Sinergija Vlade, zdravstvene administracije i EU
Page 1 of 1
Sinergija Vlade, zdravstvene administracije i EU
Sinergijom Vlade, zdravstvene administracije i Europske komisije, potpisan je ugovor o javnoj nabavi usluge Hitne helikopterske medicinske službe (HHMS) ugovornom partneru, predstavnicima zajednice ponuditelja EliFriulia koju čine talijanska tvrtka EliFriulia, španjolska Eliance Helicopter Global Services i hrvatska Eli-Adriatik Matulji. Helikopterom će upravljati piloti tvrtke koja je dobila ugovor...
https://www.novilist.hr/novosti/hrvatska/hrvatska-konacno-uvodi-hitnu-helikoptersku-medicinsku-pomoc-polijetat-ce-iz-cetiri-baze-evo-svih-detalja/
Slava
https://www.novilist.hr/novosti/hrvatska/hrvatska-konacno-uvodi-hitnu-helikoptersku-medicinsku-pomoc-polijetat-ce-iz-cetiri-baze-evo-svih-detalja/
Slava
Last edited by Oholo Mudovski on 20/10/2023, 15:40; edited 1 time in total
Sloboda ima cijenu... A zašto usput ne oderati porezne obveznike...
Nismo mi te ruske helikoptere mogli ni servisirat više u Rusiji tako da ne pizdi. Uostalom ti Mi-8 i jesu bili za zamjenu jer su stariji od ovih Mi-17 koje još imamo a koje isto ne možemo servisirat ( generalni servis ) jer je proizvođač Rusija.
Problem s tim malim helikopterima kod nas će biti udari vitra tako da će vrlo skoro isplivat taj problem da oni nisu dobri za Jadran a za ove hitne medicinske letove. Triba jači helikopter za naše podneblje na Jadranu jer ovi mali ne lete kad puše a kod nas puše svako malo. Uglavnom to bi bilo to.
Problem s tim malim helikopterima kod nas će biti udari vitra tako da će vrlo skoro isplivat taj problem da oni nisu dobri za Jadran a za ove hitne medicinske letove. Triba jači helikopter za naše podneblje na Jadranu jer ovi mali ne lete kad puše a kod nas puše svako malo. Uglavnom to bi bilo to.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Sinergija Vlade, zdravstvene administracije i EU
hezbollah više ne mora koristiti paraglidere...
imaju prave makinje za zračni desant...
imaju prave makinje za zračni desant...
Re: Sinergija Vlade, zdravstvene administracije i EU
Oćeš kazati da kada zapuše bura na otocima će hitnim slučajevima puštati ukrajinsku himnu da izdrže dok bura ne kala...RayMabus wrote:Nismo mi te ruske helikoptere mogli ni servisirat više u Rusiji tako da ne pizdi. Uostalom ti Mi-8 i jesu bili za zamjenu jer su stariji od ovih Mi-17 koje još imamo a koje isto ne možemo servisirat ( generalni servis ) jer je proizvođač Rusija.
Slava
» Sinergija Crkve i HDZ-a dovela je do uništenja države i građana
» Trump zahvalio Putinu što je protjerao američke diplomate i smanjio troškove washingtonske administracije
» Predsjednica Republike u Melbourneu se susrela s guvernericom Viktorije i s predsjednikom Vlade Viktorije, te s predsjednikom Vlade Južne Australije u Adelaideu
» Za Nijemce novi, za Hrvate stari način zdravstvene skrbi
» Suludom projektu Arene ide više novca nego za sve zdravstvene objekte
» Trump zahvalio Putinu što je protjerao američke diplomate i smanjio troškove washingtonske administracije
» Predsjednica Republike u Melbourneu se susrela s guvernericom Viktorije i s predsjednikom Vlade Viktorije, te s predsjednikom Vlade Južne Australije u Adelaideu
» Za Nijemce novi, za Hrvate stari način zdravstvene skrbi
» Suludom projektu Arene ide više novca nego za sve zdravstvene objekte
Page 1 of 1