Samo dobre vijesti iz Ukrajine.
Page 36 of 39
Page 36 of 39 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39
Re: Samo dobre vijesti iz Ukrajine.
Hoholo Mudovski wrote:
Šef norveške vojne obavještajne službe: “U ovom ratu Rusija je trenutno u jačoj poziciji nego što je bila prije godinu dana i u procesu je stjecanja prednosti.”
Izvor: ZeroHedge
Po mome izračunu Rusima bi trebalo 100 godina da stignu do Zaporižja, a do Kyiva ni do kraja ovog milenijuma.
Iako si i sam rekao da su Rusi "TRENUTNO u jačoj poziciji", pa ne bih bio Baba Vanga i prognozirao Budućnost.
Eroo- Posts : 79090
2016-07-22
Kad legnu pare iz Amerike ( 60 miljardi dolara ) plus jačanje eu industrije u međuvremenu, Rusi će sami između sebe i njih posijat još dodatno gomile mine kao šta su i do sada posijali ( tzv Ničija zemlja pojam ) jer taj strah da im anglosasi ne izbiju na Azovsko more i do Krima i na Krim je puno veći za elitu u Kremlju nego daljnja osvajanja neka po gudurama Ukrajine a posebno sad kad prođu predsjednički izbori u Rusiji ( zato Putin i njegova stranka sad upiru Avdivku i drugo kako bi dobili koji plus pred izbore u Rusiji koji su za mjesec dana ).
Prevedeno: Pat pozicija. Sami sebi će minirat bojište tako da neće nikad stić do Srbije tako kad je toliko minirano između njih i anglosasa. Ha ha ha smijeh. LP od GF5.
---
Najgore im je šta su posijali toliko mina između njih i Ukrajinaca da sad ni njihovi generali ne znaju di su sve te mine raštrkane. Fino, pat pozicija.
Prema novinskoj agenciji Militarnyi, sustav S-350 postao je žrtva nesreće dok je prolazio neoznačenim minskim poljem koje su postavile same ruske trupe kako bi odvratile potencijalni ukrajinski napad.
Incident je prouzročio ozbiljnu štetu na šasiji mobilnog lansera komponente raketnog sustava zemlja-zrak 50P6 S-350. Rusi su tijekom noći u pokretu naletjeli na minsko polje. Također se napominje da oštećeni lanser ostaje na mjestu zbog zabrinutosti oko njegove evakuacije usred brojnih protutenkovskih mina koje okružuju to područje.
Ruski novi S-350 završio direktno u minskom polju
Prevedeno: Pat pozicija. Sami sebi će minirat bojište tako da neće nikad stić do Srbije tako kad je toliko minirano između njih i anglosasa. Ha ha ha smijeh. LP od GF5.
---
Najgore im je šta su posijali toliko mina između njih i Ukrajinaca da sad ni njihovi generali ne znaju di su sve te mine raštrkane. Fino, pat pozicija.
Prema novinskoj agenciji Militarnyi, sustav S-350 postao je žrtva nesreće dok je prolazio neoznačenim minskim poljem koje su postavile same ruske trupe kako bi odvratile potencijalni ukrajinski napad.
Incident je prouzročio ozbiljnu štetu na šasiji mobilnog lansera komponente raketnog sustava zemlja-zrak 50P6 S-350. Rusi su tijekom noći u pokretu naletjeli na minsko polje. Također se napominje da oštećeni lanser ostaje na mjestu zbog zabrinutosti oko njegove evakuacije usred brojnih protutenkovskih mina koje okružuju to područje.
Ruski novi S-350 završio direktno u minskom polju
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Kursk, RuSSija.
Zima, zima, e pa šta je, ne boji se 'ko je lav.
Zima, zima, e pa šta je, ne boji se 'ko je lav.
2016-07-22
Ne gledaj ako imaš sa srcem probleme...
Pocela korizma ili u Poljskoj horizma ??????
2014-04-14
I ovakve stvari se događaju u ratu...
Nekoliko tehničkih podataka o ukrajinskom dronu MAGURA V5.
koji je neki dan potopio ruski desantni brod (dužina 112 m).
Ustvari je njih 5 sudjelovalo u akciji potapanja.
koji je neki dan potopio ruski desantni brod (dužina 112 m).
