Tinejdžerka pretučena u Berlinu zbog ogrlice na kojoj piše "Allah"
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Tinejdžerka pretučena u Berlinu zbog ogrlice na kojoj piše "Allah"
Nisam im ja tata il mama pa ću ih voditi za ručicu i govoriti im za koga će oni glasat.
Nek glasaju za koga oće. To je njihova slobodna volja. Nemam ja ništa s tim za koga će oni glasat. Ne glasam ja nego oni. Nije moje dupe u pitanju nego njihovo.
Trpaj još.
Nek glasaju za koga oće. To je njihova slobodna volja. Nemam ja ništa s tim za koga će oni glasat. Ne glasam ja nego oni. Nije moje dupe u pitanju nego njihovo.
Trpaj još.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
dakle vidili joj ogrlicu de pise alah i pretukli je
vako na prvu cini mi se da u toj prici nesto fali
pitam se ima li tu onog - vrati novinaru njegovo, baci pola u vodu pa sto ostane to je to
vako na prvu cini mi se da u toj prici nesto fali
pitam se ima li tu onog - vrati novinaru njegovo, baci pola u vodu pa sto ostane to je to
Njima treba svake godine 400 tisuća novih podljudi ( kmica i mujaga ) samo da održe ekonomiju iznad vode.
Tako fino ćemo ih natrpat pa neka se igraju Muje i Hase a ne meni došli solit pamet i radit islamski vilajet iznad glave kroz podršku Komšiću koji je balijski kandidat i služi za preglasavanje Hrvata i Hrvatske.
Tako fino ćemo ih natrpat pa neka se igraju Muje i Hase a ne meni došli solit pamet i radit islamski vilajet iznad glave kroz podršku Komšiću koji je balijski kandidat i služi za preglasavanje Hrvata i Hrvatske.
2014-04-11
General dolazi.
Sljedeći izbori za pokrajinski parlament Brandenburg ( savezna država koja u cijelosti okružuje Berlin ) zakazani su za 22. rujna 2024. godine.
https://en.wikipedia.org/wiki/2024_Brandenburg_state_election
Sljedeći izbori za pokrajinski parlament Brandenburg ( savezna država koja u cijelosti okružuje Berlin ) zakazani su za 22. rujna 2024. godine.
https://en.wikipedia.org/wiki/2024_Brandenburg_state_election
2014-04-11
Pa bogtejebo koliki joj taj natpis na ogrlici bio? I na kojem pismu? A i ''drugari'' je napali dok je bila u kupatilu? Sad se ''drugari i drugarice'' zajedno tuširaju? Klitorix.ba?
kako bi prošao netko da stavi natpis Isus i ode šetati muslimanskim istočnim zemljama
tamo ih spaljuju i bez natpisa
tamo ih spaljuju i bez natpisa
2014-04-16
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Dežulović zbog vrijeđanja vjerskih osjećaja više ne piše za bosansko Oslobođenje
» ''Zemlja u kojoj postoje ulice Mile Budaka nema se pravo buniti zbog spomenika talijanskom pjesniku ''
» Tko radi u Švabiji ne piše im se dobro!Njemačka bi zbog koronavirusa mogla izgubiti 729 milijardi eura i 1,8- milijuna radnih mjesta
» Europski parlament usvojio rezoluciju u kojoj se poziva na uvođenje embarga na prodaju oružja Saudijskoj Arabiji zbog agresije u Jemenu
» Zutarnji pise da se Plenkiju u HDZ-u crno pise
» ''Zemlja u kojoj postoje ulice Mile Budaka nema se pravo buniti zbog spomenika talijanskom pjesniku ''
» Tko radi u Švabiji ne piše im se dobro!Njemačka bi zbog koronavirusa mogla izgubiti 729 milijardi eura i 1,8- milijuna radnih mjesta
» Europski parlament usvojio rezoluciju u kojoj se poziva na uvođenje embarga na prodaju oružja Saudijskoj Arabiji zbog agresije u Jemenu
» Zutarnji pise da se Plenkiju u HDZ-u crno pise
Page 2 of 2