izbori u argentini , iz loseg u katastrofalno
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: izbori u argentini , iz loseg u katastrofalno
Molim predstavnika galaktičke federacije da provjeri informaciju
Hoholo Mudovski- Posts : 7303
2023-08-31
https://www.google.com/amp/s/caras.perfil.com/noticias/amp/celebridades/quien-es-alicia-lujan-lucich-la-madre-de-javier-milei-con-la-que-mantiene-una-mala-relacion.phtml
šanse za bankrot argentine upravo su porasle...Oholo Mudovski wrote:Molim predstavnika galaktičke federacije da provjeri informaciju
em hrvatske krvi, em hercegovina, em lučić...
nema im spasa...
Svi gledaju hoće li J Amerika potonuti u BRICS+, a ono quracT. wrote:šanse za bankrot argentine upravo su porasle...Oholo Mudovski wrote:Molim predstavnika galaktičke federacije da provjeri informaciju
em hrvatske krvi, em hercegovina, em lučić...
nema im spasa...
Naša dva već u Čileu i Argentini...
Nemoj ti svaljivat na mene. Lipo sam ti reka.da.središ kod svojih iz federacije da provjere ovu Lučićku.RayMabus wrote:E jbga sad mi je žao šta sam se raspisao jer me Yoda zamolio da ne postam galaktičku ovo ono i miljon postova za redom.
Oholo mudovski je kriv.
Povlači me za jezik. Postavlja pitanja na koja ja onda kulture radi moram odgovarati.
A ti se raspisa po stranice bez odgovora. Moga si mi fino reč odjebi i gotovo...
“ Mileina majka zove se Alicia Lucich , Hrvatica je kao i cijela moja obitelj,” rekao je Rodrigo i iznio ogradu: “Kada su Hrvati sišli s brodova, a kao što je bio slučaj s većinom imigranata, prema onome tko vas je zapisao, On je s jednim ili drugim slovom, objasnio je, kako bi objasnio razliku u pisanju prezimena. “Lussich su bilježeni na različite načine, kao Lucich - kao u slučaju Mileine majke - , s jednim jedinim imenom Lusich, ili kao moje prezime, Lussich . Ali svi smo iz iste branše ”, istaknuo je.
Novinar je pojasnio da o ovoj situaciji nije razgovarao s novim predsjednikom, ali da ima precizne informacije da je ona realna. “ Jedan od mojih rođaka, koji je prošao cijelo putovanje obiteljskim stablom, dao mi je do znanja da smo u srodstvu . Dakle, imam obiteljsku bliskost s majčine strane", naveo je i naveo primjer koji se odnosi na zemlju podrijetla: "Zovem se Rodrigo Lussich Pérez i kada bismo u dokumentu koristili oba prezimena kao u Urugvaju, vaše bi recimo Javier Milei Lucich. "Ja sam rođak novoizabranog predsjednika", zaključio je.
https://www.infobae.com/teleshow/2023/11/20/un-reconocido-periodista-de-espectaculos-revelo-ser-familiar-de-javier-milei-es-mi-primo/
Novinar je pojasnio da o ovoj situaciji nije razgovarao s novim predsjednikom, ali da ima precizne informacije da je ona realna. “ Jedan od mojih rođaka, koji je prošao cijelo putovanje obiteljskim stablom, dao mi je do znanja da smo u srodstvu . Dakle, imam obiteljsku bliskost s majčine strane", naveo je i naveo primjer koji se odnosi na zemlju podrijetla: "Zovem se Rodrigo Lussich Pérez i kada bismo u dokumentu koristili oba prezimena kao u Urugvaju, vaše bi recimo Javier Milei Lucich. "Ja sam rođak novoizabranog predsjednika", zaključio je.
https://www.infobae.com/teleshow/2023/11/20/un-reconocido-periodista-de-espectaculos-revelo-ser-familiar-de-javier-milei-es-mi-primo/
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ludo im je bilo prije, ludo će biti i dalje.
Službenik-
2022-02-24
Mediji su danima pisali o Čileu kad se skontalo da je kandidat naš, ali ovdje prc, ne uklapa se čovjek u politiku Jutarnjeg i Index.eu
Bilježim još jedan plus preCjedniku
Bilježim još jedan plus preCjedniku
Frajer se ponasa ko ludjak
Ali Dobro, treba sacekati ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Lud ko šiba.Ringo10 wrote:Frajer se ponasa ko ludjak
Munja neka. Al uglavnom neće bit dosadno s njime. Cirkus Kolorado.
2014-04-11
Ispravija san već sinoć taj post i stavija kriv u navodnike i iza smajlić. To da ne bude zabune koja je nastala ( šta se vidi iz tvog odgovora ) pa sam u međuvremenu ispravio to stavljajući riječ kriv pod navodnike i iza smajlić. Tu je riječ kriv u osnovi imala značenje da si me bocnuo pa mi se razvezao jezik a ne da si krvi za nešto ( zato sam naknadno to stavija u navodnike i smajlić iza da ne bude pogrešno shvačeno ).Oholo Mudovski wrote:Nemoj ti svaljivat na mene. Lipo sam ti reka.da.središ kod svojih iz federacije da provjere ovu Lučićku.RayMabus wrote:E jbga sad mi je žao šta sam se raspisao jer me Yoda zamolio da ne postam galaktičku ovo ono i miljon postova za redom.
Oholo mudovski je kriv.
Povlači me za jezik. Postavlja pitanja na koja ja onda kulture radi moram odgovarati.
