Milanović daje ostavku
Page 13 of 14
Page 13 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Re: Milanović daje ostavku
jeblo mater još jedan rafalle sletio
četnici na aparatima
sada s migovima hr ima 30
a izgleda da bu još 8
srblje i dalje laže i titra
četnici na aparatima
sada s migovima hr ima 30
a izgleda da bu još 8
srblje i dalje laže i titra
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Šandor Winnetou likes this post
Hoholo Mudovski- Posts : 7451
2023-08-31
T. likes this post
Covjek je bolestan. Sto mu rade djeca, zena??? Sta mu ne kazu , cuj bobuljice nasa lijepa, bauljas, lupas gluposti, sramotis i sebe i nas.... Dobro je vama jos uvijek jako dobro.
2014-04-14
IL Risorto, michaellcmacha and Šandor Winnetou like this post
PODCAST MREŽNICA - Domazet: Milanovićev stil je hajdučki, hajduci su nas održali
https://www.youtube.com/watch?v=i2b2ULEyClg&t=3652s
Imaš još jedan u Velebitu...mentalitet wrote:PODCAST MREŽNICA - Domazet: Milanovićev stil je hajdučki, hajduci su nas održali
Sad će Tabaci, Barići u mišije rupe...
Odlično je ubo, ne znam u kojem od ta 2.
Ekipa od stabala ne vidi šumu, a radi se o uništavanju kršćanstva. Tamane se pravoslavni protiv pravoslavni, a namjesnici u EU zemljama poput Plenkivića( koji nisu služili vojsku ) odjednom u glas spominju opet ročnu vojsku koje se priprema za rat pravoslavni protiv kršćana kada nestane Ukrajinaca, a onda nakon što se dobro potaracaju stižu mujaga na scenu kojih je puna Evropa... Plan dobro osmišljen i provodi se od francuske revolucije
Evo,sad je na N1 govorio Tonino Picula,mislim kako kolega deboto jedini može shvatit zašto bi Picula bio najbolji izbor za predvodnika lijevo liberalnog političkog spektra.
Kao što sam neki dan rekao,Picula je najbolje,ako ne i jedino što valja u tom SDP-u,ne mogu vjerovat da takvog čovjeka u SDP-u drže u rezervnoj postavi.
Picula je jedini političar u Hrvatskoj koji može parirat Plenkoviću,svi ostali su kamilica.
Kao što sam neki dan rekao,Picula je najbolje,ako ne i jedino što valja u tom SDP-u,ne mogu vjerovat da takvog čovjeka u SDP-u drže u rezervnoj postavi.
Picula je jedini političar u Hrvatskoj koji može parirat Plenkoviću,svi ostali su kamilica.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
michaellcmacha and Šandor Winnetou like this post
A tko po tebi želi uništit kršćanstvo ?Hoholo Mudovski wrote:Imaš još jedan u Velebitu...mentalitet wrote:PODCAST MREŽNICA - Domazet: Milanovićev stil je hajdučki, hajduci su nas održali
Ekipa od stabala ne vidi šumu, a radi se o uništavanju kršćanstva. Tamane se pravoslavni protiv pravoslavni, a namjesnici u EU zemljama poput Plenkivića( koji nisu služili vojsku ) odjednom u glas spominju opet ročnu vojsku koje se priprema za rat pravoslavni protiv kršćana kada nestane Ukrajinaca, a onda nakon što se dobro potaracaju stižu mujaga na scenu kojih je puna Evropa... Plan dobro osmišljen i provodi se od francuske revolucije
2015-07-23
Picula je uglađeni gospodin koji bira riječi i on se ne uklapa u ovaj urlačko divljački narativ zorangutana i njegovih podguznih muha. Tu ti je odgovor zašto je taj čovjek u zapećku SDPa.IL Risorto wrote:Evo,sad je na N1 govorio Tonino Picula,mislim kako kolega deboto jedini može shvatit zašto bi Picula bio najbolji izbor za predvodnika lijevo liberalnog političkog spektra.
Picula nit smrdi nit miriše, a hrvatskom biračkom tijelu više pašu rasni konji.Šandor Winnetou wrote:Picula je uglađeni gospodin koji bira riječi i on se ne uklapa u ovaj urlačko divljački narativ zorangutana i njegovih podguznih muha. Tu ti je odgovor zašto je taj čovjek u zapećku SDPa.IL Risorto wrote:Evo,sad je na N1 govorio Tonino Picula,mislim kako kolega deboto jedini može shvatit zašto bi Picula bio najbolji izbor za predvodnika lijevo liberalnog političkog spektra.
