Polusvijet, prostaštvo, prijezir i bezakonje opet su isplivali na površinu.
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Polusvijet, prostaštvo, prijezir i bezakonje opet su isplivali na površinu.
ma detenkre, ko i ovaj "specijalac".......cmizdri što je moro odhajati ko da ga je netko tjerao....kaja_333 wrote:misli valjda da nas 4 miljona ima kolektivnu amneziju.michaellcmacha wrote:lik je neviđeno smeće.... zapalili su i srušili preko 1000 sakralnih objekata, preko 80 000 kuća, bestijalno ubili preko 4000 civila od kojih preko 200 djece, s tim da treba uzet u obzir da su pobili one koje su uspjeli pohvatati, da su više pohvatali više bi i pobili.... i onda smrad ide spominjat susjeda Milana.... i kako mi onda ne bi bilo žao što ga nisam sustigao u žirovcu....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:
Što ćeš sad kad ti je Crnoja otišao? Poljoprivreda i dalje?
crvenkasti-
2014-04-17
je, on je sad švabo..:)michaellcmacha wrote:.cmizdri što je moro odhajati ko da ga je netko tjerao....
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Suti i davaj porez Mesicu za stan i hranu..
Guest- Guest
ajde,ne pravi se vazan..znamo da je obrnuto :Dcrvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:lik je neviđeno smeće.... zapalili su i srušili preko 1000 sakralnih objekata, preko 80 000 kuća, bestijalno ubili preko 4000 civila od kojih preko 200 djece, s tim da treba uzet u obzir da su pobili one koje su uspjeli pohvatati, da su više pohvatali više bi i pobili.... i onda smrad ide spominjat susjeda Milana.... i kako mi onda ne bi bilo žao što ga nisam sustigao u žirovcu....
Milan ima veliku kuću, a svi znaju da je Srbin.
A ja podstanar, a Hrvat.
Konačno je došlo moje vrijeme.
2014-04-12
pa, evo sad imam jedan ćošak za opkopati i korijenje povaditi.... i očistiti... taj korijen ovdje u nas se smatra univerzalnim lijekom za jednu kroničnu bolest....... naravno da ću se i dalje baviti vrtlarijama... eventualno ako se kronična bolest počne širiti onda ću preć na spravljanje tinkture i macerata za suzbijanje iste, koristeći ono oprano i očišćeno korijenje....
2015-08-08
michaellcmacha wrote:pa, evo sad imam jedan ćošak za opkopati i korijenje povaditi.... i očistiti... taj korijen ovdje u nas se smatra univerzalnim lijekom za jednu kroničnu bolest....... naravno da ću se i dalje baviti vrtlarijama... eventualno ako se kronična bolest počne širiti onda ću preć na spravljanje tinkture i macerata za suzbijanje iste, koristeći ono oprano i očišćeno korijenje....
Kakva veličanstvena domoljubna metafora... divno je.
Došlo mi drago što sam Hrvat i dišem.
crvenkasti-
2014-04-17
Jebem te sasavog....kakvu bi ti desnicu u hrvstskoj..koja ce isporucit baranju i medjimurje i.osijek madjarskoj...a zaustavit milijun arapa da bi ti i slicno drkali quratz a hrvati ratovali i ginuli za vas ko prije 150 godina...asilovski wrote:"Da nad Hrvatskom visi ugarsko-poljski scenarij ..." jbg-a mora se na svakoj strani malo baciti blata na Orbana, Putina, Assad ili sad Posljake po novom...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
hahaha Vuče služit ćeš mi kao i tvoji djedovi i babevuksadinare wrote:Jebem te sasavog....kakvu bi ti desnicu u hrvstskoj..koja ce isporucit baranju i medjimurje i.osijek madjarskoj...a zaustavit milijun arapa da bi ti i slicno drkali quratz a hrvati ratovali i ginuli za vas ko prije 150 godina...asilovski wrote:"Da nad Hrvatskom visi ugarsko-poljski scenarij ..." jbg-a mora se na svakoj strani malo baciti blata na Orbana, Putina, Assad ili sad Posljake po novom...
Kermit-
2014-04-17
služit ćeš ti, meni i vuku...asilovski wrote:hahaha Vuče služit ćeš mi kao i tvoji djedovi i babevuksadinare wrote:Jebem te sasavog....kakvu bi ti desnicu u hrvstskoj..koja ce isporucit baranju i medjimurje i.osijek madjarskoj...a zaustavit milijun arapa da bi ti i slicno drkali quratz a hrvati ratovali i ginuli za vas ko prije 150 godina...asilovski wrote:"Da nad Hrvatskom visi ugarsko-poljski scenarij ..." jbg-a mora se na svakoj strani malo baciti blata na Orbana, Putina, Assad ili sad Posljake po novom...
