Katastrofalno stanje u policiji...
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Katastrofalno stanje u policiji...
https://m.vecernji.hr/vijesti/policajac-koji-je-nastrijelio-migranta-ranjenog-ga-je-s-kolegom-nosio-cetiri-sata-do-ceste-i-pomoci-1360098
Danas oko 17 sati hrvatska policija je postupala, kao i svaki dan, u zaštiti državne granice, odnosno u sprečavanju prolaska ilegalnih migranata preko teritorija RH, u blizini Tuhobića, odnosno pet kilometara od prve ceste, na nepristupačnom terenu, prema skupini migranata. Policijski službenici su sprečavali prelazak skupine koja se najvjerojatnije željela domoći Slovenije. U tom postupanju je migrant ozlijeđen. Prema dosadašnjim saznanjima, vjerojatno je došlo do ozljeđivanja radi upotrebe vatrenog oružja.
Danas oko 17 sati hrvatska policija je postupala, kao i svaki dan, u zaštiti državne granice, odnosno u sprečavanju prolaska ilegalnih migranata preko teritorija RH, u blizini Tuhobića, odnosno pet kilometara od prve ceste, na nepristupačnom terenu, prema skupini migranata. Policijski službenici su sprečavali prelazak skupine koja se najvjerojatnije željela domoći Slovenije. U tom postupanju je migrant ozlijeđen. Prema dosadašnjim saznanjima, vjerojatno je došlo do ozljeđivanja radi upotrebe vatrenog oružja.
Re: Katastrofalno stanje u policiji...
Samo rokaj po agresoru, drugim kozojebima za primjer. Neka se ova vijest brzo proširi s one strane granice.
catabbath-
2015-08-22
Policija upucala imigranta, nema baš po medijima mnogo halabuke.
mutava baštarda wrote:Policija upucala imigranta, nema baš po medijima mnogo halabuke.
Pa to bi trebala biti rutinska operacija, šta je mislio da će ga milovati po guzi. Tko ne vjeruje neka se proba uputiti bez papira kroz šumu npr. u Sloveniju ili Mađarsku i onda odbijati naredbe policije.
catabbath-
2015-08-22
Samo trpaj.
Century II, Quatrain 84
The strange tongue in the Dalmatian land, It will overrun, devastating the entire land.
Century II, Quatrain 84
The strange tongue in the Dalmatian land, It will overrun, devastating the entire land.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Sad kad je pa snig sad će još veće sranje u BiH i na nas
https://www.klix.ba/vijesti/bih/snijeg-stigao-u-bih-snjezne-pahulje-zabijelile-kupres/191118029
https://www.klix.ba/vijesti/bih/snijeg-stigao-u-bih-snjezne-pahulje-zabijelile-kupres/191118029
2014-04-11
Ovo vam inače znači : stranica 2 , redak 84RayMabus wrote:
Century II, Quatrain 84
Vi ste sad u prediigri dakle prije ovoga na linearnoj vremenskoj traci.
Npr :
Toggle navigation
[size]Century II, Quatrain 24
Beasts ferocious from hunger will swim across rivers: The greater part of the region will be against the Hister, The great one will cause it to be dragged in an iron cage, When the German child will observe nothing.
[size=30]Browse Quatrains[/size]
[/size]- Preface
- Epistle to Henry II
- Century I
- Century II
- Century III
- Century IV
- Century V
- Century VI
- Century VII
- Century VIII
- Century IX
- Century X
- Century XI
- Century XII
[size]
Derived and corrected from Nostradamiana (Available in English, French, and Russian)
[/size]
2014-04-11
Zvijeri bijesne od gladi plivat će preko rijeka
Veći dio regije biti će protiv Hister ( latinski naziv za Dunav )
Veliki će ga natjerati da ga se odvuče u željezni kavez
Dok njemačko dijete neće vidjeti ništa
....