Jel nekome palo na pamet da čovjek kao takva kamilica nema liderske sposobnosti i da je tu operativac koji provodi ciljeve koji mu se zadaju. A u ovim turbulentnim vremenima nam ne trebaju takvi beskičmenjaci... Koji će provoditi ono što Pol Potovi i Maoi iz Brisela zadaju.
Od njega je sigurno bolje da nastavimo gledati pick and roll one dvojice što su ih iz Brisela poslali u krive stranke pa sada imamo ludu državu...
IL Risorto wrote:A tko po tebi želi uništit kršćanstvo ?Hoholo Mudovski wrote:Imaš još jedan u Velebitu...mentalitet wrote:PODCAST MREŽNICA - Domazet: Milanovićev stil je hajdučki, hajduci su nas održali
Zanimljiva ti je komparacija,Zašto se čuditi što Židovi ne priznaju Isusa,kad i kršćani ne priznaju Muhameda,te o Muhamedu imaju isti stav kao Židovi o Isusu.
Kršćani prihvaćaju Mojsiju,jer im se uklapa u njihov narativ,da bi imali od čega nastavit svoju paradigmu,kao što je i Isus ista pragmatična odrednica koja je potrebna islamu da bi nastavili svoju granu,pa tako svaka od tih religija tvrdi,lažni proroci su oni(one religije) koje dolaze nakon nas,znači nove religije.
Osim toga,zašto bi Židovi htjeli uništit kršćanstvo i osnažit još snažnijeg neprijatelja koji za razliku od kršćana,želi izbrisat Židove.
Mislim da si u krivom smjeru uputio pretpostavku.Ja imam neke druge pretpostavke tko i zašto želi uništit kršćanstvo,ali ujedno i islam i judaizam,te sve abrahamske maligne izrasline,a to nije tako loše kao što se prezentira,naprotiv,to je nužno da bi civizacija prešla na veći stupanj razvoja.
2015-07-23
Gle Grbin nije ni za nacrtane ovce voditi pa je kao vođa oporbe i gazda SDPa, za njega je Picula svemirski brod ma kakav bio. Što se tiče zorangutana taj jedan dan neće biti predsjednika a sutra hoće, neće biti više premjer pa sutra hoće, danas postavi ustavne suce a sutra ih naziva đubrad i seljačine... to valjda ovisi o tome što mu uvaljaju u ove supstance za šmrkavicu.Hoholo Mudovski wrote:Picula nit smrdi nit miriše, a hrvatskom biračkom tijelu više pašu rasni konji.Šandor Winnetou wrote:Picula je uglađeni gospodin koji bira riječi i on se ne uklapa u ovaj urlačko divljački narativ zorangutana i njegovih podguznih muha. Tu ti je odgovor zašto je taj čovjek u zapećku SDPa.IL Risorto wrote:Evo,sad je na N1 govorio Tonino Picula,mislim kako kolega deboto jedini može shvatit zašto bi Picula bio najbolji izbor za predvodnika lijevo liberalnog političkog spektra.
Jel nekome palo na pamet da čovjek kao takva kamilica nema liderske sposobnosti i da je tu operativac koji provodi ciljeve koji mu se zadaju. A u ovim turbulentnim vremenima nam ne trebaju takvi beskičmenjaci... Koji će provoditi ono što Pol Potovi i Maoi iz Brisela zadaju.
Od njega je sigurno bolje da nastavimo gledati pick and roll one dvojice što su ih iz Brisela poslali u krive stranke pa sada imamo ludu državu...
IL Risorto likes this post
Nike više Inocent 3 papa... Sada drugi vjetrovi pušu,.ekumenski.
Kao što se od naroda nastoji napraviti bevanda s migracijama United Colors of Benetton, tako se ide i s religijom, a sve u svrhu dobijanja jedne svjetske vlade, jednog naroda jedne vjere.
Nešto slično onom režimu; jedan narod, jedan vođa, jedna država
kao da si mi hakirao mozak i prepisao od riječi do riječi.Šandor Winnetou wrote:Gle Grbin nije ni za nacrtane ovce voditi pa je kao vođa oporbe i gazda SDPa, za njega je Picula svemirski brod ma kakav bio. Što se tiče zorangutana taj jedan dan neće biti predsjednika a sutra hoće, neće biti više premjer pa sutra hoće, danas postavi ustavne suce a sutra ih naziva đubrad i seljačine... to valjda ovisi o tome što mu uvaljaju u ove supstance za šmrkavicu.
Zamisli sad sučeljavanje Picule i Plenkovića,obojica kao neki obični birokrati,bez pretjeranih emocija,čisto razgovaranje o određenoj temi,to je ono što je uobičajeno u Europi.