Ustvari je njih 5 sudjelovalo u akciji potapanja.
Eroo wrote:Hoholo Mudovski wrote:
Šef norveške vojne obavještajne službe: “U ovom ratu Rusija je trenutno u jačoj poziciji nego što je bila prije godinu dana i u procesu je stjecanja prednosti.”
Po mome izračunu Rusima bi trebalo 100 godina da stignu do Zaporižja, a do Kyiva ni do kraja ovog milenijuma.
Iako si i sam rekao da su Rusi "TRENUTNO u jačoj poziciji", pa ne bih bio Baba Vanga i prognozirao Budućnost.
Tako je računao i austrijski brkati soboslikar dok je Staljingrad padao u okruženje...
Da je austrijski soboslikar pobjedio danas nebi imali ovakve situacije i Probleme. Da je baremHoholo Mudovski wrote:Eroo wrote:Hoholo Mudovski wrote:
Tako je računao i austrijski brkati soboslikar dok je Staljingrad padao u okruženje...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
STA ti kurvin sine znas STA je ratEroo wrote:Ne gledaj ako imaš sa srcem probleme...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Sve je to nekoć bila Veika Mongolija. Možda opet bude.Hoholo Mudovski wrote:Eroo wrote:Hoholo Mudovski wrote:
Tarabići su prorekli da će "mali žuti s kosim očima piti vodu s Moravu".
2016-07-22
Ko li je tebe pustio s lanca, p. li mu materina? Ali neka te, sretna domovina dok si tamo.FRANK wrote:STA ti kurvin sine znas STA je ratEroo wrote:Ne gledaj ako imaš sa srcem probleme...
2016-07-22
2016-07-22
Da te nadjem pokazao bih ti ja lanacEroo wrote:Ko li je tebe pustio s lanca, p. li mu materina? Ali neka te, sretna domovina dok si tamo.FRANK wrote:STA ti kurvin sine znas STA je ratEroo wrote:Ne gledaj ako imaš sa srcem probleme...
20 godina si svršava na Ruse djubre lazljuvo i putina
2015-09-13
Putin i je car nad carevima. Ajd sad pišat pa na spavanje.FRANK wrote:Da te nadjem pokazao bih ti ja lanacEroo wrote:Ko li je tebe pustio s lanca, p. li mu materina? Ali neka te, sretna domovina dok si tamo.FRANK wrote:STA ti kurvin sine znas STA je ratEroo wrote:Ne gledaj ako imaš sa srcem probleme...
20 godina si svršava na Ruse djubre lazljuvo i putina
2016-07-22
"Više od 10 naoružanih vozila, uključujući 7 tenkova i jedan TOS-1A, danas su jednostavno proždrli kombinirani FPV napor i topništvo u našem smjeru. Kažem vam, ljudi, FPV su poput jebenih pirana. Većina jurišnih snaga još uvijek je bila duboko iza leđa njihove riječi kada su susreli svoju sudbinu."
https://twitter.com/NOELreports/status/1758269743234990406
https://twitter.com/NOELreports/status/1758269743234990406
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
FRANK wrote:Da je austrijski soboslikar pobjedio danas nebi imali ovakve situacije i Probleme. Da je baremHoholo Mudovski wrote:Eroo wrote:Hoholo Mudovski wrote:
Jebi ga, nije imao sreće...
Kakav ulov...
Slava Ukrajini! Herojima slava!
Slava Ukrajini! Herojima slava!
Ode Avdijevka. Rusi su presjekli onu posljednju jarugu što je vodila do Avdijevke i sad imaju koridor oko jedan kilometar širine brisanog prostora na kojem su u dometu mitraljeza. A i taj koridor će im Rusi fizički zatvoriti to je samo pitanje sati
Tisuće ostadoše opkoljene u kotlu.
Tisuće ostadoše opkoljene u kotlu.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 36 of 39 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39
Similar topics
» Dobre vijesti
» Dobre Vijesti Za Yodu i Longija..
» Dobre i loše vijesti ( parodija )
» Konačno dobre vijesti iz Švedske
» Dobre vijesti: za 5 godina HDZ će otjerati još 1/2 Hrvata
» Dobre Vijesti Za Yodu i Longija..