pokazao prijezir prema zelenim površinama
Page 1 of 1
pokazao prijezir prema zelenim površinama
Potpredsjednik Hrvatskog sabora, šef Domovinskog pokreta i gradonačelnik Vukovara, Ivan Penava, zorno je pokazao prijezir prema zelenim površinama u gradu na čijem je čelu.
Iza 10 sati jučer, u utorak, Penava je službeni automobil Grada Vukovara, Opel Insignia, registarskih oznaka VU 156 DU, nepropisno parkirao na travnjaku ispred Riversidea, kafića u vlasništvu Grada Vukovara, mada se samo desetak metara dalje nalazi uređeni parking, rezerviran za motorna vozila.
https://www.telegram.hr/politika-kriminal/jer-on-moze-sto-hoce-ovako-potpredsjednik-sabora-ivan-penava-parkira-svoj-sluzbeni-auto/
Iza 10 sati jučer, u utorak, Penava je službeni automobil Grada Vukovara, Opel Insignia, registarskih oznaka VU 156 DU, nepropisno parkirao na travnjaku ispred Riversidea, kafića u vlasništvu Grada Vukovara, mada se samo desetak metara dalje nalazi uređeni parking, rezerviran za motorna vozila.
https://www.telegram.hr/politika-kriminal/jer-on-moze-sto-hoce-ovako-potpredsjednik-sabora-ivan-penava-parkira-svoj-sluzbeni-auto/
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Re: pokazao prijezir prema zelenim površinama
koalicijskom partneru zlocinacke org. nista nije sveto
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Re: pokazao prijezir prema zelenim površinama
Strava&Užas
Da vidite samo di ja parkiram.
Ako mi žena ikad bude tražila rastavu to će biti zbog flore koju sam uništio svojim tenkićem koji troši 10l ekonomične vožnje...
» Francuski veleposlanik u Beogradu razocaran srpskim tabloidima:'Imam samo prijezir prema vama'
» Miro Bulj: Vlada Hrvatske se prema Hrvatima u BiH odnosi kao prema Indijancima
» silina mržnje prema Thompsonu i prema hrvatskim braniteljima
» Ribic:'Prema kome da budemo solidarni?Prema kapitalistima..'
» Milanović “Mađari rade zid prema barbarima, prema Srbima”
» Miro Bulj: Vlada Hrvatske se prema Hrvatima u BiH odnosi kao prema Indijancima
» silina mržnje prema Thompsonu i prema hrvatskim braniteljima
» Ribic:'Prema kome da budemo solidarni?Prema kapitalistima..'
» Milanović “Mađari rade zid prema barbarima, prema Srbima”
Page 1 of 1