Seksualni predator Dalibor Matanić
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Seksualni predator Dalibor Matanić
https://www.index.hr/mobile/magazin/clanak/dalibor-matanic-na-neprimjeren-nacin-sam-uznemiravao-kolegice-lijecim-se/2553914.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Seksualni predator Dalibor Matanić
E sad zamislite da je na njegovom mjestu redatelj desničar.. kakva bi danima bila medijska i b. a. b. s. k. a deračina.. a koliko je samo milijunčića pobrkao za dosadne i propagandne filmove i serije
2015-09-08
što tebe jebe?.. ocito nisi normalan ili si u menopauziveber wrote:vuk debil-
2015-09-08
za razliku od tebe nisam u DP niti u nekoj stranci.
više me jebe cijena benzina kada idem gliser natankirat, tvoje dvije mirovine nzaslužene.
više me jebe cijena benzina kada idem gliser natankirat, tvoje dvije mirovine nzaslužene.
2014-12-30
jebe te cijena benzina a hvališ se da imaš para kao đaja.. ipak te jebe menopauzaveber wrote:za razliku od tebe nisam u DP niti u nekoj stranci.
2015-09-08
miljenik lijevoliberalne "kulturne inteligencije" je drogirani seksualni manijak...
zašto nisam iznenađen?
vjerojatno i dobar poznanik kolege deba...
zašto nisam iznenađen?
... i mislis da je jedini?.. srecom po njih do sad su mediji u vecini u rukama lijevo liberalne sekte pa se zataskavalo ali pocelo je curiti iz vise rupaT. wrote:miljenik lijevoliberalne "kulturne inteligencije" je drogirani seksualni manijak...
zašto nisam iznenađen?
2015-09-08
naravno da ne mislim da je jedini...vuksadinare wrote:... i mislis da je jedini?.. srecom po njih do sad su mediji u vecini u rukama lijevo liberalne sekte pa se zataskavalo ali pocelo je curiti iz vise rupaT. wrote:miljenik lijevoliberalne "kulturne inteligencije" je drogirani seksualni manijak...
zašto nisam iznenađen?
po defaultu su ljevičari poremećeni...
nego mi smiješno jer su ovog baš ono, forsirali...
matanić ovo, matanić ono, a u biti lik je, teža dijagnoza...
i tako je sa svima, od tzv. kulturnjaka do političara...
ljevičarenje je jednostavno bolesno stanje, i duha i tijela...
to vidimo svakodnevno......
imam love jer se držim pravila da novac koji nije potrošen nema vrijednost.vuksadinare wrote:jebe te cijena benzina a hvališ se da imaš para kao đaja.. ipak te jebe menopauzaveber wrote:za razliku od tebe nisam u DP niti u nekoj stranci.
kada utankiraš 1500€ srce te malo zaboli, pogotovo kada znaš da je to 15h vožnje.
ali čobani kao ti, ne kužite strast.
2014-12-30
ja sam ljevičar po vašim mjerilima.T. wrote:naravno da ne mislim da je jedini...vuksadinare wrote:... i mislis da je jedini?.. srecom po njih do sad su mediji u vecini u rukama lijevo liberalne sekte pa se zataskavalo ali pocelo je curiti iz vise rupaT. wrote:miljenik lijevoliberalne "kulturne inteligencije" je drogirani seksualni manijak...
zašto nisam iznenađen?
po defaultu su ljevičari poremećeni...
nego mi smiješno jer su ovog baš ono, forsirali...
matanić ovo, matanić ono, a u biti lik je, teža dijagnoza...
i tako je sa svima, od tzv. kulturnjaka do političara...
ljevičarenje je jednostavno bolesno stanje, i duha i tijela...
to vidimo svakodnevno......
malo se ne uklapam po vozilima, plovilu, stanovima i kućama.
ali sam za jednakost. ne kao one babe ali dati krv je dobrotvorstvo, anonimno. pomagat zajednici je obaveza. jer trebaš dijeliti s drugima i pomoći kada možeš. zelene izmlatiš kada si u prilici.
2014-12-30
Debo jesi poslao srčeko.. a takvi isti koji ovom zlostavljaju daju podrsku napadati ce molitelje na trgovima da su oni zlostavljaci zena... fuj.. zato nitko licemjerniji i beskičmeniji od ljevičara
https://narod.hr/hrvatska/matanic-obrisao-kajanje-na-fb-pogledajte-tko-ga-je-sve-srcima-i-lajkovima-podrzao
https://narod.hr/hrvatska/matanic-obrisao-kajanje-na-fb-pogledajte-tko-ga-je-sve-srcima-i-lajkovima-podrzao
2015-09-08
Ida Prester kaže da je u šoku jer da je on uvijek osiđivao seksualne predatore
tko je taj dalibor.. hrvatsku tu antifa scenu slobodnih umjetnika ne poznajem kurca, ne pratim ništa, ne zanima me, ne gledam RH filmove, ne slušam RH glazbu, ne idem u kazalište, ne čitam naše novine (osim eto nažalost index ali uglavnom preskočim na komentare).. tako da neman poojma tko je on, koga je jeba tamo , zašto svi kmeče
Činjenica je da su muškarci u poziciji moći, uz rijetke iznimke, to oduvijek radili. 'Casting couch' je poznata holivudska institucija. I nema to veze s lijevim ili desnim političkim nazorima. Moj frend koji je i frend od Matanića, a inače je žešći ustaša, kad napiše dramu za kazalištu, zna se da glavna glumica, ako je kakva, ide pod njega. - Pa kako to, kad si takav veliki katolik i sâm otac dvije kćeri? - pitam ja njega, a on samo odmahne rukom. To je ne-tema.
