Kako na forum postaviti vide xyz.mp4
Page 1 of 1
Kako na forum postaviti vide xyz.mp4
Dobio sam po e-mailu jedan zanimljiv video xyz.mp4 i nikako pronaći način kako ga prenijeti na forum.
Za pomoć se znalcu unaprijed zahvaljujem.
Eroo- Posts : 79047
2016-07-22
Re: Kako na forum postaviti vide xyz.mp4
I to kaze IT inzenjer koji se hvali znanjem u programskim jezicima.Bas kao onomad shto je Esko onom folksdojcheru objasnio jezik programiranja koji je nashao na internetu.Pa pizda vam materina idiotska dokle cete se blamirati?Kako vas nije sramota samih sebe.Evo ja IT polupismen to znam ali ti necu reci jer si bolesni kreten zato shto smo tvoja videa vec vidjeli i vecini si zgadio taj dan shto su uopce otvarali tako neshto.No dobro,osobno sam se uvjerio da si mentalni bolesnik kome sigurno nece pomoci ni taj sa tvoga avatara jer si do srzi pokvareno ljudsko bice i uz to glup ko kurac na biciklu.Mrsh smece ljudko.Eroo wrote:Dobio sam po e-mailu jedan zanimljiv video xyz.mp4 i nikako pronaći način kako ga prenijeti na forum.
Similar topics
» kako će se velike sile postaviti prema kini u post virusnom razdoblju
» Studentica iz Sjeverne Koreje otkriva kako oni vide svijet
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» Jandroković:Postaviti u jasenovcu ploču sa ZDS je neprimjereno
» ovog triba naći i postaviti za šefa soe kosa udbe
» Studentica iz Sjeverne Koreje otkriva kako oni vide svijet
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» Jandroković:Postaviti u jasenovcu ploču sa ZDS je neprimjereno
» ovog triba naći i postaviti za šefa soe kosa udbe
Page 1 of 1