ISTINA O NEVLADINIM UDRUGAMA U HRVATSKOJ
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ISTINA O NEVLADINIM UDRUGAMA U HRVATSKOJ
Ostatak si isplatiš kroz kilometrinu? Znamo kako to ide. Misli i na eventualno bolovanje i peMziju, druže...debotoijusto wrote:ovi su jos i dobri , ja na minimalcugargamel0101 wrote:Znači i ti si na paraztskom spisku. Haso deridebotoijusto wrote:brojke , stari moj
da si isplatim 5 000 moga bi i zatvorit
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
a doprinosi,na 5000 neto imaš 2200 doprinosa ,ne znam baš u lipu....nije malo....Ero wrote:Ostatak si isplatiš kroz kilometrinu? Znamo kako to ide. Misli i na eventualno bolovanje i peMziju, druže...debotoijusto wrote:ovi su jos i dobri , ja na minimalcugargamel0101 wrote:Znači i ti si na paraztskom spisku. Haso deridebotoijusto wrote:brojke , stari moj
da si isplatim 5 000 moga bi i zatvorit
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Da se slozimo u tom....ali sad se bune ovi lijevi iz svojih udruga a ja dobro pamtim kad su ne tako davno govorili kako drzava treba ukinut financiranje braniteljskih udruga...v_vlado wrote:ukinuti financiranje svih udruga ,neka se financiraju od donacija i članarina a donacije osloboditi poreza i priznati kao olakšicu.....
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Civilne udruge su legalan način izvlačenja milijuna iz državnog proračuna. Ajde probaj napraviti udrugu tipa "udruga zavarivača" pa ćeš od države dobiti qrčinu a ne novac...
Rješenje postoji,sve te udruge,lokalne uprave i samouprave i ostale pičke materine momentalno na minimalac jer ako može za minimalac raditi gladna radnica u kauflandu,može i ova nakupina trutova.
Onda u roku godinu,dvije napraviti reorganizaciju svega toga,pa se netko nek pobrine za samofinanciranje,netko nek volontira a baš oni bez kojih se nikako ne može,nek ostanu na dudi pod uvjetom da su stvarno korisni.
U tome svemu ima jedan veeeliki problem,manje više svi ti su ugurani preko neke veze i sada te veze ne daju da se ta nakupina dira.
Onda u roku godinu,dvije napraviti reorganizaciju svega toga,pa se netko nek pobrine za samofinanciranje,netko nek volontira a baš oni bez kojih se nikako ne može,nek ostanu na dudi pod uvjetom da su stvarno korisni.
U tome svemu ima jedan veeeliki problem,manje više svi ti su ugurani preko neke veze i sada te veze ne daju da se ta nakupina dira.
vili40-
2015-08-02
Pa 90 % ljudi u hrvatskoj je u nekim vezama,korupciji,ti meni ja tebivili40 wrote:Rješenje postoji,sve te udruge,lokalne uprave i samouprave i ostale pičke materine momentalno na minimalac jer ako može za minimalac raditi gladna radnica u kauflandu,može i ova nakupina trutova.
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Eh,90%.Da je tako onda ama pa baš nitko ne bi radio i svi bi dobro i lijepo živjeli.vuksadinare wrote:Pa 90 % ljudi u hrvatskoj je u nekim vezama,korupciji,ti meni ja tebi
vili40-
2015-08-02
Nemam ništa protiv, štoviše i sam to podržavam, da sve udruge prikupljaju dragovoljne priloge i od toga žive. Kako Documenta, tako i UHBDDR.
Regoč-
2015-08-21
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Evo još malo o srbima u Hrvatskoj! Istina ili ne ??
» ISTINA KOJA SE SKRIVA U HRVATSKOJ: Hajduk je oduvek bio partizanski klub, a Split crveni grad!
» Mediji i političari trude se uvjeriti nas da Hrvatskoj prijeti alarmantan rast uvoza hrane. Istina je, ali doslovno, suprotna
» Biden: Zaustavite RT, cenzurirajte fejs i twiter sve su to fejk njuz istina je ono što vam mi kažemo da je istina
» 'HASANBEGOVIĆ NEĆE SMIJENITI FRLJIĆA, ALI IDE U REVIZIJU UGOVORA S NEVLADINIM UDRUGAMA' Na što su novac trošili H-alter, Muf, Mladi antifašisti...?
» ISTINA KOJA SE SKRIVA U HRVATSKOJ: Hajduk je oduvek bio partizanski klub, a Split crveni grad!
» Mediji i političari trude se uvjeriti nas da Hrvatskoj prijeti alarmantan rast uvoza hrane. Istina je, ali doslovno, suprotna
» Biden: Zaustavite RT, cenzurirajte fejs i twiter sve su to fejk njuz istina je ono što vam mi kažemo da je istina
» 'HASANBEGOVIĆ NEĆE SMIJENITI FRLJIĆA, ALI IDE U REVIZIJU UGOVORA S NEVLADINIM UDRUGAMA' Na što su novac trošili H-alter, Muf, Mladi antifašisti...?
Page 2 of 2