ja nisam izašao na izbore za hrvatski parlament 2020. godine, jer sam rekao da neću izaći sa strankom ako ne dobijem 600 tisuća glasova odnosno ne uđem u prvi krug. Tada sam mogao dobiti tri milijuna eura za stranku i stvoriti veliku stranku, ali sam se držao svoje riječi i oni koji se ne drže svoje riječi meni su apsolutno neprihvatljivi", ponovio je.
Na pitanje vidi li Anušića kao Plenkovićevog zamjenika, rekao je da nema šanse.
"To mi smiješno zvuči. Kenwood Kenon ga pojede za doručak, nije to ista kategorija. Kenwood Kenon je najveća zlica na hrvatskom prostoru", zaključio je.
vili40-
2015-08-02
Ne mučite se, budite realni...HDZ sastavlja Vladu za sljedeće 4g.
Ja nemam staklenu kuglu, ali zato imam glavu za logično zaključivanje.
Nije mi jasno zašto (pustimo intelektualno uskraćene) čak i neki
analitičari gube vrijeme na nešto što je samo po sebi unaprijed jasno?
Neću gubiti svoje vrijeme na "intelektualno uskraćene" i one koji su
sebi slične birali.
sebi slične birali.
nek oni sastave što hoće i nitko nije toliko glup pa tvrdi da oni ne mogu raditi što ih volja jer su državu u potpunosti zarobili(nakon što su je pokrali),sve institucije su njihove.Da su neki drugi mogli sastaviti vladu oni bi to poništili,dal uopće netko sumnja u to?Ali bar se ljudi vesele kad pokazuju kolika su govna i kako se blamiraju.Pa bog te jebo,onaj smotani Butković htio podojiti junca i što sad da se ne nasmijem?Lakše je preživjeti ova sumorna vremena pokraj ovih komičara.Eroo wrote:Ne mučite se, budite realni...HDZ sastavlja Vladu za sljedeće 4g.
sebi slične birali.
vili40-
2015-08-02
darth_vader likes this post
Nevjerojatno mi je da netko (za koga bi se dalo reći da nije intelektualno uskraćen) može ovako nešto izvalit.vili40 wrote:
Zaboravio je na onu Hic Rhodos Hic Salta. Tu ti je narod kakav imaš, nema drugog, izvoli ući u arenu.
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti. Utakmica nije ni počela a Kolakušić se ko uvrijeđena mlada udaljio
u gledalište. On će iz gledališta i dalje glumiti selektora, nikad dokazanih sposobnosti.
Dakle, uđi i bori se sredstvima koja imaš na raspolaganju i ne s nepostojećim.
Isto je to kao i u svakodnevnom životu pojedinca, nema razlike...
Eroo- Posts : 78951
2016-07-22
bori se uzdignuta čela a nemoj biti pizda i jedno govoriti biračima prije izbora a poslije okreneš ploču.Takvi su za zatvor a ne da budu nagrađeni masnim plijenom.Eroo wrote:Nevjerojatno mi je da netko (za koga bi se dalo reći da nije intelektualno uskraćen) može ovako nešto izvalit.vili40 wrote:
Zaboravio je na onu Hic Rhodos Hic Salta. Tu ti je narod kakav imaš, nema drugog, izvoli ući u arenu.
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti. Utakmica nije ni počela a Kolakušić se ko uvrijeđena mlada udaljio
u gledalište. On će iz gledališta i dalje glumiti selektora, nikad dokazanih sposobnosti.
vili40-
2015-08-02
Uopće se ne miješam u vašu političku situaciju. Takva je kakva je, ja samo usput gledam sa strane i komentiram.vili40 wrote:nek oni sastave što hoće i nitko nije toliko glup pa tvrdi da oni ne mogu raditi što ih volja jer su državu u potpunosti zarobili(nakon što su je pokrali),sve institucije su njihove.Da su neki drugi mogli sastaviti vladu oni bi to poništili,dal uopće netko sumnja u to?Ali bar se ljudi vesele kad pokazuju kolika su govna i kako se blamiraju.Pa bog te jebo,onaj smotani Butković htio podojiti junca i što sad da se ne nasmijem?Lakše je preživjeti ova sumorna vremena pokraj ovih komičara.Eroo wrote:Ne mučite se, budite realni...HDZ sastavlja Vladu za sljedeće 4g.
sebi slične birali.
