ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mulaomerović naslijedio Rimca na klupi Cibone

Go down

Mulaomerović naslijedio Rimca na klupi Cibone Empty Mulaomerović naslijedio Rimca na klupi Cibone

Post by muckodjubre 7/12/2015, 13:42

Slavenu Rimcu i Jurici Golemcu uručen je raskid suradnje, a novi trener Cibone je Damir Mulaomerović.

Mulaomerović naslijedio Rimca na klupi Cibone 6b8efe2f85c2b63406b2Mulaomerović naslijedio Rimca na klupi Cibone Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Mulaomerović naslijedio Rimca na klupi Cibone Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Mulaomerović naslijedio Rimca na klupi Cibone Empty Re: Mulaomerović naslijedio Rimca na klupi Cibone

Post by jalnirajko 7/12/2015, 16:49

muckodjubre wrote:Slavenu Rimcu i Jurici Golemcu uručen je raskid suradnje, a novi trener Cibone je Damir Mulaomerović.
Hvala Bogu za prvo ali ne i za ovo drugo. Kakve ima reference osim što je trenirao slobodu. no normalno, nema se para pa se opet uzimaju početnici
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Mulaomerović naslijedio Rimca na klupi Cibone Empty Re: Mulaomerović naslijedio Rimca na klupi Cibone

Post by marin kurtela 7/12/2015, 23:17

Nitko do sada nije napisao kako je Cibona sticala i prokockala pravo bogastvo, bolje reći ljudi koji su je vodili (krali). Izgubljena imovina (da se podsjetimo). 1. Igralište na Tuškancu. Oko klupskih prostorija sada se kolju Dubrovčani (pretvorene u nočni klub Saloon koji nije godinama plačao najam), Grad Zagreb i Bandićeva rodbina (preko žene). Ispod igrališta, po nekom nepoznatom modelu Zagrebparking je napravio garažu. Od svega toga Cibona nije dobila ništa. 2. U Savskoj Cibona je ostala bez masu lokala (na tisuće kvadrata), garaže i klupskih prostora. Prošle godine skoro je ostala i bez korištenja dvorane, Cedeviti tada nije uspjelo preuzimanje. Uz sve to, lokali su se unajmivali preko sumnjivih ugovora, smješne cijene po kvadratu, i to se nije plačalo. Na kraju nastao je dug od preko 110.000.000,00 kuna.
Ukratko, ona je danas najmoprimac u svom dojučerašnjem vlasništvu.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by marin kurtela 7/12/2015, 23:18

i onda je glava lopov...

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics