Mirjana Rakic:'Pa kaj a'k sam bila suradnica KOS-a i drugi su bili'
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Mirjana Rakic:'Pa kaj a'k sam bila suradnica KOS-a i drugi su bili'
http://www.direktno.hr/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Mirjana Rakic:'Pa kaj a'k sam bila suradnica KOS-a i drugi su bili'
Gledao sam Nu2, iznimno odmjerena, zrela i profesionalna u emisiji.
O famoznom kosu je pojasnila..
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa da..kaj...e rakicko nismo svi bili suradnici kosa i udbe..bilo bi lijepo da kazes ' koji su to drugi bili'...bilo bi to zanimljivo cuti i vidjeti...dam se kladiti da je stazic jedan od njih...i radman i tko zna tko jos
2015-09-08
Sto?...da je za njih pisala izvjesca..a nisi se zapitao da li je netko stradao zbog tih izvjesca a stankovic nije postavio to podpitanjeepikur37 wrote:Gledao sam Nu2, iznimno odmjerena, zrela i profesionalna u emisiji.
2015-09-08
Ako je bio Radman(i danas je) , ne znam zašto ona ne bi smjela biti?
pa kaj, ajde u penziju, crta
2014-04-15
Izvjesca se pisu...da se objasni tko je i sto netko radio..tko i sto je rekao...a duznost rakicke je bilo da to.izvuce...da li je netko zbog nje i tih izvjesca szradao ostaje za ispitati
2015-09-08
jedna riječ: lustracija
Radman sam po sebi je drskost. Šta ste si dozvolili...
vuksadinare wrote:Izvjesca se pisu...da se objasni tko je i sto netko radio..tko i sto je rekao...a duznost rakicke je bilo da to.izvuce...da li je netko zbog nje i tih izvjesca szradao ostaje za ispitati
Svi novinari iz redakcije vanjske politike su prije službenog putovanja prema propisima tadašnje države popunili obrazac u kojem su pisali s kim će se vidjeti ikoju temu će obrađivati.
Ako se krene s nekakvom lustracijom ne znam što se tu ima dodati.
U glavnom kao novinar ostavlja odličan dojam, nekom je Bujanec uzor novinarstva al, kaj god.
2015-08-06
rakić ostavlja odličan dojam? ajme. TV dnevnici iz osamdesetih, enver hoxha novinarstvo
marcellus wrote:rakić ostavlja odličan dojam? ajme. TV dnevnici iz osamdesetih, enver hoxha novinarstvo
Meni da, vrlo profesionalna i pristojna...intrevjui s facama prošlog stoljeća, bogata i duga karijera kroz burna vremena yugoslavije, rata, tranzicije i danas Hrvatske u EU.
Al kako velim nekom je Bujanec i dnevno.hr pojam ;)
2015-08-06
Ona je vrhunska novinarka, elokventna i inteligentna, prava je šteta što se ideološki obojila u crveno i kao takva pravila sranja od križića kod zaposlenika pa na dalje do čistke u HTVu koju je napravila pa do ove zadnje zabrane rada Z1epikur37 wrote:vuksadinare wrote:Izvjesca se pisu...da se objasni tko je i sto netko radio..tko i sto je rekao...a duznost rakicke je bilo da to.izvuce...da li je netko zbog nje i tih izvjesca szradao ostaje za ispitati
Svi novinari iz redakcije vanjske politike su prije službenog putovanja prema propisima tadašnje države popunili obrazac u kojem su pisali s kim će se vidjeti ikoju temu će obrađivati.
U glavnom kao novinar ostavlja odličan dojam, nekom je Bujanec uzor novinarstva al, kaj god.
Guest- Guest
ovo mirjana rakić ne sankcionira
http://novayugoslavia.blogspot.hr/2016/01/rudan-hrvati-su-smece-od-naroda-danas.html
http://novayugoslavia.blogspot.hr/2016/01/rudan-hrvati-su-smece-od-naroda-danas.html
Priča Hloverka da je netko tko je u auli HRT pio kavu s Tonogalom (jel se tako zove?)
bio glasno upozoren:
- Šta piješ kavu s tim ustašom?
bio glasno upozoren:
epikur37 wrote:marcellus wrote:rakić ostavlja odličan dojam? ajme. TV dnevnici iz osamdesetih, enver hoxha novinarstvo
Meni da, vrlo profesionalna i pristojna...intrevjui s facama prošlog stoljeća, bogata i duga karijera kroz burna vremena yugoslavije, rata, tranzicije i danas Hrvatske u EU.
jelda pa i gebels i musolini su po tom kriteriju bili dobri novinari
Ero wrote:Priča Hloverka da je netko tko je u auli HRT pio kavu s Tonogalom (jel se tako zove?)
bio glasno upozoren:
Meni priča jutros susjed da je bio majstor i da je rekao kako moramo popraviti ulazna vrata.
2015-08-06
epikur37 wrote:vuksadinare wrote:Izvjesca se pisu...da se objasni tko je i sto netko radio..tko i sto je rekao...a duznost rakicke je bilo da to.izvuce...da li je netko zbog nje i tih izvjesca szradao ostaje za ispitati
Pa i Goebbels je " OSTAVLJAO ODLIČAN DOJAM " za posao kojim se bavio - no šteta što ga je iskoristio na pogrešan način - hajde EPI ne kaki i ne umivaj kamilicom ono što se ne može oprati - ublažiti , ili svjesno prikriti - sakriti umotano u neki fini celofan ! !
Guest- Guest
marcellus wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:rakić ostavlja odličan dojam? ajme. TV dnevnici iz osamdesetih, enver hoxha novinarstvo
jelda pa i gebels i musolini su po tom kriteriju bili dobri novinari
Na pamtim ih kao novinare.
A nije ni Jugoslavija bila nacistička njemačka i inače glupo je preko takvih paralela, poluga i vratolomija ići na osporavanje nekoga.
2015-08-06
Na sahrani jednog djelatnika sa HRT, glasno komentira jedan od Radmanovih:epikur37 wrote:Ero wrote:Priča Hloverka da je netko tko je u auli HRT pio kavu s Tonogalom (jel se tako zove?)
bio glasno upozoren:
Meni priča jutros susjed da je bio majstor i da je rekao kako moramo popraviti ulazna vrata.
- Jedna plaća manje, jedan parking više.
Nekoga okrivljuju za smrt, ali ne mogu o tome, jer ne znam cijelu priču.
Je li tebi poznato o kome se i o čemu radi?
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kolinda: Kći sam mesara, da nismo bili u Jugoslaviji bili bismo milijarderi
» Zadrugari iz zadruge 'Nase korito Hajduk' krenuli i u fizicke napade na neistomisljenike iz gradjanske inicijative 'Bice bili sto su bili'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Bili su bili vrhovi planina...
» Bliska Bandićeva suradnica: ‘Čudim se kako se netko uopće usuđuje kandidirati za gradonačelnika‘
» Zadrugari iz zadruge 'Nase korito Hajduk' krenuli i u fizicke napade na neistomisljenike iz gradjanske inicijative 'Bice bili sto su bili'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Bili su bili vrhovi planina...
» Bliska Bandićeva suradnica: ‘Čudim se kako se netko uopće usuđuje kandidirati za gradonačelnika‘
Page 1 of 3