Haso j. ne vadi
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Haso j. ne vadi
Zlajo udri bandu i nedaj se smesti od ovih plačljivih ljevičarskih pizdurina.
Guest- Guest
Dao bog da vam vaš Haso natpa državu sa svojom braćom s bliskog istoka, jebali vas komunisti, kako vas je jeftino navukao taliban.
koga je haso natrpa?dawson wrote:Dao bog da vam vaš Haso natpa državu sa svojom braćom s bliskog istoka, jebali vas komunisti, kako vas je jeftino navukao taliban.
vidim jedino da nas trpaju ljevičari i antifašisti uz potporu "liberala" "socijalista" "zelenih" pa čak i demokršćana/desnog centra i određenih kapitalista(ne svih), ovi su otvorili RH granice i granice EU.
dapače mogu se kladiti da Haso po tom pitanju ima dosta radikalnije stavove nego 99% SDPovaca.. pa postoji hrpa muslimana koji su protiv masovne imigracije u europu. više po europi je muslimana protiv trpanja muslimanima, nego europski ljevičari/zeleni(zato jer hrpa muslimana u europi ne želi da ih se trpa u isti koš, imaju svoje interese)
u Njemačkoj jedan od vođa Peigde je Turčin
ne znači odmah ako je netko musliman da je za trpačinu muslimanima, pogotovo što je on Hrvat nacionalist(barem se tako izjašnjava i tako se ponaša za sada).
Ako Haso kaže da je trpačina muslimanima odlična stvar, onda je za mene izdajnik kako ona HDZovka na nediljom2 u ili 99% SDPovaca i 100 platforme 112.
Koliko znam Haso nigdje nije podržao takav scenarij..
a osim toga za sada vrhunski jebava antifašiste
rokaj Haso
Guest- Guest
upravo_sa_jebachine wrote:
Ako Haso kaže da je trpačina muslimanima
Evo mene baš zanima njegov stav o invaziji muslimana na Europu budući da je on aktivni u muslimanskoj zajednici znači nije baš "umjeren".
catabbath-
2015-08-22
i mene zanimadawson wrote:upravo_sa_jebachine wrote:
Ako Haso kaže da je trpačina muslimanima
Evo mene baš zanima njegov stav o invaziji muslimana na Europu budući da je on aktivni u muslimanskoj zajednici znači nije baš "umjeren".
naravno treba imati na umu , da nemože otvoreno reći da je to invazija(jer je političar) ali može reći nešto umjereno tipa što govore HDZovci " da nećemo biti hotspot, da trebamo čuvati svoje interese i da treba čuvati granicu"- ako to kaže znači da je naš igrač-
A ako kaže da je žica zlo i fašizam, onda se zna čiji je igrač
Guest- Guest
catabbath-
2015-08-22
Prvih tjedan dana vlasti, Haso - odličan 5.
Napravo je više koristi za RH državu , nego svi političari zadnjih 10godina? kada je netko zadnjih 10-15godina donjeo neku dobru odluku ili potez od elite na vlasti? ja se ne mogu sjetiti.. doslovno. Haso već sada napravio par solidnih poteza, smjenio jednu antifašistikinju, i ukinuio jedno antifašističko vijeće..
Napravo je više koristi za RH državu , nego svi političari zadnjih 10godina? kada je netko zadnjih 10-15godina donjeo neku dobru odluku ili potez od elite na vlasti? ja se ne mogu sjetiti.. doslovno. Haso već sada napravio par solidnih poteza, smjenio jednu antifašistikinju, i ukinuio jedno antifašističko vijeće..
Guest- Guest
Pa dobro, to je I logična stvar. Da sam na njihovom mjestu I ja bih to uradio I još uputio tužbu.RayMabus wrote:
SKUPŠTINA RS USVOJILA DEKLARACIJU: "Ustaše su počinile zločin genocida, Hrvatska mora obeštetiti žrtve NDH"
Narodna skupština Republike Srpske (NS RS) je danas jednoglasno usvojila Deklaraciju o genocidu Nezavisne Države Hrvatske (NDH) nad Srbima, Jevrejima i Romima tokom Drugog svjetskog rata.
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/24505/skupstina_rs_usvojila_deklaraciju_ustase_su_pochinile_zlochin_genocida_hrvatska_mora_obestetiti_zrtve_ndh.html
Ne može se sjediti na dvije stolice.
Hrvatska se ideološki opredijelila odbacujući sve moguće naslijeđe iz doba socijalizma I vladavine SKJ odnosno SKH. Ideološki se dakle time opredijelila da bude nasljednica NDH režima iz 1941.
Samim time se odriče I svega onoga što je došlo sa NOPom I socijalističkim periodom.
Pošto je NDH režim počinio to što je počinio, između ostaloga I žestoki terror nad srpskom I židovskom populacijom, a Hrvati su odbacili antifašizam I positovjetili se time sa fašističkim endehazijskim režimom, samim time su oštećene populacije sasvim ispravno I pravilno zaključile da im jue otvoren put za tužbe glede obeštećenja zbog tog terora.