Hrvti su, usuđujem se to reći, po prirodi koruptivni. Čim se mora poći na neki šalter već se traži...veza.
Točno 3/4 života živim ovdje, gdje je to skoro bih rekao nepojmljivo.
Ponovit ću, imate narod kakav je i to je to. Mijenjati mu ponašanje se može samo iznutra.
Trebat će vam dugo vremena za stvari dotjerati do prihvatljivog nivoa.
To će se događati postupno i ne naprasito. Kako to izgleda kad je "naprasito" vidjelo se za vrijeme Juge.
Čim su došli oni "iz šume" ponašali su se gore od onih koje su otjerali. Ušli su u kuće onih bogatijih
(nacionalizacija) i prvo šta su uradili grijali su se na drvenariji od klavira, koji su tamo zatekli.
Ne da mi se više o ovome...
2016-07-22
I oni "iz šume" su vam obećali "svijetlu budućnost". Valjda za sebe, i ne za masu kojoj je bila zajamčenavili40 wrote:bori se uzdignuta čela a nemoj biti pizda i jedno govoriti biračima prije izbora a poslije okreneš ploču.Takvi su za zatvor a ne da budu nagrađeni masnim plijenom.Eroo wrote:Nevjerojatno mi je da netko (za koga bi se dalo reći da nije intelektualno uskraćen) može ovako nešto izvalit.vili40 wrote:
obećana "jednakost" samo u siromaštvu. Danas šumski potomci čine isto...ista obećnja čujete, ali ne preko
institucija koje imate, već OSOBNO! Ne znam koliko je točno, ali sam ovih dana čuo da su većina u Ustavnom
sudu njihovi. Je li ovo točno? Ako je onda je to, kako god, dobar znak....
Još jednom, nemate drugi narod, osim taj koji imate. Možete ga usput mijenjati, ali ne i promijeniti.
Da te nešto pitam: Zna li se gdje je i kolika je imovina koju je nakrao lopov pok. Bandić?
Razmisli o ovome što sam upravo pitao. Kad dobiješ odgovor na upravo postavljeno pitanje sve će ti
biti puno jasnije.
Pala su mi je na pamet dva vaša kvalitetna političara (Herak(?) + još jedan) koje ste javno čerečili
do uništenja ...osobnog, porodičnog, financijskog etc. Nakon dugogodišnjeg sudovanja su uspjeli
dokazati nevinost. I?
Što ste učinili kao ljudi, da ovakvu praksu iskorijenite? Ništa, nula od nule...Kako to, majkumu?
2016-07-22
Hoces neces.. mozes a i ne moras.. izbor je vas
2015-09-08
Glec...puhovski kakav je ali realno je rekao.. sdpu nije kriv DP nego mozemo.. mogli su u koaliciju ali nisu... jer se nisu mogli dogovorit oko raspodjela fotelja.. i međusobno su si dali vritanjak a sad im kriv - DP.. DP je za razliku od ovih dvoje vise puta nudio koaliciju mostu ali ne hdzu... most je odbijao sto naravno postoje dokazi koji su tu prilozeni.. ocito u mostu nisu znali onu poslovicu željezo se kuje dok je vruce a ne dok je hladno
2015-09-08
PS:
Spomenuo sam ona dva političara koje ste godinama razvlačili
(i jedni i drugi) po sudovima, da bi na kraju dokazala svoju nevinost.
Ta dvojica su vaši heroji, ali ste na njih zaboravili kao da uopće ne
postoje. Dovedite ih nazad da vam oni pomognu sređivati tužilaštvo
i sudstvo. Zašto to ne učine "šumski potomci" i s time dokažu svoju
posvećenost za društvene promjene glede pravde i pravičnosti?
Hic Rhodos Hic Salta, a ne isprazna obećanja.
I kako ono glasi ona Kristova: Po vašim djelima ćete biti prepoznati...
Pomozite mi reći kako su se zvala ona dva spomenuta političara?
Mislim da je jedan bio iz Istre, a drugi tamo negdje sa sjevera države.
Mogao bih ih nacrtat, ali sam zaboravio kako se zovu. Godine, jebiga...
Spomenuo sam ona dva političara koje ste godinama razvlačili
(i jedni i drugi) po sudovima, da bi na kraju dokazala svoju nevinost.
