Pakistan uzvratio Teheranu: Udari na nekoliko meta, IMA MRTVIH (VIDEO)
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Pakistan uzvratio Teheranu: Udari na nekoliko meta, IMA MRTVIH (VIDEO)
https://www.blic.rs/vesti/svet/prvi-video-snimci-raketnog-napada-nuklearne-sile-na-iran-pakistan-uzvratio-teheranu/p72rngb
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Pakistan uzvratio Teheranu: Udari na nekoliko meta, IMA MRTVIH (VIDEO)
OJXAAA...
Dobra vila uvijek ispuni želje.
Dobra vila uvijek ispuni želje.
Ni Jordanija si ne dozvoljava da je zajebavaju iranski hezbolah-čarapani.
Muslimanske države brže otkrivaju karte nego šta sam predpostavio.
Ode BRICS u krasni qratz, a bome i "put svile".
Ode BRICS u krasni qratz, a bome i "put svile".
2016-07-22
PS: Vidjet ćete kako to izgleda kad se "svjtski policajac" povuče sa scene.
PS:
Vidim da postoji već tema o pakistansko-iranskim razmiricama: "Biden etc..".
Nije mi bila namjera podvajati teme. Na ovoj bi se dalo objavljivati
"muslimansko-muslimanske razmirice općenito".
Imajmo u vidu da će ih biti u nastavku ko u priči.
Vidim da postoji već tema o pakistansko-iranskim razmiricama: "Biden etc..".
Nije mi bila namjera podvajati teme. Na ovoj bi se dalo objavljivati
"muslimansko-muslimanske razmirice općenito".
Imajmo u vidu da će ih biti u nastavku ko u priči.
2016-07-22
PS2:
Zanimljivo će biti pratiti reakciju Turske na iransko spodkopavanje suunitskih država
na Bliskom istoku.
Zanimljivo će biti pratiti reakciju Turske na iransko spodkopavanje suunitskih država
na Bliskom istoku.
Rekao sam ja prije vise od godinu dana da se ne moze racunati na neki veci mir sve dok se ne nalupaju usijane iranske tintare. Oni stignu pucati po siriji,iraku,pakistanu,naoruzavaju sve teroriste i agresore,gdje je mir njima smeta. Velim,nema mira sve dok ih netko ne potanjura.
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:Rekao sam ja prije vise od godinu dana da se ne moze racunati na neki veci mir sve dok se ne nalupaju usijane iranske tintare. Oni stignu pucati po siriji,iraku,pakistanu,naoruzavaju sve teroriste i agresore,gdje je mir njima smeta. Velim,nema mira sve dok ih netko ne potanjura.
A na koji način bi ti to potanjurao bogatu i moćnu državu od 90 milijuna stanovnika?
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:vili40 wrote:Rekao sam ja prije vise od godinu dana da se ne moze racunati na neki veci mir sve dok se ne nalupaju usijane iranske tintare. Oni stignu pucati po siriji,iraku,pakistanu,naoruzavaju sve teroriste i agresore,gdje je mir njima smeta. Velim,nema mira sve dok ih netko ne potanjura.
A na koji način bi ti to potanjurao bogatu i moćnu državu od 90 milijuna stanovnika?
Sekta je za,. predmnijevam, pola nuklearni napad, a polovica koja ostane konačno rješenje
Hoholo Mudovski- Posts : 7303
2023-08-31
Na koji način misliš da se može potanjurati Ukrajina, iza koje stoji kompletan Zapad,crvenkasti wrote:vili40 wrote:Rekao sam ja prije vise od godinu dana da se ne moze racunati na neki veci mir sve dok se ne nalupaju usijane iranske tintare. Oni stignu pucati po siriji,iraku,pakistanu,naoruzavaju sve teroriste i agresore,gdje je mir njima smeta. Velim,nema mira sve dok ih netko ne potanjura.
uključno s Japanom, j. Korejo, Australijom i Novim Zelandom?
Samo malo vizuru popravi pa će ti na kraju sve biti jasno.
2016-07-22
Oholo Mudovski wrote:crvenkasti wrote:vili40 wrote:Rekao sam ja prije vise od godinu dana da se ne moze racunati na neki veci mir sve dok se ne nalupaju usijane iranske tintare. Oni stignu pucati po siriji,iraku,pakistanu,naoruzavaju sve teroriste i agresore,gdje je mir njima smeta. Velim,nema mira sve dok ih netko ne potanjura.
Sekta je za,. predmnijevam, pola nuklearni napad, a polovica koja ostane konačno rješenje
Hic Israel HIC Salta.