Dakle ovo je prije invazije na Dalmaciju
Nijemci spavaju ( dok njemačko dijete dakle naivni su poput djece ,ne vidi ništa dakle zabili glavu u pijeska )
Kako mi u scientologiji kažemo : Problem koji ignoriraš pregazit će te.
Veći dio regije biti će protiv Hister ( latinski naziv za Dunav )
Veliki će ga natjerati da ga se odvuče u željezni kavez
Dok njemačko dijete neće vidjeti ništa
....
Dakle ovo je prije invazije na Dalmaciju
Nijemci spavaju ( dok njemačko dijete dakle naivni su poput djece ,ne vidi ništa dakle zabili glavu u pijeska )
Kako mi u scientologiji kažemo : Problem koji ignoriraš pregazit će te.
2014-04-11
Hister vam je latinski naziv za donji tok Dunava.
Po tome je Istra dobila ime.
Po tome je Istra dobila ime.
2014-04-11
Odo popiti još jednu kavu. Moje je samo da spvama i čekam da se Zemlja dovoljnl puta okrene oko Sunca da pravi seks počme a po mojim proračunima riječ je o godinama i to ne više od šest godina u budućnosti.
No prvo Merkel triba potirat jer dok je ona Nijemci neće vidjeti ništa pošto im baba prodaje maglu.
Znanje je moć al isto tako neznanje je blagoslov.
Ne znam kome je lakše , meni koji znam podatke iz budućnosti pa sam digao sve četiri u zrak i prestao se truditi išta jer nema smisla graditi piramidu koja će se srušit ili vama koji očekivano čak i kad vam dam podatke ipak nećete ih uzeti kao 100% točne i nastaviti ćete se nadati
Nada vas održava na životu no u suštini je suvišna ako znaš zbrojit dva i dva.
Blaženo neznanje.
No ja ipak više volim znanje.
Znanje je moć.
No prvo Merkel triba potirat jer dok je ona Nijemci neće vidjeti ništa pošto im baba prodaje maglu.
Znanje je moć al isto tako neznanje je blagoslov.
Ne znam kome je lakše , meni koji znam podatke iz budućnosti pa sam digao sve četiri u zrak i prestao se truditi išta jer nema smisla graditi piramidu koja će se srušit ili vama koji očekivano čak i kad vam dam podatke ipak nećete ih uzeti kao 100% točne i nastaviti ćete se nadati
Nada vas održava na životu no u suštini je suvišna ako znaš zbrojit dva i dva.
Blaženo neznanje.
No ja ipak više volim znanje.
Znanje je moć.
2014-04-11
Dan u kojem ćete se prestati nadati a početi koristiti um a to je vaše najaće oružje bit će dobar dan za ljudsku vrstu.
2 + 2 = 4
Nije 3 ili 5.
Ako nemaš znanje nemoš kontrolirati stvari.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t13-znanje-odgovornost-i-kontrola
Sad čekam da se probudite ......i prestanete nadati.
2 + 2 = 4
Nije 3 ili 5.
Ako nemaš znanje nemoš kontrolirati stvari.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t13-znanje-odgovornost-i-kontrola
Sad čekam da se probudite ......i prestanete nadati.
2014-04-11
A kad se prestanete nadati onda idemo u akciju.
Century V, Quatrain 27
Through fire and arms not far from the Black Sea, He will come from Persia to occupy Trebizond: Pharos, Mytilene to tremble, the Sun joyful, The Adriatic Sea covered with Arab blood.
Century V, Quatrain 27
Through fire and arms not far from the Black Sea, He will come from Persia to occupy Trebizond: Pharos, Mytilene to tremble, the Sun joyful, The Adriatic Sea covered with Arab blood.
2014-04-11
Nada je samo matematička vjerovatnost da nešto može biti al je isto tako matematička vjerovatnost da nešto ne može biti.RayMabus wrote:A kad se prestanete nadati onda idemo u akciju.