Grbin je karikatura od pojave,kao nekakav ogromni plišani medo,mislim,mogli su stavit i onog blesavog Marasa umjesto njega,imao bi više karizme.
Što se tiče Milanovića,o njemu ne treba više ništa govoriti,čovjek zbilja ima ozbiljnih psihičkih problema,to više čak nije ni smješno,jer već je u nekakvom ozbiljnom stadiju.Žao mi je njegove obitelji koja se mora nosit s tim.
2015-07-23
Šandor Winnetou likes this post
Grbinom i Bernardićom se uništava SDP i krči put modernoj ljevici Možemo za 2030 tu...Šandor Winnetou wrote:Gle Grbin nije ni za nacrtane ovce voditi pa je kao vođa oporbe i gazda SDPa, za njega je Picula svemirski brod ma kakav bio. Što se tiče zorangutana taj jedan dan neće biti predsjednika a sutra hoće, neće biti više premjer pa sutra hoće, danas postavi ustavne suce a sutra ih naziva đubrad i seljačine... to valjda ovisi o tome što mu uvaljaju u ove supstance za šmrkavicu.Hoholo Mudovski wrote:Picula nit smrdi nit miriše, a hrvatskom biračkom tijelu više pašu rasni konji.Šandor Winnetou wrote:Picula je uglađeni gospodin koji bira riječi i on se ne uklapa u ovaj urlačko divljački narativ zorangutana i njegovih podguznih muha. Tu ti je odgovor zašto je taj čovjek u zapećku SDPa.IL Risorto wrote:Evo,sad je na N1 govorio Tonino Picula,mislim kako kolega deboto jedini može shvatit zašto bi Picula bio najbolji izbor za predvodnika lijevo liberalnog političkog spektra.
Hoholo Mudovski wrote:Nike više Inocent 3 papa... Sada drugi vjetrovi pušu,.ekumenski.
Kao što se od naroda nastoji napraviti bevanda s migracijama United Colors of Benetton, tako se ide i s religijom, a sve u svrhu dobijanja jedne svjetske vlade, jednog naroda jedne vjere.
I što u tome ima loše ?
Jedna nova religija,nastala sinkretizmom postojećih,ali u neku koja bi bila primjerena novom eonu.
2015-07-23
Što ima loše da su sve ženske iste.IL Risorto wrote:Hoholo Mudovski wrote:Nike više Inocent 3 papa... Sada drugi vjetrovi pušu,.ekumenski.
I što u tome ima loše ?
Jedna nova religija,nastala sinkretizmom postojećih,ali u neku koja bi bila primjerena novom eonu.
Pa ima, neko voli više sise, neko guzice, netko gleda da ima zgodno lice ili da je pametna...
Rođen sam na dan biološke raznovrsnosti i uvijek sam za pluralizam...
Jedna svjetska religija je čisti komunizam, svi u istim gaćama, peru zube kaladontom i suđe čarlijem...
Možemo ima sponzore izvana i znaju što gazde zahtjevaju od njih, zato i nisu ušli u koaliciju s glupim peđom jer znaju da će SDP nestati s političke scene pogotovo što je izvjesno da će doživjeti debakl na izborima a tu vide svoju šansu no budući da nisu sposobni ni gradom upravljati sumnjam da oni mogu gurati na nacionalnoj razini a plus toga nikoga nije briga za njihova woke sranja, rodnu ideologiju, abortuse, lajanje na mjesec itd. Narod je uvijek spreman malo i otrpiti samo da se ne talasa previše.Hoholo Mudovski wrote:Grbinom i Bernardićom se uništava SDP i krči put modernoj ljevici Možemo za 2030 tu...Šandor Winnetou wrote:Gle Grbin nije ni za nacrtane ovce voditi pa je kao vođa oporbe i gazda SDPa, za njega je Picula svemirski brod ma kakav bio. Što se tiče zorangutana taj jedan dan neće biti predsjednika a sutra hoće, neće biti više premjer pa sutra hoće, danas postavi ustavne suce a sutra ih naziva đubrad i seljačine... to valjda ovisi o tome što mu uvaljaju u ove supstance za šmrkavicu.Hoholo Mudovski wrote:Picula nit smrdi nit miriše, a hrvatskom biračkom tijelu više pašu rasni konji.Šandor Winnetou wrote:Picula je uglađeni gospodin koji bira riječi i on se ne uklapa u ovaj urlačko divljački narativ zorangutana i njegovih podguznih muha. Tu ti je odgovor zašto je taj čovjek u zapećku SDPa.IL Risorto wrote:Evo,sad je na N1 govorio Tonino Picula,mislim kako kolega deboto jedini može shvatit zašto bi Picula bio najbolji izbor za predvodnika lijevo liberalnog političkog spektra.
