WW3
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: WW3
Oholo Mudovski wrote:Trump jebe kabalu...
Dobro, rekao je da neće braniti europske zemlje ako ih napadne Rusija.
Ali nije rekako da neće braniti Kosovo i Hrvatsku ako ih napadne Srbija!
crvenkasti-
2014-04-17
Ne sekiraj se ŠĆ, mama kupila traktora. Hrvatska se zna braniti... Osim toga Trump potiče Evropu da ulaže vojsku što je dobra vijest i znači da će ljevica patiti te možda napokon dočekamo kraj okupacije Njemačke...crvenkasti wrote:Piše Hund, al' piše i Mile!
nije samo kabala u pitanjuOholo Mudovski wrote:Trump jebe kabalu...
rekao je
neće pomoći Europskim zemljama
niti Hrvatskoj
s Putinom se upoznao na mojim ulaznim vratima
2014-04-16
Koji kurac je hrvatska ulazila u NATO, ako njena NATO obrana ovisi promjenjivoj volji birača preko Atlantika.immortal wrote:nije samo kabala u pitanjuOholo Mudovski wrote:Trump jebe kabalu...
rekao je
neće pomoći Europskim zemljama
niti Hrvatskoj
s Putinom se upoznao na mojim ulaznim vratima
Prvo su nam rodjaci zaprdili 2014 s fuck.EU, a sada umjesto par desetak kila pijanih ruskih vojnika na istočnim granicama Evrope imamo milion nadrkanih s tendencijom njihova rasta.
Doduše ne mislim da će nakon što razvale huntu u Ukrajini ići na Poljsku ili Baltik, ali aj znaj kada su glupi rusi u pitanju.
Trump jebe ne vadi
YekeYeke wrote:Ko su oni ?crvenkasti wrote:Piše Hund, al' piše i Mile!
Našao sam:
crvenkasti-
2014-04-17
YekeYeke likes this post
Opa... Amaričko lupanje ukrajinskim qurcem po ruskim gloginjama dolazi na naplatu.( Nakon što su luđacima u N Koreji dali tehnologiju kojom sada mogu gađati bilo koji cilj na planetu.
(Video) Hezbollah dobio ruske rakete kojima može gađati američke brodove u Sredozemlju. Što će učiniti SAD-e?
(Video) Hezbollah dobio ruske rakete kojima može gađati američke brodove u Sredozemlju. Što će učiniti SAD-e?
Nešto ovako... Neki dan su ih pokazali u nekom skladištu, a mislio sam da je fejk i propaganda...
Pentagon: Obaranje američkog drona u Jemenu jako nas brine
Pokušavamo poslati jasan signal Iranu da zaustavi napade svojih saveznika na američke položaje i očekujemo da Iran poduzme mjere kako bi spriječio te akcije.
Pokušavamo poslati jasan signal Iranu da zaustavi napade svojih saveznika na američke položaje i očekujemo da Iran poduzme mjere kako bi spriječio te akcije.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Te Onix rakete imaju domet 300 km tako da je to poruka Amerikancima da ne rokaju Hezbolah sa svojih brodova jer ovi ne samo šta mogu odgovorit nego ovako mogu i napast izraelsku mornaricu te zaustavit promet preko Sueza pri ćemu će doć do ekonomskih problema u Europi.
Uglavnom, Amerika treba poslati Izraelu još avio bombi pa neka Izrael njih roka tako da se Amerika ne uključuje u taj sukob izravno.
Uglavnom, Amerika treba poslati Izraelu još avio bombi pa neka Izrael njih roka tako da se Amerika ne uključuje u taj sukob izravno.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Imaju 70 brodova na istoku mediterana ne mogu fuliti sa tom raketom ništa
YekeYeke-
2019-05-13
[size=34]“Vidimo kako DNRK isporučuje vojnu opremu Rusiji u potrazi za agresijom u Ukrajini. Ali također vidimo kako Rusija pruža tehnologiju i potporu DNRK-u za njezine vlastite vojne programe. I to je prava briga”, rekao je Blinken na zajedničkoj konferenciji za novinare[/size]Oholo Mudovski wrote:Opa... Amaričko lupanje ukrajinskim qurcem po ruskim gloginjama dolazi na naplatu.( Nakon što su luđacima u N Koreji dali tehnologiju kojom sada mogu gađati bilo koji cilj na planetu.
Gledaj,dosao sam do informacija da su izraelci vec u Kenedijevo doba poceli da istrazuju i prave atomsku bombu pa im je zaprijetio bombardiranjem a oni su ga preko Duboke drzave (zna se da je cijeli americki birokratski sistem umrezen od njih da radi za tu bandu) ubili.Zato i ne iznose tajna dokumenta i istinu o tome jer bi zidovi bez americke podrske potonuli u zivi pijesak svoje drzave.Elem,nitko od americhkih politichara nece reci da Izrael posjeduje 200 atomskih bombi jer u USA postoji zakon prema kojem je zabranjeno pomagati onim zemljama koje istrazuju ili posjeduju atomsko naoruzanje tako da bi Izrael popusio 10 milijardi dolara godishnje pomoci koju dobija od americhkih poreznih obaveznika.Plus toga postoje izjave najvecih izraelskih zvanicnika da ako bi izraelska drzava bila ugrozena onda bi sa sobom povukli chitav svijet u ponor jer su navodno njihove rakete vec uperene u sve evropske prestonice a i na Ameriku.Ti cionisti drze cijeli svijet za muda samo sto nece dugo iako su kao bijesni psi koji optuzuju sve da su krivi za ono sto se tamo desava a oni nisu krivi ni zeru.Pa dovoljno je onog zidova Zelenskog poslusati i vidjeti njihov pravi ciganski mentalitet samo jebi ga shto cigani nemaju atomsku bombu.Odvratan narod koji treba biti unisten do zadnjega.Eto,ujkani ja to smijem napisati a vi ne smijete jer ste obichne pichkice koje se skrivaju iza cionistichkih ledja misleci da ce neshto ushicariti.
melkior and YekeYeke like this post
Ali ce zato braniti Izrael svim sredstvima.Cionisti su kupili i njega i DeSantisa tako da ne mislish da se neshto razlikuju.Trampa nisu kupili lovom ali su mu uvalili zmiju u njedra (Ivankin muz,najzeshci cionista) a DeSantisa su kupili lovom.Tko god dodje na vlast u USA bit ce po zidovskim zeljama jer financiraju i republikance i demokrate pa su im i jedni i drugi duzni.Recimo vecina balkanaca a ni europljana ne zna da je proshenje moderno u USA.Mene malo malo zovu policajci trazeci moju milostinju da im dam a ja im odgovaram.Sta mislite kolike bi place imali da Amerika ne daje toliko za ratove?I spustim slushalicu te blokiram telefonski broj.Cak su izmislili i naljepnice koje ti posalju ako si ih podrzao makar sa 10 $ pa kada te saobracajac zaustavi progleda ti kroz prste.Jadna je ova drzava i korumpirana vise od bilo koje na svijetu.crvenkasti wrote:Oholo Mudovski wrote:Trump jebe kabalu...
Dobro, rekao je da neće braniti europske zemlje ako ih napadne Rusija.
Ali nije rekako da neće braniti Kosovo i Hrvatsku ako ih napadne Srbija!
USA Su najkorumpiranija drzava na svijetu. A samo seru o korupciji kod drugih
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
YekeYeke likes this post
Ringo10 wrote:USA Su najkorumpiranija drzava na svijetu. A samo seru o korupciji kod drugih
YekeYeke-
2019-05-13
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Page 7 of 9