60% Švaba smatra da Islam ne pripada u Njemačku
Page 1 of 1
60% Švaba smatra da Islam ne pripada u Njemačku
https://www.rt.com/news/341888-islam-germany-poll-afd/
Kermit-
2014-04-17
Re: 60% Švaba smatra da Islam ne pripada u Njemačku
Pa 60% i nije puno, znači 40% smatra da Njemačku treba islamizirati?
nije nego su "fine with it"..
iako, nije toliko problem u religiji, koliko u rasi..
40% nista ne smatra..instrumentalizirani su kao roboti,naifni poput ofca koje idu na klanje...prihvacaju sve sto aktualna vlast kaze,bez imalo kriticnosti..bitno da se do ljeta skupi 3000 Ojra za Malorcu..dawson wrote:Pa 60% i nije puno, znači 40% smatra da Njemačku treba islamizirati?
Guest- Guest
Tko njih pita sto oni misle, sve sto misle mogu da izraze na ulici, ovako, corak.
omni-
2014-04-12
Naravno da ne pripada!
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
kic wrote:nije nego su "fine with it"..
taman posla
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nema veze mi ih volimo. Šerijat za RH i EU.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
nema sto..geni vas vuku svojima..gargamel0101 wrote:Nema veze mi ih volimo. Šerijat za RH i EU.
Guest- Guest
Vidi ovog što je ljubomoran. Na sve načine pokušava pobjeći od četristogodišnjeg turskog zuluma, ali to jednostavno ne ide.bogomdani wrote:nema sto..geni vas vuku svojima..gargamel0101 wrote:Nema veze mi ih volimo. Šerijat za RH i EU.
2015-07-23
Ma.,nemam ja sto bjezati..nisam tamo niti bivstvovao..tako se kaze?'.,a niti moji,nego,nek si ti meni radostan,odmah mi srce na mjestu,...gargamel0101 wrote:Vidi ovog što je ljubomoran. Na sve načine pokušava pobjeći od četristogodišnjeg turskog zuluma, ali to jednostavno ne ide.bogomdani wrote:nema sto..geni vas vuku svojima..gargamel0101 wrote:Nema veze mi ih volimo. Šerijat za RH i EU.
Guest- Guest
Kako ono ide možeš čoeka izvaditi iz sela, ali ne i selo iz njega. To je stvar gena. Puno je 400 godina.bogomdani wrote:
Ma.,nemam ja sto bjezati..nisam tamo niti bivstvovao..tako se kaze?'.,a niti moji,nego,nek si ti meni radostan,odmah mi srce na mjestu,...
BTw, drago mi je da ti je herc na mjestu.
2015-07-23
sto fali selu..dobar,cestit i zdrav mentalitet i karakter..a cure vole selaki,jer duboko oru,pa dojde nama,od vas gradjani,da ih usluzimo kako Bog zapovijedi..selo postoji posvuda,na drugom kraju svijeta,i uvijek ce bitidobro..pogledaj gradove i vidi sto sve vise sadrze u sebi..nicega dobroga...gargamel0101 wrote:Kako ono ide možeš čoeka izvaditi iz sela, ali ne i selo iz njega. To je stvar gena. Puno je 400 godina.bogomdani wrote:
Ma.,nemam ja sto bjezati..nisam tamo niti bivstvovao..tako se kaze?'.,a niti moji,nego,nek si ti meni radostan,odmah mi srce na mjestu,...
BTw, drago mi je da ti je herc na mjestu.
Guest- Guest
Možda islam ne pripada Njemačkoj,ali zato definitivno Njemačka pripada islamu.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Jok..Lajpcig-Šlampa je rekla da je Islam dio Svabije...
Guest- Guest
asilovski wrote:https://www.rt.com/news/341888-islam-germany-poll-afd/
Pa jasno da ne pripada
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Friedrich Veliki - car Pruske je dao dekret 1740. : „Alle Religionen seindt gleich und guht, wan nuhr die Leute, so sie profesieren (= ausüben), erliche Leute seindt, und wen Türken und Heiden kähmen und wolten das Land pöbplieren (= bevölkern), so wollen wier sie Mosqueen und Kirchen bauen“asilovski wrote:https://www.rt.com/news/341888-islam-germany-poll-afd/
"Sve su religije jednake i dobre, dok su ljudi koji je prakticiraju iskreni ljudi, i ako dodju Turci i Pogani i zele zemlju naseliti, zelimo im izgraditi Mosee i crkve"
U tom duhu su i Bosanci profitirali u carskoj Pruskoj
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
osim toga, nacisti su simpatizirali Islam. Tako da ovih 61 % Svaba koji misle da Islam ne pripada u Njemacku, ne poznaju ni vlastitu povijest...slicno, kao sto ni ne znaju da su Hrvati u Njemackoj bili odlucujuci faktor u mnogim ratovima pocev od 30-godisnjeg rata...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Similar topics
» 4/5 Švaba smatra da emigrantska kriza izmiče kontroli
» Njemački ministar unutrašnjih poslova: Islam ne pripada ovoj zemlji
» 78% Švaba podržava da Njemačka kontrolu granice.. 16% protiv.. 55% smatra da će to biti efikasno protiv seobe naroda itd itd..
» Politički islam - test za Njemačku
» (VIDEO) Donald Trump pred UN-om: ‘Budućnost ne pripada globalistima, budućnost pripada domoljubima’
» Njemački ministar unutrašnjih poslova: Islam ne pripada ovoj zemlji
» 78% Švaba podržava da Njemačka kontrolu granice.. 16% protiv.. 55% smatra da će to biti efikasno protiv seobe naroda itd itd..
» Politički islam - test za Njemačku
» (VIDEO) Donald Trump pred UN-om: ‘Budućnost ne pripada globalistima, budućnost pripada domoljubima’
Page 1 of 1