Century V, Quatrain 27
The Adriatic Sea covered with Arab blood.
Šta više podataka imate a imat ćete ih s vrememnom shvatit ćete da nema nade i da ćete morat :
2014-04-11
Gumenim mecima, gumenim. U Subotu sam ispalio par hitaca iz revolvera kalibra .44, prodje mi kroz glavu kako bi ljudsko bice izgledalo da ga poklopi takvo nesto, jezivo.
omni-
2014-04-12
U biti zadnja stvar koja čovjeku proleti kroz glavu je metak kalibra 44omni wrote:Gumenim mecima, gumenim. U Subotu sam ispalio par hitaca iz revolvera kalibra .44, prodje mi kroz glavu kako bi ljudsko bice izgledalo da ga poklopi takvo nesto, jezivo.
Ne budi zao.omni wrote:Gumenim mecima, gumenim. U Subotu sam ispalio par hitaca iz revolvera kalibra .44, prodje mi kroz glavu kako bi ljudsko bice izgledalo da ga poklopi takvo nesto, jezivo.
Previše ih je i nema nekog smisla glumit korisnu budalu dok na zapadu vlada neoliberalni sistem i traži tu istu radnu snagu pa je ovo zamislio kao nekakvu Krajinu a zapadni Balkan kao parking za tu buduću radnu snagu za zapadnu Europu.
Sad je tako kako je , moraš glumit da ih zaustavljaš a u suštini nemoš ih zaustaviti dok ih neoliberalni zapad treba kao jeftinu radnu snagu a treba ih.
2014-04-11
Učini drugom šta želiš da tebi netko učini.
Ako si već pucao i teško ga ranio onda ga likvidiraj i skrati mu muke.
Sad ga operiraju , ovo ono i kad izađe neće biti radno sposoban dakle uništio si ga.
Likvidiraj ga radije. Jednim metkom. Brzo i efikasno.
To bi ja želio da meni netko napravi ako unatoč upozorenjima idem preči granicu.
Nemoj me mučit. Samo likvidiraj brzo i efikasno. Skrati mi muke. Nemoj me unakazit , oštetit a onda ostavit na životu a nisam više radno sposoban a to je cilj mog dolaska na zapad.
Ako si već pucao i teško ga ranio onda ga likvidiraj i skrati mu muke.
Sad ga operiraju , ovo ono i kad izađe neće biti radno sposoban dakle uništio si ga.
Likvidiraj ga radije. Jednim metkom. Brzo i efikasno.
To bi ja želio da meni netko napravi ako unatoč upozorenjima idem preči granicu.
Nemoj me mučit. Samo likvidiraj brzo i efikasno. Skrati mi muke. Nemoj me unakazit , oštetit a onda ostavit na životu a nisam više radno sposoban a to je cilj mog dolaska na zapad.
2014-04-11
Zasto Njemacka na posalje prevoz da se ti ljudi dostave tamo gdje zele? Zasto se prave mutavi sada?
omni-
2014-04-12
Pa zato jer nas sviju na Balkanu prave budalama. Jako dobro znaju kakav im je natalitet i da će im ta radna snaga tribati u budućnosti i onda Hrvatska je Krajina a zapadni Balkan parking za te likove pa tko bude ok dobit će.šansu da radi na zapadu kad ovima zafali šljakera.omni wrote:Zasto Njemacka na posalje prevoz da se ti ljudi dostave tamo gdje zele? Zasto se prave mutavi sada?
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Užas u Srbiji: katastrofalno stanje (video)
» izbori u argentini , iz loseg u katastrofalno
» Sheriff pobjegao policiji
» OTPRIJE POZNATI POLICIJI
» podrška srpskoj policiji
» izbori u argentini , iz loseg u katastrofalno
» Sheriff pobjegao policiji
» OTPRIJE POZNATI POLICIJI
» podrška srpskoj policiji
Page 1 of 2