U Americi imamo primjer Arnolda Šeraufencigera, koji je tvrdi konzervativac, a dobro je poznat je po svom drparenju starletica i općenito seksualnim eskapadama. Ali za vrijeme korone se stavio na 'pravu stranu povijesti' i sve mu je oprošteno, a što ga je zbog šaranja ostavila žena, za to ga boli kiki. U prirodi se to zove evolucija, a u društvu si, ovisno o tom istom društvu, ili faca jebač, ili si seksualni grabežljivac.
U Americi imamo primjer Arnolda Šeraufencigera, koji je tvrdi konzervativac, a dobro je poznat je po svom drparenju starletica i općenito seksualnim eskapadama. Ali za vrijeme korone se stavio na 'pravu stranu povijesti' i sve mu je oprošteno, a što ga je zbog šaranja ostavila žena, za to ga boli kiki. U prirodi se to zove evolucija, a u društvu si, ovisno o tom istom društvu, ili faca jebač, ili si seksualni grabežljivac.
zganci_i_jetrica- Posts : 1405
2021-06-05
lik koji je pricao i prica da su desnicari zločesti i zločinci.. lik koji je snimao filmove gdje su branitelji uvijek negativci i silovatelji seksualni predatoriAssadNaPodmornici wrote:tko je taj dalibor.. hrvatsku tu antifa scenu slobodnih umjetnika ne poznajem kurca, ne pratim ništa, ne zanima me, ne gledam RH filmove, ne slušam RH glazbu, ne idem u kazalište, ne čitam naše novine (osim eto nažalost index ali uglavnom preskočim na komentare).. tako da neman poojma tko je on, koga je jeba tamo , zašto svi kmeče
2015-09-08
Jebi ga, razliciti metri u DNRH. Naime da je ovo uradio Ogresta npr, jebali bu majku svi. Narkoman, alkos i seksualni predator. Gorila magila zabunio lovu na duplom stanovanju, pokajao se i lovu uplatio u humanitarne svrhe bez da je to dokazao ili naveo koja je humanitarna organizacija u pitanju. Dakle pojavu osuditi , druga ne dirati. Sjecam se koliko su razapinjali onog sta je trebao biti ministar branitelja. Covjek je sudski dokazao da je nevin ali niti mu se tko ispricao niti cak objavio da je bio nevin. Ralicita mjerila . Kila mozga u DNRH:
2014-04-14
Šandor Winnetou likes this post
Koliko je samo zuci lijeva strana posula po Bujancu i gramu kokaina i kurvama.... Gospodin Matanic je nas a krme debelo nije. Kila jebenog mozga i DNRH.
Vec sada se govori o gospodinu Matanicu i kako je imao tesko djetinjstvo ili sta vec i da mu treba pomoci???? Drugi su narkosi, djankiji, iskoriscavaju jadne zene i sl i treba ih strijeljati, zapaliti pepeo baciti u poljski wc.....
Vec sada se govori o gospodinu Matanicu i kako je imao tesko djetinjstvo ili sta vec i da mu treba pomoci???? Drugi su narkosi, djankiji, iskoriscavaju jadne zene i sl i treba ih strijeljati, zapaliti pepeo baciti u poljski wc.....
2014-04-14
Šandor Winnetou likes this post
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Tko su Plenkijevi roditelji?Otac kao profesor na fakultetu optuzen kao seksualni predator.Mama Vjekoslava nazivana 'lekarkom' zbog njenog prelaska na hrvatsku stranu pred kraj 1991.
» Umro pukovnik Luka Matanić
» Seksualni 'skandal': mlađahna Slavonka ga prijavila policiji jer joj je rekao da je loša u krevetu
» Dalibor Miloš(predavanje u US Kongresu): Izmijeniti Izborni zakon da bi svi narodi imali jednaka prava, Hrvati su zakinuti na izborima
» NJEMAČKA: Izbjeglicama potreban seksualni odgoj
» Umro pukovnik Luka Matanić
» Seksualni 'skandal': mlađahna Slavonka ga prijavila policiji jer joj je rekao da je loša u krevetu
» Dalibor Miloš(predavanje u US Kongresu): Izmijeniti Izborni zakon da bi svi narodi imali jednaka prava, Hrvati su zakinuti na izborima
» NJEMAČKA: Izbjeglicama potreban seksualni odgoj
Page 1 of 2