A ti se raspisa po stranice bez odgovora. Moga si mi fino reč odjebi i gotovo...
PS: Drago mi je da je netko ( valjda Yoda ) pobrisao taj moj spam ( šta nije dio teme ) jer sam mu baš to tija napisat jutros da to sve pobriše da ne guši temu.
2014-04-11
znači lik je kontra kine, rusije, hamasa, irana, na strani je zapada(onoga starog ne ovoga woke-socijalističkog) i Izraela.
a debo smatra da je ovaj debil i žali sa onom Peronistima koji su bili na strani Kine, Rusije, islamista?
jesam li ja nešto falia?
a debo smatra da je ovaj debil i žali sa onom Peronistima koji su bili na strani Kine, Rusije, islamista?
jesam li ja nešto falia?
AssadNaPodmornici wrote:znači lik je kontra kine, rusije, hamasa, irana, na strani je zapada(onoga starog ne ovoga woke-socijalističkog) i Izraela.
jesam li ja nešto falia?
Falija si jer je zapad samo woke. Nema drugog zapada ili starog zapada više. Može i Trump postati predsjednik, ali woke močvaru neće isušiti. A to znači da će im ovaj poslužiti samo kao korisni idiot kontra BRICS-a. Dok nekom u argentinskoj vojsci ne pukne živac pa bude vojna hunta opet preuzela vlast.
sve jedno sa jedne stran debilni zapad, sa druge strane Putin koji šalje mladost da gine u rovovima oko Avdiivke dok Ukrajinski dronovi kamikaze se zabijaju na njih i navode kazetnu municiju, ili Kineski "predsjednik" kojem nije problem potamaniti pola vlastite države ako će mu to pojačati moć.. ne hvalaKoba wrote:AssadNaPodmornici wrote:znači lik je kontra kine, rusije, hamasa, irana, na strani je zapada(onoga starog ne ovoga woke-socijalističkog) i Izraela.
jesam li ja nešto falia?
Falija si jer je zapad samo woke. Nema drugog zapada ili starog zapada više. Može i Trump postati predsjednik, ali woke močvaru neće isušiti. A to znači da će im ovaj poslužiti samo kao korisni idiot kontra BRICS-a. Dok nekom u argentinskoj vojsci ne pukne živac pa bude vojna hunta opet preuzela vlast.
AssadNaPodmornici wrote:znači lik je kontra kine, rusije, hamasa, irana, na strani je zapada(onoga starog ne ovoga woke-socijalističkog) i Izraela.
jesam li ja nešto falia?
sve si falija , ne smatram ja njega debilom jer ocito sposoban prodati pricu od koje jasno nece biti nista osim toga nije on kontra necega nego samo laprda ono sto ljudi zeljeli cuti budemo vidjeli za po godine kontra cega bude kad realnost stisne
za HDZ/peronistima naravno ne zalim samo konstatiram da godine losih odluka dovelo glasace do ocaja tj. iz loseg u strasno
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Novi argentinski predsjednik, Javier Miley, obećao je "vratiti Falklandske otoke", rekavši da se o njihovoj predaji od strane Britanije "ne može pregovarati" i usporedivši to s britanskim vraćanjem Hong Konga Kini
2014-04-11
RayMabus wrote:Novi argentinski predsjednik, Javier Miley, obećao je "vratiti Falklandske otoke", rekavši da se o njihovoj predaji od strane Britanije "ne može pregovarati" i usporedivši to s britanskim vraćanjem Hong Konga Kini
ae
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
To je ka predizborno obećanje ka ha ha. Ka vi to nama vratite jednog dana, ne moramo mi ni ratovat jer je to i onako naše pa onda vi to nama ka vratite jednog dana. A lika. Inteligentan je. Ono ništa rat nego ćete vi to nama kao jednog dana u budućnosti to fino eto vratit pa kad bude bude. To je neko neodređeno vrijeme u budućnosti. Jednog dana. Kad se Britanci sjete onda će oni to nama vratit bez ratovanja jer je eto to naše. A cirkusa od lika. Inteligentan je pajdo skroz. Dajte vi meni glasove pa ćemo mi lako.
Po ovome ispada da bi on od njih još na kraju tražio odštetu i stanarinu jer su zadnjih sto i koliko već godina drže te otoke nezakonito tamo na njegovome. Ja ću zavarit. Ovo je baš ono vrhunski. Po ovome još bi oni njemu morali platit šta su tamo bili na njegovom vlasništvu nezakonito zadnjih sto i nešto godina il koliko već. Vrh.
Po ovome ispada da bi on od njih još na kraju tražio odštetu i stanarinu jer su zadnjih sto i koliko već godina drže te otoke nezakonito tamo na njegovome. Ja ću zavarit. Ovo je baš ono vrhunski. Po ovome još bi oni njemu morali platit šta su tamo bili na njegovom vlasništvu nezakonito zadnjih sto i nešto godina il koliko već. Vrh.
2014-04-11
Podrška novom predsjedniku u izbacivanju okupatora iz zemlje...
jabuka ne pada daleko od stabla...Oholo Mudovski wrote:Podrška novom predsjedniku u izbacivanju okupatora iz zemlje...
pradide mu je objavio rat americi...
može i on daleko slabijoj v. britaniji...
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Katastrofalno stanje u policiji...
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Užas u Srbiji: katastrofalno stanje (video)
» Što mu rade loši sluge lošeg gospodara
» Katastrofalno stanje u policiji...
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Užas u Srbiji: katastrofalno stanje (video)
» Što mu rade loši sluge lošeg gospodara
Page 3 of 4