2015-08-15
Prosla voda..procitan si....asilovski wrote:hahaha Vuče služit ćeš mi kao i tvoji djedovi i babevuksadinare wrote:Jebem te sasavog....kakvu bi ti desnicu u hrvstskoj..koja ce isporucit baranju i medjimurje i.osijek madjarskoj...a zaustavit milijun arapa da bi ti i slicno drkali quratz a hrvati ratovali i ginuli za vas ko prije 150 godina...asilovski wrote:"Da nad Hrvatskom visi ugarsko-poljski scenarij ..." jbg-a mora se na svakoj strani malo baciti blata na Orbana, Putina, Assad ili sad Posljake po novom...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pusti, taj mađaron biti će naš rob:)vuksadinare wrote:Prosla voda..procitan si....asilovski wrote:hahaha Vuče služit ćeš mi kao i tvoji djedovi i babevuksadinare wrote:Jebem te sasavog....kakvu bi ti desnicu u hrvstskoj..koja ce isporucit baranju i medjimurje i.osijek madjarskoj...a zaustavit milijun arapa da bi ti i slicno drkali quratz a hrvati ratovali i ginuli za vas ko prije 150 godina...asilovski wrote:"Da nad Hrvatskom visi ugarsko-poljski scenarij ..." jbg-a mora se na svakoj strani malo baciti blata na Orbana, Putina, Assad ili sad Posljake po novom...
2015-08-15
Kajice ti ćeš mi biti glavna konkubina u mojem ugarskom haremu...kaja_333 wrote:služit ćeš ti, meni i vuku...asilovski wrote:hahaha Vuče služit ćeš mi kao i tvoji djedovi i babevuksadinare wrote:Jebem te sasavog....kakvu bi ti desnicu u hrvstskoj..koja ce isporucit baranju i medjimurje i.osijek madjarskoj...a zaustavit milijun arapa da bi ti i slicno drkali quratz a hrvati ratovali i ginuli za vas ko prije 150 godina...asilovski wrote:"Da nad Hrvatskom visi ugarsko-poljski scenarij ..." jbg-a mora se na svakoj strani malo baciti blata na Orbana, Putina, Assad ili sad Posljake po novom...
Kermit-
2014-04-17
Vuče ti ćeš biti konjušar, ipak tradicija je to hahahavuksadinare wrote:Prosla voda..procitan si....asilovski wrote:hahaha Vuče služit ćeš mi kao i tvoji djedovi i babevuksadinare wrote:Jebem te sasavog....kakvu bi ti desnicu u hrvstskoj..koja ce isporucit baranju i medjimurje i.osijek madjarskoj...a zaustavit milijun arapa da bi ti i slicno drkali quratz a hrvati ratovali i ginuli za vas ko prije 150 godina...asilovski wrote:"Da nad Hrvatskom visi ugarsko-poljski scenarij ..." jbg-a mora se na svakoj strani malo baciti blata na Orbana, Putina, Assad ili sad Posljake po novom...
Kermit-
2014-04-17
ti ćeš biti moj rob:)asilovski wrote:Kajice ti ćeš mi biti glavna konkubina u mojem ugarskom haremu...kaja_333 wrote:služit ćeš ti, meni i vuku...asilovski wrote:hahaha Vuče služit ćeš mi kao i tvoji djedovi i babevuksadinare wrote:Jebem te sasavog....kakvu bi ti desnicu u hrvstskoj..koja ce isporucit baranju i medjimurje i.osijek madjarskoj...a zaustavit milijun arapa da bi ti i slicno drkali quratz a hrvati ratovali i ginuli za vas ko prije 150 godina...asilovski wrote:"Da nad Hrvatskom visi ugarsko-poljski scenarij ..." jbg-a mora se na svakoj strani malo baciti blata na Orbana, Putina, Assad ili sad Posljake po novom...
2015-08-15
Danas sam cijeli dan disao i bio Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
Drugo se ništa ne sjećam.
crvenkasti-
2014-04-17
probaj prestati disati pa javi kako se osjećašcrvenkasti wrote:Danas sam cijeli dan disao i bio Hrvat.
n_razbojnik-
2014-04-15
Što ću onda raditi? Drugo ništa ne znam.
crvenkasti-
2014-04-17
glumi malo, za promjenu crkotinu.... ono malo nemoj shvatit za ozbiljno.... slobodno more potrajati...
2015-08-08
Zašto ti mene toliko mrziš?
A ja tebe i marcelusa najviše volim ...
A ja tebe i marcelusa najviše volim ...
crvenkasti-
2014-04-17
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» Polusvijet iz Hadeza preuzima Podravku
» Isplivali jezivi detalji o ubici sa Zvezdare
» pokazao prijezir prema zelenim površinama
» Isplivali dokazi: Bajdenov sin umešan u finansiranje biolaboratorija?
» Polusvijet iz Hadeza preuzima Podravku
» Isplivali jezivi detalji o ubici sa Zvezdare
» pokazao prijezir prema zelenim površinama
» Isplivali dokazi: Bajdenov sin umešan u finansiranje biolaboratorija?
Page 6 of 8