I zato su ovakve deklaracije logične I pravedne. Nakon deklaracija svakako slijede I tužbe. A ovakvoj Hratskoj treba apsolutno izbiti iz ruku pravo na bilo kakvo pozivanje na antifašističko naslijeđe.
Da sam na mjestu Italije Talijana ja bih sudski tražio poništenje svih ugovora oko razgraničenja uključujući I Osimske sporazume. A mogla bi se I Mađarska tu neto pitati glede Međimurja I Baranje.
Po zasluzi.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
a ustavno?Ringo10 wrote: Ideološki se dakle time opredijelila da bude nasljednica NDH režima iz 1941.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ako Hasanbegović ovako nastavi Epi će dobiti slom živaca.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
da samo Epi..gargamel0101 wrote:Ako Hasanbegović ovako nastavi Epi će dobiti slom živaca.
2015-08-15
Kad taj mutant obavi svoju zadaću dimne zavjese , odjebat ce ga isti cas .
Nece smjesti doci u Gračanicu ni bilo gdje u Bsnovini. Mozda u kamenjare i šikare u RH
Nece smjesti doci u Gračanicu ni bilo gdje u Bsnovini. Mozda u kamenjare i šikare u RH
Sve u svemu hrvatski kulturnjaci (glumci,redatelji,dramaturzi...)pokazali su što misle o njemu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa razumije se. Kaze da ce objaviti svoju kulturnu politiku a prije toga radi ispolitizirane promjene kadrova .
Ko to???? U prepisci sa violičkinog fejsa koji je mara stavio jasno je vidljivo da se debela manjina pobunila, tek nekoliko posto, kaže violićka da su se bunili i tražili da svi naprave bojkot i tek tako bi imali šansu no kaže odazvala se tek nekolicina i da je jasno da su popušili.jastreb wrote:Sve u svemu hrvatski kulturnjaci (glumci,redatelji,dramaturzi...)pokazali su što misle o njemu.
Bilo je još i prijedloga oko pokreta otpora i sličnih sranja no na tome je završilo.
Guest- Guest
Platforma 112 . .kulturnjacitre911 wrote:Ko to???? U prepisci sa violičkinog fejsa koji je mara stavio jasno je vidljivo da se debela manjina pobunila, tek nekoliko posto, kaže violićka da su se bunili i tražili da svi naprave bojkot i tek tako bi imali šansu no kaže odazvala se tek nekolicina i da je jasno da su popušili.jastreb wrote:Sve u svemu hrvatski kulturnjaci (glumci,redatelji,dramaturzi...)pokazali su što misle o njemu.
Bilo je još i prijedloga oko pokreta otpora i sličnih sranja no na tome je završilo.
Glumci , od Lučeva dalje ...
I HNd i udruge za homo ..traze ostsvku
Ima naime razloga dase bune bas kulturnjaci .
Barbari s desnice prvo ce uništiti ostatke hrvatske kulture , jednako kso sto su napravili 1941. Kad su u logore i stratišta odveli Cesarca i druge književnike , intelektualce
Znaju dobro zločinci tko im je najveca prijetnja
Rijec je jača od maca :stare:
Pa je .Tony Soprano wrote:Ove koje makiva nije postavila politika?
I te koje dovode isto politika ce maknuti ..
Jervsmo .. zemlja idiota
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Pa koji ce kurac u Bosni. On je Zagrepčan.Sora wrote:Kad taj mutant obavi svoju zadaću dimne zavjese , odjebat ce ga isti cas .
2015-08-15
Lako za Epija. On je trenuto otvorio butelju i šeretski se cereka na vaše reakcije...kaja_333 wrote:da samo Epi..gargamel0101 wrote:Ako Hasanbegović ovako nastavi Epi će dobiti slom živaca.
Nego, ja razmišljam nešto drugo kad povežem Zokijevo obećanje pakla i trenutno
ponašanje vaših mainstream medija, plus neki "kulturnih" krugova.
Radi se o arogantnom neprihvatanju rezultata izbora, uz prijetnju rušenja vlasti
i trenutnog pravnog poretka u državi.
Ako se to bude nastavilo moglo bi dovesti do urušavanja pravne države i u konačnoj
fazi do kaosa. Treba pozorno pratiti aktivnosti sumanutog Zokija, pa ako treba u određenom
momentu i uhićenja kolovođa ne bi trebala biti isključena.
Demokraciju treba braniti svim sredstvima, pa i silom ako bi bila ugrožena.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» haso jebe ne vadi
» Haso jebe, ne vadi
» Haso hebe ne vadi
» Malo smo lagili (Haso jebe ne vadi XXVIII)
» Haso(jebe ne vadi) putuje u službeni posjet Mađarskoj
» Haso jebe, ne vadi
» Haso hebe ne vadi
» Malo smo lagili (Haso jebe ne vadi XXVIII)
» Haso(jebe ne vadi) putuje u službeni posjet Mađarskoj
Page 2 of 5