Hoholo Mudovski likes this post
Hoholo Mudovski wrote:Što ima loše da su sve ženske iste.IL Risorto wrote:Hoholo Mudovski wrote:Nike više Inocent 3 papa... Sada drugi vjetrovi pušu,.ekumenski.
I što u tome ima loše ?
Pa ima, neko voli više sise, neko guzice, netko gleda da ima zgodno lice ili da je pametna...
Rođen sam na dan biološke raznovrsnosti i uvijek sam za pluralizam...
Jedna svjetska religija je čisti komunizam, svi u istim gaćama, peru zube kaladontom i suđe čarlijem...
milanović nije rasni konj nego slučajni MAZGOV koji uz silno baljezganje o kakti svojoj obrazovanosti nije naučio da ne postoji dijametralno suprotno... iz vrlo jednostavnog razloga... jer dijametralno je SUPROTNO... a da ne spominjemo njegove definicije otmice i iznude.... lik je totalni šarlatan sad već djeluje kao da je većinu obrazovnih spoznaja stekao na klonji čitajući politikin zabavnik odnosno rubriku jeste li znali...Hoholo Mudovski wrote:Picula nit smrdi nit miriše, a hrvatskom biračkom tijelu više pašu rasni konji.Šandor Winnetou wrote:Picula je uglađeni gospodin koji bira riječi i on se ne uklapa u ovaj urlačko divljački narativ zorangutana i njegovih podguznih muha. Tu ti je odgovor zašto je taj čovjek u zapećku SDPa.IL Risorto wrote:Evo,sad je na N1 govorio Tonino Picula,mislim kako kolega deboto jedini može shvatit zašto bi Picula bio najbolji izbor za predvodnika lijevo liberalnog političkog spektra.
2015-08-08
abraham, IL Risorto and Šandor Winnetou like this post
rasni konj, pastuh... Dakle neuškopljen i koji radi štetu...michaellcmacha wrote:milanović nije rasni konj nego slučajni MAZGOV koji uz silno baljezganje o kakti svojoj obrazovanosti nije naučio da ne postoji dijametralno suprotno... iz vrlo jednostavnog razloga... jer dijametralno je SUPROTNO... a da ne spominjemo njegove definicije otmice i iznude.... lik je totalni šarlatan sad već djeluje kao da je većinu obrazovnih spoznaja stekao na klonji čitajući politikin zabavnik odnosno rubriku jeste li znali...Hoholo Mudovski wrote:Picula nit smrdi nit miriše, a hrvatskom biračkom tijelu više pašu rasni konji.Šandor Winnetou wrote:Picula je uglađeni gospodin koji bira riječi i on se ne uklapa u ovaj urlačko divljački narativ zorangutana i njegovih podguznih muha. Tu ti je odgovor zašto je taj čovjek u zapećku SDPa.IL Risorto wrote:Evo,sad je na N1 govorio Tonino Picula,mislim kako kolega deboto jedini može shvatit zašto bi Picula bio najbolji izbor za predvodnika lijevo liberalnog političkog spektra.
Teško netko neobrazovan ili neinteligentan može onako šarcom iz bunkera na pantovčaku pucati po svemu što se miče...
Boga mi nije mi jasan niti malo. Malo me je u ovom mandatu ulovio na suverenizam i odrađivanja oporbene bauštele pošto je kod nas oporba otišla u Irsku i Njemačku, ali sad mi nije jasan...
Ono što se u prvi mah čini je pick and roll s anemijom, a drugi da će uvesti senfa kao drugu opciju u Hrvata, treća opcija je pošto mu žena kuva makrobiotiku nešto četvrto, peto, šesto,... deseto...
Vidit ćemo. Istina je voda duboka
Similar topics
» Vidi ovo: "Milanović u 17.30 daje izjavu o Oreškovićevoj objavi na Facebooku"...:)))
» Vojin Mijatović: Milanović je luđak! Komšić: Milanović je gori od Vučića!
» EU nam daje 10 000 000 000 EUR za oporavak ekonomije
» Srbija daje municiju Madjarskoj
» Njonjo daje depeše preko telefona
» Vojin Mijatović: Milanović je luđak! Komšić: Milanović je gori od Vučića!
» EU nam daje 10 000 000 000 EUR za oporavak ekonomije
» Srbija daje municiju Madjarskoj
» Njonjo daje depeše preko telefona
Page 13 of 14