Radikalne feministkinje i niškoristi fizički napali Pernara
Page 1 of 1
Radikalne feministkinje i niškoristi fizički napali Pernara
https://www.dnevno.hr/vijesti/pernar-napadnut-na-marsu-za-dan-zena-umijesala-se-severina-razbjesnio-aktiviste-2355952/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Radikalne feministkinje i niškoristi fizički napali Pernara
To ni kurcem ne bi mlatio..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
koga,Pernara?Pa što ga više vi iz DP-a ne financirate?Izlet u Zambiju zadnji?vuksadinare wrote:To ni kurcem ne bi mlatio..
vili40-
2015-08-02
tko god napao pernara u usporedbi s pernarom ne može biti niškoristi, čak i da ga napadnu amebe...
sitting_bull-
2015-09-28
Pernar je komad budala, ali nije glup...
Zna gdje mu je biračko tijelo, a ti mladi oko kojih oblijeće su bazen liberala, kad ostare kreću ka konzervativnim pogledima na svijet...
Od tud najviše kmečanja na njega s lijeve strane političkog spektra, što je legitimno. Pernar čini mi se sam vrbuje više mladih nego što to uspjevaju Jehovini svjedoci...
Slava
Zna gdje mu je biračko tijelo, a ti mladi oko kojih oblijeće su bazen liberala, kad ostare kreću ka konzervativnim pogledima na svijet...
Od tud najviše kmečanja na njega s lijeve strane političkog spektra, što je legitimno. Pernar čini mi se sam vrbuje više mladih nego što to uspjevaju Jehovini svjedoci...
Slava
Trebale su mu oči iskopat i reć da su branile se jer ih je pokušao silovat.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Tko mu je ktiv, što je išao na mars.
crvenkasti-
2014-04-17
Pernar sad treba otic psihologu i pozalit se da ne smije sam izaci na ulicu zbog pretrpljenog straha i soka koji je dozivio dok je dobrociniteljski snimo socijalisticki ponocni event (koji se prije progresa seljacki nazivo dogadjaj) na ulicama Zagreba. Rec kako vise ne spava normalno. Da se nocu trza i budi znojan jer stalno sanja kako ga ganjaju vjestice na metlama i gadjaju srpom i cekicem dok on bjezi na elektricnom romobilu (jer je cak i u tako teskim trenucima eko osvjescen i odgovoran gradjanin). Posebno dozivi stres kad mu se u snu pojavi ljutita faca Severine sa sajkacom na glavi i pjeva pokrice te trava zelena. Kad dobije neku dijagnozu onda ih tuzit. Izjavit da je citav taj nedemokratski napad ne njegov intimni prostor poljuljo negov osjecaj sigurnosti, dostojanstva, vrijednosti i vjere u slobodu i pravdu i da oce pare
Last edited by prckov on 9/3/2024, 22:12; edited 1 time in total
2014-04-19
IL Risorto wrote:Trebale su mu oči iskopat i reć da su branile se jer ih je pokušao silovat.
cuj ovog jest se ufuro
2014-04-19
Similar topics
» Feministkinje fizički napale Le Penn
» Drugarica iz RF a nekad iz CK-a fizicki napala Pernara
» Seseljevi radikali fizicki napali aktiviste na promociji njegove knjige
» hrvatski vožd, šalabajzer, ili niškoristi narcis?
» Ceski predsjednik:'Transrodne osobe su odvratne,feministkinje me nerviraju i Pride'
» Drugarica iz RF a nekad iz CK-a fizicki napala Pernara
» Seseljevi radikali fizicki napali aktiviste na promociji njegove knjige
» hrvatski vožd, šalabajzer, ili niškoristi narcis?
» Ceski predsjednik:'Transrodne osobe su odvratne,feministkinje me nerviraju i Pride'
Page 1 of 1