2016-07-22
Eroo wrote:Na koji način misliš da se može potanjurati Ukrajina, iza koje stoji kompletan Zapad,crvenkasti wrote:vili40 wrote:Rekao sam ja prije vise od godinu dana da se ne moze racunati na neki veci mir sve dok se ne nalupaju usijane iranske tintare. Oni stignu pucati po siriji,iraku,pakistanu,naoruzavaju sve teroriste i agresore,gdje je mir njima smeta. Velim,nema mira sve dok ih netko ne potanjura.
To su oni što su bili ovdje?
Ahahaha...pogleč zastave.
Eroo wrote:Na koji način misliš da se može potanjurati Ukrajina, iza koje stoji kompletan Zapad,crvenkasti wrote:vili40 wrote:Rekao sam ja prije vise od godinu dana da se ne moze racunati na neki veci mir sve dok se ne nalupaju usijane iranske tintare. Oni stignu pucati po siriji,iraku,pakistanu,naoruzavaju sve teroriste i agresore,gdje je mir njima smeta. Velim,nema mira sve dok ih netko ne potanjura.
Samo oni koji ne znaju odgovor na pitanje odgovaraju pitanjem.
Udostojit ću ti se odgovoriti, iako si ti već nagovijestio rješenje: iz Ukrajine treba izbaciti kompletan Zapad, skup s njihovim NATO paktom.
Po tržišnim zakonima oni će, zapravo, otići sami, čim procjene da im se više ne isplati.
Na poravnavanju uvjeta za primjenu tih zakona Rusija intenzivno radi. A ne na tanjuranju Ukrajine.
crvenkasti-
2014-04-17
Crvenkasti,pusti sad ruse koji ratuju vec trecu godinu a tamo ako velis da je to rat strpaju te u tamnicu. Pitas za irance pa se i ti i neki malo pravite glupi?Iran ce doci na red kad tad ne boj se, imaju ga vec zatefterenog samo kad bude vrijeme,sad je malo guzva ako ne pukne nesto iz nutra sto zna u takvim rezimima poput iranskog ili ruskog,nije da ce biti prvi puta.
vili40-
2015-08-02
To ti iz prve ruke ili doznaješ sa HAPPY TV?crvenkasti wrote:Eroo wrote:Na koji način misliš da se može potanjurati Ukrajina, iza koje stoji kompletan Zapad,crvenkasti wrote:vili40 wrote:Rekao sam ja prije vise od godinu dana da se ne moze racunati na neki veci mir sve dok se ne nalupaju usijane iranske tintare. Oni stignu pucati po siriji,iraku,pakistanu,naoruzavaju sve teroriste i agresore,gdje je mir njima smeta. Velim,nema mira sve dok ih netko ne potanjura.
Samo oni koji ne znaju odgovor na pitanje odgovaraju pitanjem.
Udostojit ću ti se odgovoriti, iako si ti već nagovijestio rješenje: iz Ukrajine treba izbaciti kompletan Zapad, skup s njihovim NATO paktom.
Po tržišnim zakonima oni će, zapravo, otići sami, čim procjene da im se više ne isplati.
Na poravnavanju uvjeta za primjenu tih zakona Rusija intenzivno radi. A ne na tanjuranju Ukrajine.
Imate smisla za smišljati događaje, pravi ste Tarabići.
2016-07-22
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pakistan: U napadu na sufijski hram 72 mrtvih
» Napad na sinagogu u Njemačkoj , nekoliko mrtvih
» TERORISTIČKI NAPAD U NICI: Troje mrtvih i nekoliko ranjenih u napadu nožem kod crkve! Sumnja se da je jednoj žrtvi odsečena glava
» Najmanje 13 mrtvih, ljudi živi goreli! (FOTO) (VIDEO)
» ŠOKANTNO: Kakvim su to oružjem Rusi u nekoliko sekundi uništili selo puno ISIL-ovaca? (VIDEO)
» Napad na sinagogu u Njemačkoj , nekoliko mrtvih
» TERORISTIČKI NAPAD U NICI: Troje mrtvih i nekoliko ranjenih u napadu nožem kod crkve! Sumnja se da je jednoj žrtvi odsečena glava
» Najmanje 13 mrtvih, ljudi živi goreli! (FOTO) (VIDEO)
» ŠOKANTNO: Kakvim su to oružjem Rusi u nekoliko sekundi uništili selo puno ISIL-ovaca? (VIDEO)
Page 1 of 2