Mirjana Rakic:'Pa kaj a'k sam bila suradnica KOS-a i drugi su bili'
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Mirjana Rakic:'Pa kaj a'k sam bila suradnica KOS-a i drugi su bili'
Nis od toga onda..Svi ste bivsi komjunisti,pijoniri Titini i dojušniciEro wrote:Po funkciji je bila, u to ne treba sumnjati.jastreb wrote:Ako ste gledali NU2,Rakićka je lijepo objasnila da je kao reporterka koja je putovala u inozemstvo morala kao i drugi iz te branše ispuniti formular na kojem je u kratkim crtama (pro forme) pisala gdje je bila,s kim je razgovarala (Gadafi,Homeini,Arafat,Papandreu,Husein, Menem...)i to je to.
Ako je to KOS-ovka,onda ju dajte strijeljati.
A i ovaj Vuk sa Dinare sinuće sloboda u svakomu vidi neprijatelje.
Lustracija ne znači zabranu na rad općenito, već zabranu na vršenje javnih funkcija. Kužiš?
Guest- Guest
Ali svi ne pretendiraju vršiti javne funkcije.bogomdani wrote:Nis od toga onda..Svi ste bivsi komjunisti,pijoniri Titini i dojušniciEro wrote:Po funkciji je bila, u to ne treba sumnjati.jastreb wrote:Ako ste gledali NU2,Rakićka je lijepo objasnila da je kao reporterka koja je putovala u inozemstvo morala kao i drugi iz te branše ispuniti formular na kojem je u kratkim crtama (pro forme) pisala gdje je bila,s kim je razgovarala (Gadafi,Homeini,Arafat,Papandreu,Husein, Menem...)i to je to.
Lustracija ne znači zabranu na rad općenito, već zabranu na vršenje javnih funkcija. Kužiš?
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Kome je ona tim svojim upisima nanijela ikakvo zlo?Ero wrote:Po funkciji je bila, u to ne treba sumnjati.jastreb wrote:Ako ste gledali NU2,Rakićka je lijepo objasnila da je kao reporterka koja je putovala u inozemstvo morala kao i drugi iz te branše ispuniti formular na kojem je u kratkim crtama (pro forme) pisala gdje je bila,s kim je razgovarala (Gadafi,Homeini,Arafat,Papandreu,Husein, Menem...)i to je to.
Homeiniju? Carlosu Menemu? Ili možda Korason Akino?
Ako bi se takve stvari uzimale u obzir prilikom te famozne lustracije,onda ne znam tko bi opstao???
Pa svakog su skoro radnika koji je išao na pečalbu u Njemačku ispitivali o susretima u inozemstvu,čak i vojnike na službu u JNA,ako su radili ili živjeli vanka,a kamo li neće jednu visokopozicioniranu novinarku.
Ovo je suludo!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ne,ali im je bekgraund isti...najtuznije,sto nitko doista nema namjeru uciniti nesto dobro za narod,da bolje zivi,puse se na nacionalnoj osnovi,oke,nije nis lose,ali pravi problemi se metu pod tepih,sposobni ne mogu doci do izrazaja,a lajavci napaljuju ionako izguženi narod,koji vice -JOS..!!!Ero wrote:Ali svi ne pretendiraju vršiti javne funkcije.bogomdani wrote:Nis od toga onda..Svi ste bivsi komjunisti,pijoniri Titini i dojušniciEro wrote:Po funkciji je bila, u to ne treba sumnjati.jastreb wrote:Ako ste gledali NU2,Rakićka je lijepo objasnila da je kao reporterka koja je putovala u inozemstvo morala kao i drugi iz te branše ispuniti formular na kojem je u kratkim crtama (pro forme) pisala gdje je bila,s kim je razgovarala (Gadafi,Homeini,Arafat,Papandreu,Husein, Menem...)i to je to.
Guest- Guest
Pa kaj sto sam bio clan SS i drugi su bili.
omni-
2014-04-12
Steta sto je uvijek bila rezimska i strogo ideoloski obojena..inace solidna novinarka..
2014-04-12
ajme, lustracije kastracije progoni, jugovici ustase cetnici kurci palci, e ves treba sve nabit na kurac, ajde da vsa vidim iskreno, koliko vas misli da ce karamarko il milanovic donijeti nekakav kurcev boljitak hrvatskom puku???
- Šta piješ kavu s tim ustašom?
Nitko normalan ne misli...samo se ponekad zabavljamo zamisljajuci..:D
2014-04-12
Sada su IN
meni to lici na malo zesci mazohizam, sjebu hrvatsku jedni pa drugi pa opet prvi pa opet drugi i hrvati se i dalje kolju koji su bolji a popusili svi skupa osim onijeh iz partijamaggie13 wrote:Nitko normalan ne misli...samo se ponekad zabavljamo zamisljajuci..:D
nema ti sta slicit,kad je...:DLeviathan2 wrote:meni to lici na malo zesci mazohizam, sjebu hrvatsku jedni pa drugi pa opet prvi pa opet drugi i hrvati se i dalje kolju koji su bolji a popusili svi skupa osim onijeh iz partijamaggie13 wrote:Nitko normalan ne misli...samo se ponekad zabavljamo zamisljajuci..:D
Rijetki su zaista svjesni tragikomicnosti politicke realnosti..;-)
2014-04-12
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kolinda: Kći sam mesara, da nismo bili u Jugoslaviji bili bismo milijarderi
» Zadrugari iz zadruge 'Nase korito Hajduk' krenuli i u fizicke napade na neistomisljenike iz gradjanske inicijative 'Bice bili sto su bili'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Bili su bili vrhovi planina...
» Bliska Bandićeva suradnica: ‘Čudim se kako se netko uopće usuđuje kandidirati za gradonačelnika‘
» Zadrugari iz zadruge 'Nase korito Hajduk' krenuli i u fizicke napade na neistomisljenike iz gradjanske inicijative 'Bice bili sto su bili'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Bili su bili vrhovi planina...
» Bliska Bandićeva suradnica: ‘Čudim se kako se netko uopće usuđuje kandidirati za gradonačelnika‘
Page 3 of 3