Ta dvojica su vaši heroji, ali ste na njih zaboravili kao da uopće ne
postoje. Dovedite ih nazad da vam oni pomognu sređivati tužilaštvo
i sudstvo. Zašto to ne učine "šumski potomci" i s time dokažu svoju
posvećenost za društvene promjene glede pravde i pravičnosti?
Hic Rhodos Hic Salta, a ne isprazna obećanja.
I kako ono glasi ona Kristova: Po vašim djelima ćete biti prepoznati...
Pomozite mi reći kako su se zvala ona dva spomenuta političara?
Mislim da je jedan bio iz Istre, a drugi tamo negdje sa sjevera države.
Mogao bih ih nacrtat, ali sam zaboravio kako se zovu. Godine, jebiga...
Last edited by Eroo on Tue 23 Apr - 16:29; edited 1 time in total
2016-07-22
vili40 wrote:nek oni sastave što hoće i nitko nije toliko glup pa tvrdi da oni ne mogu raditi što ih volja jer su državu u potpunosti zarobili(nakon što su je pokrali),sve institucije su njihove.Da su neki drugi mogli sastaviti vladu oni bi to poništili,dal uopće netko sumnja u to?Ali bar se ljudi vesele kad pokazuju kolika su govna i kako se blamiraju.Pa bog te jebo,onaj smotani Butković htio podojiti junca i što sad da se ne nasmijem?Lakše je preživjeti ova sumorna vremena pokraj ovih komičara.Eroo wrote:Ne mučite se, budite realni...HDZ sastavlja Vladu za sljedeće 4g.
sebi slične birali.
Ne treba dalje Olega tražiti "telektualno uskraćene"...prestrašno nešto. Srećom pa se Zoki obožava valjati po blatu s prasadi, ali svejedno institucija Predsjednika ne bi trebala dozvoljavati pretjerano davanje na važnosti svakom prikraćenom gnomu. Zato smo barem svi mogli uvidjeti "telekualne kapacitete" dotičnog, a naspram kojeg je i jedan Bulj poprilično elokventan erudit. Još kad se upare s ovima kojima novinari amputiraju teze, ima da pršti eter od jezične iskričavosti te lucidnih ideja i teza. Ža' mi je što više nema rubrike "greatest shits" u nekim tiskovinama jer će biti materijala na bacanje.
darth_vader-
2014-04-17
Hoholo Mudovski wrote:AP ,onaj školovan u medresi je manje obale ustupio strancima, nego AP iz Briseladarth_vader wrote:Eroo wrote:Države hr veličine teško sastave iole prihvatljivu vladu sve i kad bi sve stranke dao na jedno mjesto.vili40 wrote:bolja mu je budućnost ako ga zločinačka izbjegne jer za to malo što bi dobio zbog njih ukupno bi puno izgubio.Do sada je bilo puno puta da te zločinačka prožvače i onda na kraju ispljune da te nakon toga ni pas ne želi pošnjofati.Zašto bi to sad bilo drugačije i sa vama?vuksadinare wrote:Glavni razlog postojanja suverenisti je bio sačić koji je vukao suvereniste ali nije usao u sabor osim pavlicek.. a vidljivo je izgleda da se pavliceku ne sviđa samo saborski mandat vec bi nesto vise.. klub im vise ne postoji most izgleda ostaje u oporbi a ovaj ne zeli sa sdpom.. i sto mu ostaje? da mu se smiluju hdz ili DP i da dobije kakvu vladajucu foteljicu
Izbor je mali...mislim na psihopate koji bi uopće htjeli obnašati vlast. Pametni i sposobni se u ta sranja ne žele uključiti.
Samo im pogledajte izbor riječi i rečenica. Mesić vam je 10 godina pišao po glavi s manje od 5 rečenica.
Uvijek se nasmijem kad se sjetim one koalicije "Kukuriku"...
Oni vas nisu čak ni potcjenjivali, oni jednostavno nisu znali ništa inovativnije smisliti.
Čemu onda uopće ikakva država? Sasvim nepotrebna nakupina parazita. Ionako ne služi svojoj svrsi. Jedina šansa ovom bijednom i patetičnom narodu je okupacija od strane neke zapadne sile. Po mogućnosti preslik iz 1941.
S jednom bitnom razlikom, a to je da originalni AP nije baš svojevoljno ustupio istu za razliku od ćate iz Bruxellesa
darth_vader-
2014-04-17
Page 28 of 52 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 40 ... 52
Page 28 of 52