Ceski predsjednik:'Transrodne osobe su odvratne,feministkinje me nerviraju i Pride'
Page 1 of 1
Ceski predsjednik:'Transrodne osobe su odvratne,feministkinje me nerviraju i Pride'
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2286617
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ceski predsjednik:'Transrodne osobe su odvratne,feministkinje me nerviraju i Pride'
....stari komunac..koliko se slazem dijelom sa njegovim vidjenjem u svezi neoliberalnih sranja toliko je taj lik i komunisticki nasadjen..za razliku od orbana on ne govori o tradiciji,krscanstvu..ali vise naginje ostavstinama komunizma..kini,rusiji..cak se ispricao srbiji zbog nato irvencije..lik bi bio najsretniji u varsavskom paktu..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ceski predsjednik:'Transrodne osobe su odvratne,feministkinje me nerviraju i Pride'
Jedino mu zamjeram ispriku Srbiji.
Guest- Guest
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ko je na aparatima
2014-04-19
Similar topics
» Češki predsjednik rekao da su mu transrodne osobe odvratne
» Feminističke lezbijke se žale da ih seksualno napastuju transrodne osobe
» Češki predsjednik: Turska se ponaša kao ISIL i nije joj mjesto u EU-a
» Češki predsjednik:Hrvati i Albanci odmah vratiti Srbiji SAO Krajinu i Kosovo
» Češki predsjednik u božićnoj čestitci rekao kako ne želi primati muslimane jer to vodi do terorizma
» Feminističke lezbijke se žale da ih seksualno napastuju transrodne osobe
» Češki predsjednik: Turska se ponaša kao ISIL i nije joj mjesto u EU-a
» Češki predsjednik:Hrvati i Albanci odmah vratiti Srbiji SAO Krajinu i Kosovo
» Češki predsjednik u božićnoj čestitci rekao kako ne želi primati muslimane jer to vodi do terorizma
Page 1 of 1