KOŠARKAŠI CIBONE izborili prolaz u Top 16 FIBA Europe Cupa
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
KOŠARKAŠI CIBONE izborili prolaz u Top 16 FIBA Europe Cupa
KOŠARKAŠI CIBONE u dramatičnoj završnici u Francuskoj izborili su pobjedu kod Le Havrea i prolaz u Top 16 FIBA Europe Cupa. U posljednjem kolu "Vukovi" su slavili sa 93:92, a zahvaljujući pobjedi Pieno Zvaigzdesa protiv Energie Targo Juia u drugoj utakmici, kao i ishodu prve utakmice s Francuzima (poraz u produžetku) Cibona je završila na drugom mjestu skupine, iako sve četiri ekipe imaju po 9 bodova.
Dvije minute prije kraja Cibona je imala 87:85. Domaći su izjednačili, "cibosi" vratili na +2 iz slobodnjaka, a u posljednjih 20 sekundi ušli su sa 91:87. Deset sekundi prije kraja Cibona ponovo bježi na +5, a u posljednjoj sekundi domaćin pogađa tricu za konačnih 92:93.
Cibonu su do pobjede nosili Žižić sa 19 koševa i 8 skokova, Rozić sa 15 koševa i 6 skokova te Florence sa 13 poena, 2 skoka i 4 asista.
Dvije minute prije kraja Cibona je imala 87:85. Domaći su izjednačili, "cibosi" vratili na +2 iz slobodnjaka, a u posljednjih 20 sekundi ušli su sa 91:87. Deset sekundi prije kraja Cibona ponovo bježi na +5, a u posljednjoj sekundi domaćin pogađa tricu za konačnih 92:93.
Cibonu su do pobjede nosili Žižić sa 19 koševa i 8 skokova, Rozić sa 15 koševa i 6 skokova te Florence sa 13 poena, 2 skoka i 4 asista.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Re: KOŠARKAŠI CIBONE izborili prolaz u Top 16 FIBA Europe Cupa
JB = jalni bracala
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Re: KOŠARKAŠI CIBONE izborili prolaz u Top 16 FIBA Europe Cupa
kuracodigraca wrote:JB = jalni bracala
Similar topics
» Mulaomerović naslijedio Rimca na klupi Cibone
» Mladi hrvatski košarkaši osvojili europsko srebro
» PRvaci Europe
» VK Jug prvak Europe...
» Košarkaši Crvene Zvezde zbog napete situacije u Crnoj Gori nisu otputovali u Podgoricu
» Mladi hrvatski košarkaši osvojili europsko srebro
» PRvaci Europe
» VK Jug prvak Europe...
» Košarkaši Crvene Zvezde zbog napete situacije u Crnoj Gori nisu otputovali u Podgoricu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1